Iklankan Sebarang Bentuk Perniagaan Anda dan Terima Pendapatan Pasif Setiap Bulan
Senang Group - Wed 19/Dec/2012 2:03pm [Last Comment]
salam kepada semua warga majalah..

Iklankan apa jua jenis perniagaan anda samaada anda peniaga,penjaja,penjual atau pembeli .Daftar sebagai ahli seumur hidup dan disamping itu anda mampu menjana setiap bulan serendah rm 100

Pelan sewaan tapak :

Pelan RM 150 seumur hidup
Setiap bulan bersih ke akaun bank anda RM 100++ setelah ditolak goverment tax .
Pulangan setahun bersih RM 1200 ++

Pelan sewaan tapak :

Pelan RM 4500 seumur hidup
Setiap bulan bersih ker akaun bank anda RM 3800++
Setelah ditolak goverment tax .
Pulangan setahun bersih RM 48000++

Bulan pertama telah pulang modal anda semula dan bulan kedua dan seterusnya adalah untung bersih semata2...Peluang terbaik sesi 2013..Daftar segera

Hubungi saya di talian : 014-2478007

Niche: Online Shops
 
1. Reez One - Wed 19/Dec/2012, 2:07pm
email detail
reez_one_2004@yahoo.com  
2. Pautanjunng - Wed 19/Dec/2012, 2:13pm
email detail
pautanjung@hotmail.com  
3. Maryam 8 - Wed 19/Dec/2012, 2:14pm
boleh email kepada saya detail..
maryam.abdullah84@yahoo.com  
4. Senang Group - Wed 19/Dec/2012, 2:50pm
salam kepada semua ,
Maaf kerana sesi pendaftaran terlalu byk tuk hari ini..jika ada sebarang persoalan dan ingin mendaftar boleh terus hubungi saya melalui phone . Semua details saya akan terangkan .Hanya 5 minit jer sesi penerangan saya...

014-2478007  
5. Senang Group - Wed 19/Dec/2012, 3:02pm
kepada MARYAM8 ,PAUTANJUNG DAN REEZ ONE saya telah email kepada anda ..sila cek email....untuk sesi dafatar anda diminta hubungi saya

014-2478007  
6. Bara3 - Wed 19/Dec/2012, 4:12pm
bara_bara_bara@yahoo.com  
7. Lina 22 - Wed 19/Dec/2012, 4:33pm
lina6078_biz@rocketmail.com  
8. Muhammad 166 - Wed 19/Dec/2012, 4:38pm
Email da_klausner93@yahoo.com  
9. Senang Group - Wed 19/Dec/2012, 5:57pm
Tolong sms atau call saya...sebab by email tak sempat nk balas..sesi daftar byk ...

014-2478007  
10. Mohd Izham Bin Mat Nayan - Wed 19/Dec/2012, 8:37pm
detail please mayrelic_89@yahoo.com  
11. Fawwazsukri - Thu 20/Dec/2012, 2:20am
email detail ke fawwaz_sukri@yahoo.com  
12. Senang Group - Thu 20/Dec/2012, 12:09pm
pendaftaran baru hari ni dibuka.

Akaun baru rm 150 masih ada tempat dan jugak rm 4500 pun masih ada free.saper berminat nk generate income pasif setiap bulan sila call saya

014-2478007  
13. Senang Group - Thu 20/Dec/2012, 7:23pm
Pendaftaran masih terbuka kepada semua...Hubungi saya untuk pendaftaran.

014-2478007  

Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..