Ikan Patin Talapia Sg Pahang - Penghantaran ke KL/Selangor
Dashima 2 - Mon 1/Jun/2020 10:30am [Last Comment]
Penghantaran kawasan Kl/Selangor.
Harga lebih murah untuk pembelian lebih 15 ekor.
Ejen diperlukan.
Whatsapp Shim 0193009647

Niche: Penternak Ikan | Pasar Basah
 
1. Azman 178 - Wed 3/Jun/2020, 11:21pm
ws saya boss 0182508821  
2. Dashima 2 - Sat 13/Jun/2020, 7:54pm
Hari ini saya dapat whatsapp kena maki2 hamun cakap saya scammer. Sebab saya tak whatsapp semula atau hal2 lain saya pun x pasti. Mungkin saya terlepas pandang, atau betul ada silap tak perlu rasanya maki hamun. Tengok gaya bahasa whatsapp aduhaiii..
Saya dah tinggal nombor diatas, kalau urgent boleh je whatsapp atau call. Chill semua. Admin boleh tengok post2 saya sebelum ni xde nak buat masalah atau scam org pula..  
3. Forum Moderator - Wed 17/Jun/2020, 8:04am
Salam Cik/Puan Dashima :-)

Saya telah menghantar whatsapp kepada nombor Cik. Saya mohon utk dapatkan nombor individu yg memaki tersebut. Kami akan membandingkan nombor beliau dengan senarai database scammer dan perosak di forum ini.

Beliau mungkin telah menghubungi cik dan menawarkan dana atau sebagainya (untuk menipu) dan cik tidak memakan umpan beliau. Biasanya scammer akan menghubungi semula bakal mangsa dan memaki hamun.

Terima Kasih diatas maklumbalas Cik ya :-)
Admin  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..