Hati2 Dengan Penipu Personal Loan Bernama James
Nabilah Afiqah - Wed 13/May/2015 11:51am [Last Comment]
salam semua,

sesiapa yang nak apply loan mohon bhati2 dgn pnipu personal loan bnma james yg claim die dari rhb bank. dengar cite skrng claim dri cimb bank pulak. dah ramai dah yg kena tipu dengan die termasuklah saya, die akn mnta utk bnk in duit ke acc mybnk under nma ikhwan helmi bin zak..

hati2 yee, mmg bkata manis mcm die la pling jjur dn amanah, jnji loan 3 hari tpi skrng dh 2 bln, bkn sye sorg je yg tkena, rmi dah kena, call dn mct jgn hrp nk balas,.. careful peoplee, kepada james, hdup u tkkn tenang, bagilah ank bini u mkn duit hram tuu, kbaii..

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
 
1. Nabilah Afiqah - Wed 13/May/2015, 11:54am
lpe nk btw,, ni num james tuu,, +601138558266,, dn sume mngsa die adlah wanita,, hati2 ladies, die akn tiaw 1k++,, ad yg dah kne 5k++  
2. Nouvo Girls - Wed 13/May/2015, 12:12pm
ni lbh krng sma kes pnipu ckp dri rhb knon2 Nye nma dia eddy tp soh bnk in ats nma lim peng chung ni no dia 0182530109 mngkn org yg sma kot..rmai dh pnh kna tpu dgn dia..  
3. Solihin 3 - Wed 13/May/2015, 1:43pm
apsl sanggup berurusan dgn yg minta upfront?? kdg2 pelik la.. dh tau kt situ ade risiko  
4. Amy4423 - Wed 13/May/2015, 4:41pm
Nabilah afiqah.saya Dh kena tpu jugak..awak Bg detail james pd saya boleh..email ke sini emyliamohdali@yahoo.com  
5. Nabilah Afiqah - Thu 14/May/2015, 9:03am
amy, saya dah email awak pgi tdi,  
6. La Tahzan - Thu 14/May/2015, 11:15am
SAYA JUGA PERNAH DITIPU, SAMA SEPERTI KAMU SEMUA.. saya juga pernah ditipu oleh orang bernama james.. sbyk350 untuk edit dokumen..
kini saya bangun dan bekerja untuk sebuah syarikat pinjaman wang. saya juga ada membuat edit untuk dokumen yang xkukuh. da dapat dokumen and da puas hati baru bayar...saya tidak akan meminta bayaran jka dokumen anda belum dapat.. niat saya untuk membantu mereka yang betul2 memerlukan, kerana saya faham banyak setan cyber diluar sana...


jika berminat boleh hantar dokumen ke
email: pinjamanwangcepat@yahoo.com

JANGAN JADI MANGSA PENIPUAN LAGI..  
7. Humaira 2 - Thu 14/May/2015, 11:47am
Kalau rajin la kan james ni dah pernah ade rekord sebelom ni.. kenapa tak buat search dlu?? pastu senang2 je bayar untuk upfront.. beratus kali dah kot dok ckp yg upfront tu smua menipu .. haih  
8. Income Pasif 3 - Thu 14/May/2015, 12:19pm
hati2 la semua sekarang ramai kaki kencing nak duit org je...tak kemana pun ambik duit org .. guna abis jugak... berkat pun takde!!!

bestmobilex.com  
9. Trader Pemalas - Wed 27/May/2015, 9:16am
rm1000 x 100 org = rm 100,000
haha.. boleh beli aset sebiji @ run bisnes yg sah.. dapat modal bisnes dari duit tipu orang.. terbaeekkk!!  
10. Pojie 7 - Wed 27/May/2015, 9:41am
orang bodoh je yg percaya boleh lulus loan dengan bayar upfront ky agen.. kalau dah name tu x cantik kt bank mmg sampai kiamat la x blh nak buat loan.. bodoh punye melayu.. -amy 013 7217110-  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..