Hasilkan Sendiri Powder Ice Blended Dari Paste yg Betul2 Ori
Black - Tue 20/Sep/2011 1:36pm [Last Comment]
sy pbekal pure powder(paste ori)utk hasilkan sendiri powder ice blended kpda yg bminat utk hasilkn sdri powder.. anda boleh hubungi sy call/sms 0135907444(erry)

**kos untuk hasikkan sdri powder juah lebih murah dr anda beli di pasaran
*anda boleh tentukan KESEDAPAN dan citarasa untuk satu2 perasa krna anda boleh tambah berapa byk paste krn lg byk anda tambah paste lg sedap rasanye

**sy juga ada nota bagaimana utk hasilkn powder ice blended sendiri hanye rm 60.

senaraikan paste powder yg sy ada
Chocolate
Mocha
Cappuccino
Vanilla
Strawberry
Honey Dew
Mango
Lyche
Green Apple
Grape
Corn
Yum
Blueberry
Durian
Pappermint
kelapa
nenas
milk tea
lemon tea

Niche: Bisnes Ebook | Bisnes Ice Blended
     
  1. Mutalib Hussain - Tue 20/Sep/2011, 5:11pm
    Emailkan harga paste bro..

    mutalibniaga@yahoo.com  
  2. Seilykim - Wed 21/Sep/2011, 12:10am
    sy berminat. tlg emel detail.

    secret_angel_sk@yahoo.com.my  
  3. Mohiza Enterprise - Wed 21/Sep/2011, 9:02am
    sy berminat dimana anda berada..ni no sy 017-224 7688(sham)  
  4. Black - Fri 23/Sep/2011, 8:25am
    sy dh emailkan.  
  5. Zalynda - Tue 4/Oct/2011, 1:03am
    saya berminat pls call me ... 0106332136/39  
  6. Shafiq 19 - Thu 6/Oct/2011, 11:15am
    saya berminat..tlg emailkan detail

    nota,harga paste dll..

    ragamuffin.sapit@gmail.com  
  7. Emex - Fri 7/Oct/2011, 12:38am
    saya berminat...
    email detail emex@ymail.com  
  8. Ita May - Fri 7/Oct/2011, 4:50am
    emailkn details
    ita_may@yahoo.com  
  9. Black - Fri 7/Oct/2011, 10:25am
    salam t/kasih krn sudi berurusan ngn sy...

    sy dah emailkn.  
  10. Ina 108 - Fri 7/Oct/2011, 4:52pm
    salam..boleh email kan detail
    adina7671@yahoo.com.my  
  11. Rdbhumandevelopment - Sat 8/Oct/2011, 5:25am
    emailkan kpd sy : rdbmediaworks@gmail.com tq  
  12. Jue 45 - Sun 9/Oct/2011, 5:27pm
    boleh email detail pada saya juga ...

    eida_ju79@yahoo.com  
  13. Sue Ahmad - Mon 10/Oct/2011, 3:53pm
    tolong email details kat saya - a_sue63@yahoo.com  
  14. Harry2u - Tue 11/Oct/2011, 9:46am
    salam black.. bole email dkat sy skali.. thanks.. mohamadhairie@yahoo.com  
  15. Black - Wed 12/Oct/2011, 11:15am
    sy dah emailkan...  
  16. Nsr2000 - Wed 12/Oct/2011, 10:22pm
    Salam, boleh email kat saya
    alamrizal@gmail.com  
  17. Zalynda - Thu 13/Oct/2011, 2:11am
    bubble tea for sale rm 24.00 3kg hurry ....call or sms 0106332139 /0193112711  
  18. Noorizane - Sun 16/Oct/2011, 8:27pm
    salam,saya berminat.
    Tolong email : noorizane@gmail.com  
  19. Nazihah 14 - Tue 25/Oct/2011, 10:11am
    email me plz
    meenziha@yahoo.com.sg  
  20. Meran - Thu 27/Oct/2011, 12:30am
    Salam, boleh email kat saya
    meran4511@gmail.com  
  21. Syedmba - Tue 1/Nov/2011, 3:43pm
    Salam, tlg email saya.
    syedmba40@hotmail.com  
  22. Napsiah - Thu 10/Nov/2011, 8:21pm
    saya berminat.. bleh emailkan detil kat saya..tq
    napsiah_ar@hotmail.com  
  23. Ara - Sat 12/Nov/2011, 9:58pm
    email to an.amiela@gmail.com  
  24. Black - Mon 14/Nov/2011, 8:52am
    saya dah emailkan...  
  25. Nur Hayati 7 - Mon 14/Nov/2011, 4:56pm
    boleh x tlg emelkan kpd yatisantun@hotmail.my  
  26. Ina 27 - Mon 14/Nov/2011, 7:40pm
    hi!
    tolong emailkan kepada saya juga details
    ina@practimax.com.my  
  27. Fieza2711 - Tue 15/Nov/2011, 12:51pm
    email sy jg fieza2711@ymail.com  
  28. Black - Wed 16/Nov/2011, 9:54am
    sy dh emaikkn..dan t/kasih kerana sudi b'urusan dgn sy.....  
  29. Januar - Fri 18/Nov/2011, 5:24pm
    Tolong email kan saya senarai harga?
    Januarlb@yahoo.com  
  30. Asri Bin Maulod - Sat 26/Nov/2011, 12:13pm
    Salam, emailkan saya detail
    azeelasree@yahoo.com  
  31. Amir Helmi - Sun 4/Dec/2011, 12:36am
    plez email me TQ. helmiamir86@gmail.com  
  32. Fizila - Fri 9/Dec/2011, 9:46am
    boleh emailkan kpd saya..
    email : fizila8388@gmail.com  
  33. Izzati87 - Fri 9/Dec/2011, 11:50am
    Salam saya bminat, sila hantar detail, izzati87@gmail.com  
  34. Black - Tue 27/Dec/2011, 3:01pm
    sy dh emailkn..tks..  
  35. Zamri B Said - Thu 29/Dec/2011, 3:21pm
    email detail pada saya tuan hamba black... sekian
    camry5005@yahoo.com  
  36. Zatil 2 - Fri 6/Jan/2012, 1:50am
    boleh e-mail kpd sy red_butterfly367@yahoo.com  
  37. Syam 51 - Fri 6/Jan/2012, 11:20am
    email pada rafael_guyz@yahoo.com
    nota n harga paste..tq  
  38. Black - Mon 9/Jan/2012, 11:16am
    ok dh emaikan..  
  39. Tun Teja - Wed 15/Feb/2012, 11:55am
    e-mail gak kat saye details price
    tunteja.ems@gmail.com  
  40. Miss J 2 - Sun 26/Feb/2012, 1:36am
    Boleh email kan kpd sy berkaitan nak buat paste, harga dan sebaigainya.
    Email : jell_collins@yahoo.com  
  41. Black - Thu 1/Mar/2012, 10:35am
    salam dn terima kasih krn sudi brurusan dgn sy...maaf krn buat masa nie sy jrg on line..sibuk sikit so...pd sesiapa yg ingin brurusan dgn sy boleh call/sms...jer..tks..  
  42. Noryati Binti Idris - Wed 7/Mar/2012, 3:05pm
    pembekal powder ice blend 6perasa sekilo hanya rm15-rm16shj.yati 0147587654.  
  43. Suhaimi Murtada - Fri 28/Dec/2012, 2:16am
    Tolong emailkan tinggal dimana dan macamana nak berurusan pembelian nota ni. suha6373@gmail.com  
  44. Shaarim - Mon 14/Jan/2013, 10:43pm
    Saya ingin mendapatkan nota bagaimana utk hasilkan powder ice blended sendiri yg berharga rm 60,tapi macamana nak berurusan pembelian nota ni. tlg emailkan
    details ke shaari_noor@yahoo.com  
  45. Hepi 76 - Mon 8/Apr/2013, 9:42am
    Salam encik. Sy nak beli nota utk hasilkan ice blended powder. Pls emailkan details to hepi76@yahoo.com. tq  
  46. Ais 2 - Fri 26/Apr/2013, 6:12pm
    slm..emailkan sy tehran_04@yahoo.co.uk  
  47. Ramlah Binti Katang - Wed 22/May/2013, 5:31pm
    berapa harganya.semua paste dan juga tepungnya?  
  48. Ina 35 - Thu 23/May/2013, 3:23pm
    ramlah, jika berminat sila contact saya ina di talian 019-5587929 untuk mendapatkan harga  
  49. Black - Mon 10/Jun/2013, 3:31pm
    salam dn terima kasih krn sudi brurusan dgn sy...maaf krn buat masa nie sy jrg on line..sibuk sikit so...pd sesiapa yg ingin brurusan atau sekadar ingin btanya anda boleh call/sms...jer..tks..  
  50. Nurul Fendy - Mon 10/Jun/2013, 3:32pm
    sy berminat untuk wat powder sendiri...emailkan dgn sy di nurul_84lb@yahoo.com.my  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 50 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.