Hasilkan Produk Atas Jenama Anda Sendiri
Meiji E 2 - Mon 20/Jun/2016 10:23am [Last Comment]
Kami menawarkan kepada sesiapa yang berminat untuk mengeluarkan PRODUK JENAMA SENDIRI.

KAMI AKAN SEDIAKAN PRODUK UNTUK ANDA.
-YANG PENTING, ATAS JENAMA ANDA SENDIRI.

ANDA TAK PERLU RISAU.

SEMUANYA KAMI BOLEH SEDIAKAN. KAMI AKAN HASILKAN BERMULA DARI PRODUK SEHINGGALAH KEPADA PEMBUNGKUSAN DAN ANDA SUDAH ADA PRODUK JENAMA SENDIRI.

BERMINAT ?

kami akan bantu keluarkan produk jenama anda sendiri dari mula sampai akhir.

Antara produk yang kami pernah keluarkan:
-minuman pelangsingan
-produk pencerahan
-minuman collagen
- minuman detox
-stamina (gym)
-tenaga lelaki
-kopi

ANDA BOLEH PILIH APA SAJA JENIS PRODUK YANG ANDA INGIN KELUARKAN

Email : lik3meijie@gmail.com
Whatsapp : 012-282 7828

p/s : Tinggalkan no handphone dan email anda untuk kami hubungi

Niche: Pakej Perniagaan | Pengedar Produk Kesihatan
 
1. Fazil 3 - Mon 20/Jun/2016, 1:12pm
0125362281  
2. Ridzuan 71 - Tue 21/Jun/2016, 1:44am
ridzuone87@yahoo.com  
3. Nur Atikah Abd Manan - Wed 22/Jun/2016, 11:25am
email saya tika_cicako@yahoo.com  
4. Anna Nurhanie Syuhada - Sat 25/Jun/2016, 12:59pm
Wsap 01117746932
Email annanurhaniesyuhada@gmail.com  
5. Syed Noor - Sat 2/Jul/2016, 11:59pm
Susu Kambing i-Sunnah
Boleh jadi dropship jika berminat.
wsap 0185706695

http://www.i-sunnah.com/elite/108
synur.sunnah@gmail.com
http://www.facebook.com/synur.iSunnah  
6. Dezainie - Sat 9/Jul/2016, 3:02am
blh email sy...dezainie@gmail.com  
7. Muhammad Munzir 2 - Sun 17/Jul/2016, 5:15pm
Blh email ke mzr.mmj@gmail.com  
8. Dio - Mon 18/Jul/2016, 9:22am
0137737032  
9. Gq Resources - Thu 28/Jul/2016, 12:58pm
tolong email details to nadzrida@gmail.com  
10. Firdaus 844 - Sat 30/Jul/2016, 1:24pm
Motivasi Kejayaan - Miliki Store Online Sendiri

Semua orang pasti inginkan impian mereka menjadi kenyataan. Anda juga pasti ada impian yang ingin dicapai. Betul tak?

Pernahkah anda merasakan yang diri anda akan berjaya suatu hari nanti?

Adakah anda mempunyai kekuatan diri yang akan membantu anda untuk melakukan sesuatu yang besar dalam hidup anda? Apakah anda hanya perlukan sedikit masa sahaja lagi untuk buktikannya dan memastikan yang impian anda akan menjadi kenyataan?

Jika ayat di atas ini menggambarkan diri anda, sebenarnya anda sudah mempunyai SIKAP yang diperlukan untuk menjadi seorang yang berjaya! Tahniah!

Oleh sebab itu, kami ingin kongsikan pada anda 5 SIKAP yang perlu ada dalam diri seseorang untuk mencapai sesuatu kejayaan…

#1: “Fake It, You’ll Make It.”

Ini adalah antara pepatah yang dibina berasaskan kajian sebenar, dan ianya sesuai untuk diaplikasi oleh mana-mana individu yang mahu berjaya. Jika sekarang anda masih belum berjaya, pura-pura dahulu, dan insyaallah suatu masa nanti anda akan berjaya.

Pakar psikologi mengatakan bahawa apabila kita wujudkan ‘rasa’ mengenai sesuatu perkara, ‘tindakan’ kita akan memberi respon terhadapnya.

Contoh mudahnya adalah seperti seukir senyuman. Senyuman bukan sahaja kesan daripada perasaan gembira. Tetapi dengan senyuman juga boleh membuatkan anda dan orang lain gembira.

Prinsip yang sama juga boleh diaplikasi dalam “fake it till you make it”. Jika anda bertindak dengan cara yang tertentu, perasaan anda, emosi anda, tahap keyakinan diri anda akan terikut selari dengan tindakan anda.

Lama-kelamaan, jika anda kerap berpura-pura bahawa anda seorang yang berjaya, insyaallah tenaga dan keyakinan diri anda akan semakin bertambah dan kejayaan itu tidak mustahil akan hadir dalam diri anda.

#2: Sentiasa Yakin Dengan Diri.

Aset yang paling berharga dalam diri anda adalah ‘keyakinan diri’. Tetapi, masalahnya, ianya sangatlah sukar untuk memaksa diri menjadi yakin tanpa mengira rasa was-was dan takut pada sesuatu.

Ramai orang yang berjaya, pada waktu dahulunya mengalami sindrom rasa rendah diri yang lahir akibat daripada status dan pencapaian seseorang. Bila dia kenal orang yang rapat dengannya menjadi lebih berjaya daripada dia, perasaan negatif sebegini akan lahir.

Walaubagaimanapun, jangan risau. Perasaan tersebut adalah normal bagi setiap manusia. Persoalannya sekarang adalah, sama ada anda mahu teruskan dengan perasaan tersebut, atau anda mahu berubah jadi kuat, dan melawannya dengan keyakinan diri anda.

Kami sarankan kepada anda supaya yakinkan diri. Keyakinan diri ini boleh membantu adalah menyelesaikan segala masalah dalaman diri. Percayalah, semua orang suka dengan orang yang tinggi keyakinan diri ini.

#3: Minta Bantuan Orang Lain.

Orang yang bijak, dia tahu betapa tidak bijaknya dia. Sebab itu, orang yang bijak ini selalu meminta pertolongan daripada orang lain.

Antara sebab ramai orang di luar sana berjaya adalah bukan kerana mereka tahu semua benda, tetapi kerana mereka selalu minta tolong daripada orang lain. Mereka sering melakukan kerja secara berjemaah.

Ingat, mungkin dengan beraksi ‘solo’, anda boleh berjaya dengan pantas, tetapi jika anda beraksi secara berjemaah, insyaAllah anda boleh pergi jauh dengan lebih cergas.

#4: Pilih Siapa Kawan Anda.

Orang yang berjaya tahu bagaimana untuk uruskan masa mereka. Mereka mengibaratkan pengurusan masa mereka sama seperti pengurusan wang.

Oleh sebab itu, anda seharusnya banyak meluangkan masa anda dengan orang yang boleh jadikan diri anda semakin baik dari hari ke hari. Anda jangan asyik duduk di tempat yang SELESA, atau letakkan diri anda dalam COMFORT ZONE.

Anda sepatutnya meluangkan masa ditempat yang anda sentiasa dicabar, diasah bakat, dan disemai benih-benih positif. Jangan biarkan diri anda terlalu rileks! Bukan tak boleh nak rileks, semua orang perlukan rehat.. tapi, jangan rasa selesa dengan hidup anda sekarang. Tak kira anda sudah jadi jutawan atau tak..

Anda perlu sentiasa CABAR diri anda untuk lakukan perkara-perkara baru, bergaul la dengan orang yang sukakan cabaran..

Orang yang berjaya sangat suka luangkan masa dengan orang yang dah berjaya. Dan apabila tiba isu mengenai cara pengurusan masa yang betul, maka anda perlu membuat keputusan yang tepat.

#5: Ambil Risiko.

Orang yang berjaya bijak mengambil risiko dalam hidup mereka. Rahsia untuk menjadi pengurus risiko yang hebat adalah dengan mula mengambil risiko. Ianya kelihatan mudah, tetapi, ia adalah benar. Anda tidak akan tahu kesan tentang apa-apa risiko jika anda tidak mahu mula untuk mengambilnya.

Mulakan dengan mengambil risiko yang kecil dahulu. Jika dalam pelaburan, jangan terus melabur semua modal anda. Buat kecil-kecilan dahulu. Cari risiko yang kecil, yang tidak menyebabkan rugi yang besar.

Cuba ambil risiko dengan yakin pada diri anda. Ianya akan dapat memberikan pengalaman yang bermakna untuk diri anda.

Jadi, sebenarnya tiada apa yang boleh menghalang diri anda untuk berjaya. Penghalang utama untuk mengecapi kejayaan adalah diri anda sendiri. Sama ada anda mahu berubah menjadi baik, ataupun teruskan dengan diri anda yang sekarang.

Ingat! Penentu masa depan kita, adalah diri kita sendiri. Bukannya orang lain…

Copy link ni--->> http://www.majalah.com/?classified:miliki-biz-online-yg-real-dan-store-online-yg-dilihat-seluruh-rakyat-malaysia:FYBN0K0LG9  
11. Rhaihana - Thu 11/Aug/2016, 5:30pm
Hi sy ingin tahu lebih lanjut. Email ir_globalempire@yahoo.com  
12. Hisham84 2 - Fri 16/Sep/2016, 12:29pm
email to badrul.hisham1984@gmail. com  
13. Aidauthman - Wed 28/Sep/2016, 11:31pm
aidahuthman366@gmail.cm  
14. Khaisha - Thu 27/Jul/2017, 12:25am
Hai...boleh pm detail kat saya, 01110938121  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..