Hartanah Diperlukan, Ramai Pembeli Sediaada
Juliana Suhaila Bt Ghazali - Fri 22/Aug/2014 12:29pm [Last Comment]
Saya Julia ,agent berdaftar dr IEC Properties bumiputera agent. Ramai senarai pembeli yg ingin membeli rumah flat atau tanah .Sila hubungi segera utk urusan penjualan hartanah anda..Tkasih No Tel :0182019401

Niche: Agen Hartanah
 
1. Mohd Fauzi Salman - Fri 22/Aug/2014, 12:31pm
tanah area batu pahat, johor bole cari pembeli ke?  
2. Mohdkassim 2 - Fri 22/Aug/2014, 4:22pm
Sya. ada tnh. di P.Indah -3ekar untuk dijual.status Bumi-freehold. pertanian .bersebelahan dgn klinik desa P.Indah. dekat dgn sekolah, masjid.sesuai untk pembangunan.berminat call sya 0136578058  
3. Mohammad Hairi - Sun 24/Aug/2014, 10:12am
Jika anda boleh co-broke, tanpa segansilu sila hubungi saya di 0197258100 / email di ahmadmohammadhairi@gmail.com  
4. Noor Aini Ahmad 2 - Sun 24/Aug/2014, 10:38am
Saya ada tanah di Lukut, Port Dickson, N.Sembilan. 12 lot, 2 lot telah di jual. Ada 10 lot lagi utk mencari pembeli. Lokasi berdekatan dengan Kolej Vokasional, P.D dan Giant PD juga berdekatan dgn Glory Beac Resort dan Bandar Port Dickson.
Berminat call no di bawah :
Pn. aen - 017-3822802
Pn. Linda - 011 -23255477  
5. Aidi Guslan - Tue 26/Aug/2014, 8:21pm
jika anda mahu beli tanah atau lot rumah di area sabah sila hubungi saya sms/whatapp 0168409085  
6. Mka 3 - Thu 28/Aug/2014, 2:23pm
Salam..sy ada tanah seluas 3 ekar utk dijual..lokasi di Mont Kiara / Segambut..lokasi yg sgt strategik dan berprospek tinggi..Bumi Lot..sebarang pertanyaan lanjut sila email ke mkhairulanuar7@gmail.com..atau hubungi sy di 0176699144 (Yus)  
7. Fahas Dahalan - Fri 29/Aug/2014, 3:14pm
salam saya mempunyai tanah di kawasan berlainan di sekitar perak seluas lebih dari 50 ekar dengan harga yang berlainan.setiap ekar tanah mempunyai hasil kelapa sawit yg berusia 7-15 tahun.untuk keterangan lanjut boleh terus hubungi saya di talian 0172870674...  
8. Mohd Fadzil Mustaffa - Sat 30/Aug/2014, 11:44pm
Salam,tnah keluasan 0.9ekar di kuala terengganu hrga 220k,siap ditambun tnah,blh pecah lot,hrga pasaran lot 90-100k/lot..wasap untk kterangan lnjut 0199660023  
9. Safuan Sharif - Thu 4/Sep/2014, 2:01am
SAYA INGIN MENJUAL TANAH LOT BANGLO DI BUKIT BERUANG, MELAKA. 76 X 219 KAKI PERSEGI. RM215 PER KAKI PERSEGI = RM2.15 JUTA. MENCARI SERIOUS BUYER. CALL SAYA 016-2436263 JIKA BERMINAT.  
10. Jumhari - Thu 4/Sep/2014, 5:05pm
sy ada bnyak senarai tanah untk di jual area 1malaysia kepada sesiapa yg berminat sila whatup ke 011-1235 1238 tq  
11. Adecarl Official - Thu 4/Sep/2014, 10:58pm
Tanah komersial utk di jual :
Lokasi : bandar batu pahat
Saiz : 3 ekar
Pegangan : kekal
Harga : Rm 70 sqft
Berminat sila wasap : 0168055417  
12. Mohd Zakhir Maidin - Fri 5/Sep/2014, 3:22pm
tanah status pertanian untuk dijual

Harga : RM 950K (nego)
Lokasi : Bagan Lalang, Sepang
Keluasan : 1.5 hektar

Pegangan : Lease Hold

Hubungi :012-4047014  
13. Xaimisa - Sun 7/Sep/2014, 2:02am
as salam.

saya ada tanah keluarga untuk dijual di langkawi 9.66ekar

harga bole dirunding.

rz1success@gmail.com

terima kasih  
14. Mohd Fauzi Bin Saibani - Mon 8/Sep/2014, 12:47am
Slm,

sesiapa berminat utk membeli tanah di Sabak Bernam,Selangor sila hubungi saya.
Kaw: Sabak bernam, Selangor
Luas: 2 ekar
Harga : RM 190,000.00

Tel no: 013 2936053, [ Mohd Fauzi]  
15. Mohd Hanizar - Wed 10/Sep/2014, 11:54pm
Kuala Sg Baru, Masjid Tanah, Melaka 1ekar..RM100K nego prospek-sesuai buat rumah utk sewakan kpd pelajar Kuim..nizar 012-241 8082  
16. Haniff Shadir Bin Abdul Rashid - Thu 18/Sep/2014, 9:35pm
Assalamualaikum puan,saya ada sebidang tanah di bandar di antara dan sungai long dan bandar cheras mahkota(mukim sg perimbun)seperti berikut:
a)tanah rezab melayu
b)keluasan : 46,500 (app)
c)pegangan: kekal
d) harga : 40.00 satu kaki persegi(harga boleh di tawar kepada pembeli yang serius).

Tanah ini berhampiran dengan jusco mahkota cheras, berhampiran dengan semua kemudahan awam seperti hospital, stesen petronas, banyak kedai di sekitar.
Keliling tanah ini telah membangun dengan pesat seperti rumah banglo 3 tingkat, rumah banglo 1 tingkat dan rumah teres.
Tanah ini berhadapan dengan projek LANGAT 2,yang di jangka bermula tahun 2015 dan di kelilingi oleh land skap yang indah apabila projek LANGAT 2 bermula.
Pembeli individu amat dialukan.  
17. Siti Azlina Abu Hashim - Fri 24/Oct/2014, 12:21am
Tanah untuk dijual di tg sedeli kota tinggi..tanah 1.5 ekar beserta 16 buah teres setingkat..harga lumpsum 1,500,000 harga runding
.direct buyer 01117730805cll/whataps??.tkasih  
18. Juliana Suhaila Bt Ghazali - Tue 2/Feb/2016, 3:26pm
En Haniff Shadir
Bole berikan no phone utk deal lebih lanjut .TQ  

Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..