Hartanah Dikehendaki - Lembah Klang & Pulau Pinang
Hazwan 80 @ True Vest Property Consultants Sdn.Bhd
Wed 28/May/2014 12:12pm [Last Comment]
Salam kpd smua warga majalah. Sy adalah agen hartanah berdaftar & mencari pemilik hartanah yang ingin menjual atau menyewa hartanah mereka seperti rumah atau apartment. Saya mencari dikawasan lembah klang & pulau pinang.

Kpd anda yg memiliki hartanah & ingin menjualnya, anda bleh hubungi saya atau emel sy.
012 446 5154
hazwan_muhamad86@yahoo.com

Niche: Agen Hartanah
 
1. Farah Emida - Fri 30/May/2014, 10:22pm
salam...

saya ingin menjual rumah flat yg terletak di bandar baru klang

*berdekatan dgn aeon jusco bukit raja
*keluasan rumah :650 sqft
*berdekatan dgn surau, sekolah, hospital, pusat beli belah, stesyen myk


berminat???

kol or sms 0173545847(farah)~~owner  
2. Rafaee 2 - Mon 2/Jun/2014, 9:47am
saya ada apartment for sale...
Location=Sg Ara, Bayan Lepas
800++sqft
450K - negotiable  
3. Hazwan 80 - Tue 3/Jun/2014, 2:43pm
Salam..en rafaee bleh tggal no tel?
Tq..  
4. Safian 7 - Wed 4/Jun/2014, 12:03am
harap maaf tumpang di ruangan ini... saye mempunyai tanah di selangor , pahang , negeri sembilan , johor , perak dan perlis...
jika berminat dengan tanah untuk jv dan dibeli boleh la menghubungi saya 019-2063637 safian.... atau email saye safianezz@gmail.com  
5. Mohdkassim 2 - Wed 4/Jun/2014, 6:34am
maaf ya..saya ada tanah di pulau Indah P. Klang 3 ekar.sesiapa berminat nak beli atau sewa sila hubongi saya 0136578058 atau emal sya mohdkassimabd.rashid@yahoo.com  
6. Mohd Fadhil Bin Ramli - Fri 6/Jun/2014, 6:29pm
Tumpang lalu.

Saya mempunyai tanah di jalan kebun shah alam. 3 ekar tanah pertanian. berhampiran telok panglima garang.

Call 0187652032  
7. Shikin84 - Wed 18/Jun/2014, 9:34pm
tumapang lalu gak..saya nak jual umah di langkawi...alasan nak berpindah ke perlis.umah 4 blk 3 blk air.klu ada yg berminat sms saya 0124174257.,.kalau ada yg boleh tolong jual pun dialu2 kan...  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..