Hari Kantin Bananana Tv3 di Sri Pentas
Johaniz @ ole ole foods industries
Sat 11/Oct/2014 7:58am [Last Comment]
Asslamaualaikum..Hari ini , jika tuan puan tidak ada aktiviti,,alangkah bagus nya dapat meluangkan masa di hari kantin tv3,,banyak aktiviti yang dilakukan..ibu bapa / anak anak dapat join aktiviti disamping kita beramal..
untuk maklumat lanjut ttg program dan selebriti yang terlibat..sila klik disini,,terimakasih,,,
http://mukmingoods.blogspot.com/2014/10/hari-kantin-bananana-tv3-di-sri-pentas.html

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
 
1. Ebai 2 - Sat 11/Oct/2014, 11:58pm
Sy berminat....sy meniaga buah buahan segar ais blended bole ke join sama? Mohon email details ke ebaienterprise@yahoo.com atau sy bole dihubungi di 0129070012...terima kasih...  
2. Lyanazahudin - Sun 12/Oct/2014, 10:51pm
Berminat...peniaga pakaian wanita.email sye.. lyanazahudin@gmail.com..tq  
3. Mohd Hasan Al Banna - Mon 13/Oct/2014, 8:32am
sy berminat, sy berniaga aiskrim kon.
mohon email detail ke albannaamc@gmail.com  
4. Jue Sakura - Mon 13/Oct/2014, 9:23am
saya berminat nak berniaga ayam 'uncle bob'..boleh join ke..boleh email detail ke jue.ellene@gmail.com  
5. Fly s Collections - Mon 13/Oct/2014, 10:09am
Berminat...email @ flyscollections@ymail.com
Tq  
6. Siti Zuhaidah Bt Abd Ghani - Mon 13/Oct/2014, 10:27am
Berminat email details...  
7. Anwar Sadat Bin Ariffin 4 - Mon 13/Oct/2014, 11:01am
Sy berminat niaga simcard altel n juga air milo boleh antar detail ke anwarmantop@outlook.com  
8. Ariella - Mon 13/Oct/2014, 1:47pm
Sy berminat..menjual baju kanak-kanak.
email rosilawatiali@ummc.edu.my @ wassup 019-2555053  
9. Syam 56 - Mon 13/Oct/2014, 2:55pm
Saya berminat...

Saya menjual makanan kering seperti kek...papero..preztel...almond kruncy

email : syamnco@gmail.com  
10. Ayu 543 - Mon 13/Oct/2014, 2:58pm
Sy nak. Bley email dayu_rahim@yahoo.com  
11. Syai Hamal - Mon 13/Oct/2014, 7:47pm
Saya menjual homemade gimbap. Boleh la menghantar e-mail kepada saya jika memerlukan vendor. syai_hamal@yahoo.com  
12. Muhammad 243 - Mon 13/Oct/2014, 9:28pm
salam boleh saya lebih lanjut tentatif program.
ada lagi ke tapak2 utk berniaga?

Muhamma0196423355  
13. Yusliza Ishak - Mon 13/Oct/2014, 10:13pm
saya berminat,boleh hantarkan email ke yuzanajdia@yahoo.com.my  
14. No Name 8 - Mon 13/Oct/2014, 11:55pm
Salam , sesiapa yang memerlukan pekerja untuk menjaga booth boleh hubungi sy 0112652155 - farrah  
15. Nur 291 - Tue 14/Oct/2014, 9:57am
sya berminat,email ke nurafrena@yahoo.com @ whatsapp 0182169824  
16. Abdul Rahim Sulaiman - Tue 14/Oct/2014, 10:07am
berminat blh bagi detail ke email arahim@sapura.com.my atau wasap 0162892558  
17. Fly s Collections - Tue 14/Oct/2014, 4:43pm
Berminat email plz...flyscollections@ymail.com  
18. Mhmdyzd - Wed 15/Oct/2014, 10:44am
Saya ingin membuka booth untuk mempromosi produk amalan pemakanan sunnah, hantar detail ke mhmdyzd90@gmail.com / 0132800604 YAZID  
19. Razuan - Wed 15/Oct/2014, 6:58pm
Mohon emaikn details mizuanbhd@yahoo.com  
20. Darweenshah - Thu 16/Oct/2014, 1:18am
Mohon email detail
darween_shah@yahoo.com
Sy menjual takoyaki  
21. Pieza - Thu 16/Oct/2014, 12:27pm
Berminat tolong email detail yer makefromhome@yahoo.com  
22. Junaida Binti Ahmadkhan - Fri 17/Oct/2014, 11:41am
Saya berminat boleh tolong sent detail Saya berminat Aida 0174386717  
23. Sarah 61 - Sun 19/Oct/2014, 1:48pm
Sy berminat. Sy jual air balang dan milo. Blh whatapps sy 012-3814429.  
24. Pieza - Mon 20/Oct/2014, 11:52am
Boleh email kpd saya makefromhome@yahoo.com. t.kasih  
25. Riezart - Mon 3/Nov/2014, 11:29pm
tolong email detail ke : riezartmarketing@hotmail.com  
26. Johaniz - Sat 8/Nov/2014, 10:14am
Hari Kantin Bananana TV3 telah pun berlalu..Rasanya ramai teman2 MC yang salah faham tentang info tersebut. Info yang ada cuma untuk mengajak Warga MC bersama sama datang meraikan hari tersebut dan tiada tawaran peluang perniagaan. mohon maaf diatas kesalahfahaman yang ada.
terima kasih.Closed topik  

Page 1   (Total 26 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..