Harga Terbaik di Pasaran Hartanah Sabah/Sarawak
Abdul Rasyid - Fri 21/Sep/2012 12:54pm [Last Comment]
PROMOSI HARTANAH.......HOT,HOT,HOT!!!!!!!

Kawasan SABAH 50,000 EKAR
1 ekar=RM7000

Kawasan SARAWAK 32,000 EKAR
1 ekar=RM7000

Kebaikan membeli tanah ini ialah:
kedua-dua kawasan ini masih kawasan hutan dan mempunyai kayu balak.
Tanah kawasan sabah 50,000 ekar boleh digunakan selama 90 tahun.
Tanah kawasan sarawak 32,000 ekar boleh digunakan selama 99 tahun

Dokumen ada ditangan kami dan tidak boleh di email.
kepada yang nak jadi broker dipersilakan komisyen dijamin perjanjian bersama peguam.
terbuka kepada individu,syarikat atau sesiapa sahaja luar atau dalam negara yang berminat.

hubungi kami di rizqisupplynservices@gmail.com
rizqisupplynservices@hotmail.com

Niche: Agen Hartanah | Tanah Untuk Dijual
 
1. Farera - Sat 22/Sep/2012, 10:23pm
email detail. tnh kat swak area mane. farera1@gmail.com  
2. Manaf - Sun 23/Sep/2012, 1:12pm
salam...tumpang iklan...
ladang sawit utk dijual...
lokasi negeri sabah..
luas 29000 ekar ...
pokok sawit berperingkat..
pajakan 90 tahun..
harga rm 32000 seekar.

berminat boleh contc email ; qisyaman@yahoo.com

ready / serius buyer only..

terima kasih..  
3. Fara 11 - Mon 24/Sep/2012, 10:02am
mr manaf : mak aiiii mahalnya harga u tu sampai rm32 ribu seekar. byknya up  
4. Multi Services - Mon 24/Sep/2012, 3:30pm
salam... emel detail kt saya... serius buyer...bkn broker... syaratnya masti owner direct atau option holder sahaja.. klu ok, lets deal.. emel sy mj010168@gmail.com  
5. Tuluntokou 2 - Mon 24/Sep/2012, 4:00pm
Salam.. Tumpang iklan:
Tanah NT di Wilayah Persekutuan Labuan
9 km dari bandar, tepi lebuhraya, kawasan-kawasan berhampiran; supermarket Hap Huat, masjid, sekolah rendah dan menengah, bengkel kereta, stesen minyak + mesin ATM. Tepi jalan kampung, tepi bukit.
Keluasan: 1 ekar
Harga: RM250 ribu
Hubungi: En. Francis - 0168023456  
6. Abdul Rasyid - Mon 24/Sep/2012, 9:40pm
Salam, kepada multi services saya akan emailkan detail selepas saya dapat dokumen dari pihak jabatan kerajaan berkenaan.Sorry dokumen di tangan saya tak lengkap.TQ  
7. Rachtapur - Wed 26/Sep/2012, 1:37pm
Tumpang ad:

Plantation for saLe,
Pantu, SARAWAK, 5,000 hec. @ RM 30,000k ; 4yrs

Mukah, 7,000 hec @ RM 35,000k ; 7 yrs  
8. Adie 42 - Wed 26/Sep/2012, 10:18pm
email plz
tobs7158@yahoo.com  
9. Russell - Fri 28/Sep/2012, 4:39pm
nak repair kerusi meja ofic or pindah bole email kat i..russelltsang@yahoo.com  
10. Nordin Abdullah - Mon 1/Oct/2012, 3:32am
Tumpang iklan. Tanah seluar 23 ekar terletak diantara Beringis/Kinarut. sesuai untuk projek perumahan. rm200K/ekar. berminat sila email saya. Saya deal direct dgn owner. eniza8013@yahoo.com  
11. Manaf - Wed 3/Oct/2012, 12:09pm
-cik fara 11-
harga murah tp tak bleh deliver pun x gune jgk...ada cukup dokumen tp xleh deliver punnnnnn tak gune jgk....  
12. Mohd Razir Bin Samsudin - Wed 3/Oct/2012, 7:05pm
Salam maaf tumpang iklan,
Ada beberapa tanah mau dijual di sandakan sabah..

Jika berminat hubungi saya di email jejakaaries81@yahoo.com

ni direct owner bukan broker...
semua harga owner yg tetapkan...
ni bukan bohong cuma nak tolong..  
13. Suhainin Suhaibul - Sun 21/Oct/2012, 10:55pm
email plz
ssuhainin@yahoo.com

50 000 ekar di sabah,ta  
14. Suffre - Wed 23/Jan/2013, 11:00pm
Tumpang Email:
Mahu invest di sabah?
Boleh dapat USD100 dan keatas hanya dalam sehari...
Demo akaun percuma,selamat kerana ada agreement, witdrawal form yang cepat, kurang risiko dan panduan indicator yang betul bagi trader... sila call atau sms ke 0136338958. saya akan berikan butiran yang lengkap dan alamat syarikat kami yang berdaftar..  
15. Adam Chea - Tue 22/Dec/2015, 6:47pm
saya ada lesen kelapa sawit untuk di takeover pada sesiapa yg berminat, rigistered mpob ppo interested sms/call/whtsapp mr adam 01112675714  
16. Dato 3 - Wed 13/Jan/2016, 2:27am
email details.tanah area mana 2.
realcrush1990@gmail.com  
17. May 28 - Mon 21/Nov/2016, 6:42pm
Rumah teres dua tingkat utk dijual

Lokasi : Bt Kawa, Kuching

SIze : 862 sf

Harga jualan : RM 135k

Cepat kol Mei 016 776 1623  

Page 1   (Total 17 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..