Guru Taska/Pembantu Taska Diperlukan - Puncak Jalil
Norasiah Binti Yusuf @ Taska Puncak Jalil - Wed 18/Sep/2013 11:25am [Last Comment]
GURU TASKA/PEMBANTU TASKA

* memerlukan guru taska yg jujur,ikhlas dan amanah disri kembangan puncak jalil.
*kerja 5 hari seminggu cuti am off
*ada cuti tahunan dan cuti sakit.
*alaun kerja lebih masa diberikan.
*penginapan disediakan
*makan,bil api, air dan astro free
*kadar gaji yg menarik rm700-rm900
*kenaikkan gaji mengikut prestasi
*lain-lain alaun

Hubungi: 0196759605

Niche: Kerja Kosong | Pusat Tadika Dan Taska | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Razak 71 - Wed 18/Sep/2013, 11:27am
    elaun cik  
  2. Nursakinah 3 - Wed 18/Sep/2013, 11:28am
    kat mane?  
  3. Salamterindah - Wed 18/Sep/2013, 11:30am
    saya berminat...dah berkahwin..dan mempunyai seorang bayi 3 bulan..boleh saya memohon?saya duk port dickson.  
  4. Norasiah Binti Yusuf - Wed 18/Sep/2013, 3:28pm
    en razak alaun utk masak rm 50 and mengajar rm 50.nur kat puncak jalil,salamterindah boleh but mcm dgn anak awak coz taska nie kat kl.  
  5. Za 20 - Fri 20/Sep/2013, 9:49am
    still available lgi?saya berminat....  
  6. Norasiah Binti Yusuf - Fri 20/Sep/2013, 11:18am
    salam za 20 boleh tel sy dgn kadar segera tq  
  7. Za 20 - Fri 20/Sep/2013, 5:37pm
    boleh saye taw ape qualificationnye?  
  8. Norasiah Binti Yusuf - Fri 20/Sep/2013, 10:22pm
    Za takde kelulusan pun takpe yg penting minat dgn knk2 umur adik berapa?  
  9. Zarina 127 - Fri 20/Sep/2013, 11:06pm
    sy dduk melaka..adakah sy boleh memohon?  
  10. Norasiah Binti Yusuf - Sat 21/Sep/2013, 11:47am
    Boleh coz tpt tinggal mkn api air astro disediakan percuma ,kerja 5 hari seminggu ada cuti tahunan dan cuti perayaan boleh hbg sy dgn segera  
  11. Za 20 - Sun 22/Sep/2013, 10:48pm
    umo saye 23...  
  12. Norasiah Binti Yusuf - Mon 23/Sep/2013, 10:51am
    utk detail boleh hbg sy tq  
  13. Za 20 - Tue 24/Sep/2013, 1:45am
    okay...terima kasih :)  
  14. Modernmuslim - Tue 24/Sep/2013, 11:13am
    Guru tadika LittleCaliphs diperlukan segera, sila emailkan resume anda ke : cyberjaya.littlecaliphs@gmail.com.

    Kreateria : Kelulusan SPM keatas, bertudung menutup dada dan solat lima waktu sehari.  
  15. Za 20 - Fri 27/Sep/2013, 7:33pm
    ade kekosongan lagi x? kawan saye berminat nak apply  
  16. Zarina 127 - Sat 28/Sep/2013, 2:14am
    0192840381  
  17. Taska Ulul Albab - Thu 3/Oct/2013, 8:29pm
    Sms 0132556062 taska berdaftar di setia alam  
  18. Zayana - Mon 21/Oct/2013, 8:23pm
    masih kosong lagi tak ?  
  19. Norasiah Binti Yusuf - Fri 25/Oct/2013, 4:13pm
    MASIH KOSONG  
  20. Syahmie - Fri 29/Nov/2013, 4:05pm
    ada kwsp, SOCSO tak.
    insurance kemalangan ada tak.
    nak tanya bdaftar dgn kementerian ke tak ni.  
  21. Norasiah Binti Yusuf - Fri 8/Dec/2017, 11:52am
    GURU TASKA/PEMBANTU TASKA

    * memerlukan guru taska yg jujur,ikhlas dan amanah disri kembangan puncak jalil.
    *kerja 5 hari seminggu cuti am off
    *ada cuti tahunan dan cuti sakit.
    *alaun kerja lebih masa diberikan.
    *penginapan disediakan
    *makan,bil api, air dan astro free
    *kadar gaji yg menarik rm1000 ++OT
    *kenaikkan gaji mengikut prestasi
    *lain-lain alaun

    Hubungi: 0196759605/Rohana-0122825343  
Page 1   (Total 21 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)