Group Whatsap, Insta, FB di Naik Taraf, Membincangkan Perniagaan Usahawan Kecil dan Sederhana
Saiful 457 - Thu 14/Apr/2016 9:14am [Last Comment]
Tujuan Group ini dibentuk adalah seperti berikut

Saling membantu mengenai pencarian produk dan lokasi pembekal serta mempromosikan produk sesama kita,
Lebih focus dan bersungguh sungguh,
Perkongsian perniagaan bersama dgn sistem serta kepercayaan yang lebih baik,
Modal yang kecil bagi peniaga baru tetapi peluang lebih cerah dgn membantu sesama kita,
Sistem kutu atau dana dari ahli peniaga,
Perbincangan pendapat mengenai produk dan masalah untuk di atasi,

Dua Group yang sudah ada di bahagikan untuk perbincangan dan jual beli..

Sila beri Nama,Alamat,lokasi,perniagaan dan no dihubungi atau whatsapp detail lengkap kepada 0108398177

Niche: Persatuan
 
1. Hadi8888 - Thu 14/Apr/2016, 5:12pm
0166631458  
2. Intan 133 - Thu 14/Apr/2016, 11:11pm
0183620913  
3. Mohammad Hisham 2 - Sat 16/Apr/2016, 9:35pm
0177286768  
4. Kamariah Binti Ahmad - Sat 16/Apr/2016, 10:10pm
016 7720105 seremban  
5. Amygold 2 - Sat 16/Apr/2016, 11:11pm
011 11818873  
6. Saiful 457 - Tue 19/Apr/2016, 11:02am
terima kasih kepada yg pm dan tinggal info utk di adkan...kerjasama warga majalah saya sgt hargai.V  
7. Anje Lola - Sat 23/Apr/2016, 1:12pm
0173805029  
8. Shazilaeyla - Sun 24/Apr/2016, 2:12pm
01152617664  
9. Mohd Farid 35 - Mon 25/Apr/2016, 1:10am
013-5332769  
10. Hazwan 97 - Mon 25/Apr/2016, 5:38pm
0134064491  
11. Ima Rasident - Mon 25/Apr/2016, 5:49pm
0173450545  
12. Hani 264 - Mon 25/Apr/2016, 6:06pm
0193408981  
13. Pj Agro - Wed 27/Apr/2016, 11:56am
01137790403  
14. Jebon Coffee - Fri 29/Apr/2016, 8:42am
0136153878  
15. Ash 55 - Fri 29/Apr/2016, 11:14am
014 635 68 61  
16. Rohaizad Maznan - Mon 2/May/2016, 5:29pm
017-8266432  
17. Shahir Ahmad 2 - Tue 3/May/2016, 11:16am
shahir 0166832602  
18. Izuanmaklin - Wed 4/May/2016, 3:51pm
izuan 0102137532  
19. Wan 1692 - Thu 5/May/2016, 5:23am
Wan 0177196460  
20. Jamil 23 - Thu 5/May/2016, 1:40pm
0194752409  
21. Zeri 2 - Thu 5/May/2016, 5:26pm
01137400567 ZERI  
22. Mabar90 - Fri 6/May/2016, 11:51am
0132424306  
23. Noor Azreena - Sat 7/May/2016, 12:49pm
01123800870  
24. Cik Ah 4 - Sun 8/May/2016, 7:57pm
013-4009432 :)  
25. Fahmi 67 - Sun 15/May/2016, 5:36pm
0172764887  
26. Hamdan 83 - Mon 16/May/2016, 11:31pm
Hamdan Yahaya
012 3629496  
27. Ahmad Mujahid Mohd Asri - Tue 17/May/2016, 12:41am
0182570922  
28. Razaksapawi - Wed 18/May/2016, 10:19am
0126257672  
29. Mohd Izham Bin Mat Nayan - Sun 22/May/2016, 6:40pm
Izham 0135829565  
30. Sidy - Wed 1/Jun/2016, 8:46pm
0192564582
Rosidy  
31. Mike 6 - Mon 6/Jun/2016, 8:14pm
0122693313
mike  
32. Ram - Wed 22/Jun/2016, 8:36am
Raambharat
0133038101  
33. Adxfrileblizt - Mon 4/Jul/2016, 5:17am
sham
0165534003  
34. Sam 23 - Sun 17/Jul/2016, 6:08pm
Sam
0133124260  
35. Lat 13 - Mon 18/Jul/2016, 7:43am
Wass app 011 37177595 (lat)  
36. Rahmat Unit Amanah - Mon 25/Jul/2016, 12:48pm
014-3386129  
37. Nursyuhairah Ridzuwan - Sun 7/Aug/2016, 7:58am
01138775763  
38. Saiful 457 - Thu 18/Aug/2016, 7:16pm
Group innovasi dan kreatif kini telah ditubuhkan ...yg serius akan di adkan ...

*group ini bukan utk mempromosikan produk,group ini mendapatkan idea ,pendapat,kerjasama,ilmu dan pelabur berkenaan dgn produk yg baru dicipta atau dihasilkan..  
39. Adam 319 - Fri 26/Aug/2016, 1:27am
0133324427  
40. Saiful 457 - Tue 4/Oct/2016, 4:05pm
Sila klik link ini utk join https://chat.whatsapp.com/6YKzkaXiVe59r8WPy4Bto3

Kepada yg berminat ingin melabur bagi group ini juga diberi peluang  
41. Mat Ziro - Tue 13/Dec/2016, 4:43pm
0169005600  

Page 1   (Total 41 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..