Gandakan Pendapatan Anda Sebagai Perunding Hartanah
Umairah 4 2 - Fri 23/Mar/2012 9:55am [Last Comment]
Salam Warga Majalah dan Perunding2 Hartanah,

Berita baik untuk anda. Peluang untuk mendapat pendapatan 5-6 angka melalui hartanah! Anda tahu bahawa ejen hartanah sebenarnya boleh menambah pendapatan bukan sahaja melalui hasil jual beli hartanah?

Jika anda seorang ejen hartanah, anda tidak perlu membuang lagi masa anda mencari client lain, tetapi anda hanya perlu berjumpa dengan orang yang sama, iaitu pembeli atau owner hartanah pada masa yang sama, iaitu ketika anda membuat closing sales penjualan rumah.

Contohnya, anda berjaya menjual rumah owner dengan harga RM500K, komisyen anda lebih kurang RM 12,000 (setelah tolak bersih dengan agensi). Dengan hasil penjualan rumah tersebut, anda sebenarnya boleh membuat tambahan RM5,000 ke RM8,000. Dengan hanya SATU penjualan rumah bernilai RM500K, anda sebenarnya boleh mendapat pendapatan sehingga RM20,000. Nak tahu bagaimana?? Ini bukan cerita tentang komisyen dari lawyer fee, bukan tentang komisyen dari loan bank. Nak tahu apa lagi yang boleh jadi pendapatan melalui hartanah?

Jika anda bukan seorang ejen hartanah, inilah peluang keemasan anda untuk mendapat pendapatan melalui hartanah yang jarang-jarang sekali diterima oleh ejen hartanah sebelum ini. Nak tahu macam mana?

Jangan sia-siakan peluang ini, untuk mengetahui lebih lanjut, boleh sms saya nombor anda di 019-3571325 (Zura), saya akan hubungi anda semula untuk memberi penerangan lebih lanjut.

http://www.myhartanah.net

Niche: Agen Hartanah
 
1. Ctrod - Fri 23/Mar/2012, 11:34am
email to
ctrodzie@gmail.com  
2. Zulmacho 2 - Fri 23/Mar/2012, 12:05pm
email to
zulmachoman@yahoo.com  
3. Biz 4 - Fri 23/Mar/2012, 12:52pm
email to me biznicq@gmail.com  
4. Azami 3 - Sun 25/Mar/2012, 2:50pm
telah call no 019-3571325 pada ahad 25.03.2012 jam 2.45 tapi bila di sebut berminat nak jadi ejen hartatanah.. terus di tamatkan talian.. nape yer  
5. Mohamad Shamhir Bin Haniff Shadir - Mon 26/Mar/2012, 9:28am
email to me

mohamadshamhir@rocketmail.com  
6. Hafizan 10 - Mon 26/Mar/2012, 9:39am
sudah mesej no 019-3571325 tapi tak berbalas lagi

happy_hafizan@yahoo.com  
7. Purnamaservice - Mon 26/Mar/2012, 10:54am
nk jugek mr_fakha@yahoo.com.my  
8. Nur Nasruddin Bin Mazlan 2 - Mon 26/Mar/2012, 2:37pm
naz_flixie@yahoo.com  
9. Umairah 4 2 - Tue 27/Mar/2012, 9:51am
Maaf agak sibuk 2 hari lps dengan appointment2 buyer nk tgk rumah yg nk dijual. Jika berminat untuk menjadi perunding hartanah, sila email saya nama penuh, alamat tempat tinggal dan pekerjaan sekarang. email address saya adzura@myhartanah.net

* diberi keutamaan kepada mereka yg ingin membuat secara full time.  
10. Mohd Hairollah - Wed 28/Mar/2012, 2:20am
minat secara full time sudah pencen cal saya 0196550886  
11. Lienalai - Thu 29/Mar/2012, 10:51am
saya pun minat gak..email pada saya  
12. Zarin 6 - Tue 3/Apr/2012, 3:17am
saya dah email sms tak balas pon  
13. Dannyaqiel - Thu 5/Apr/2012, 8:43am
saya dah email n sms tp xde respon !!!  
14. Shah 72 - Tue 10/Apr/2012, 7:43am
onesyah_80@yahoo.com....sy berminat jd perunding hartanah..tq  
15. Umairah 4 2 - Fri 13/Apr/2012, 10:43am
sorry lupa nk letak bakal, "Kepada Bakal Perunding Hartanah yg berjaya sebenarnya" :)  
16. Umairah 4 2 - Fri 13/Apr/2012, 10:45am
Salam kepada bakal Perunding Hartanah yang Berjaya,

Anda semua yang berminat dijemput untuk menghadiri business preview Chester Properties pada hari Sabtu ni, 14 April 2012, jam 2pm-5pm di 5-3-6 Jalan 2/109F, Danau Business Centre, Taman Danau Desa, Jln Klang Lama, 58100 Kuala Lumpur (berdekatan dgn Hong Leong Bank).

Pelajari bagaimana untuk menggandakan pendapatan anda melalui penjualan hartanah.

Sila SMS (ya) ke 019-3571325 untuk mengesahkan kehadiran anda. Terima kasih.

** Preview ini adalah PERCUMA, tiada dikenakan bayaran.  
17. Zaidi 15 - Sun 15/Apr/2012, 7:32pm
saya berminat jadi agen hartanah. Sila email ke zaidi.mansor@yahoo.com.my  

Page 1   (Total 17 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..