Mencari Funder Untuk Business Kereta Sewa di Shah Alam
Mokhtar Abdullah 2 - Thu 31/May/2012 12:43pm [Last Comment]
Salam warga majalah.com

Saya mencari mereka yang berkelayakkan utk menjadi funder. pegawai kerajaan sangat2 di galakkan.Tidak memerlukan duit yang banyak pun.Cukup sekadar :-

-berpendapatan RM2000 ke atas sebulan
-masih layak untuk membeli kereta

Kita boleh set temujanji untuk maklumat lanjut.


Berminat utk set temujanji dan mengetahui procedure lain dengan lebih lanjut sila emailkan persoalan anda ke :

mokhtaruddin.abdullah@gmail.com

Sekian terima kasih.

Niche: Mencari Pelabur | Sewa Kereta Teksi Limo
 
1. Kamarulzaman 8 - Thu 31/May/2012, 12:54pm
salam bro,

berminat juga. Kalau nak masukkan kereta boleh ke? Saga 1.3 Flx Manual. Baru kuar kete.

email lanjut ke

serdangonline@yahoo.com  
2. Adie 13 - Thu 31/May/2012, 3:08pm
emelkan:dagangpersada@gmail.com
0139826545  
3. Neo 3 - Thu 31/May/2012, 3:29pm
Salam. Saya Ada kete sewa viva elite auto di sek7 pusat komersial shah alam. 017 2295 201  
4. Wan Ereal - Thu 31/May/2012, 7:16pm
email detail to: nsz.wan@gmail.com  
5. Zaza 59 - Tue 12/Jun/2012, 6:41pm
email me best_budies9331atyahoo.com  
6. Wan Faisal - Sat 23/Jun/2012, 1:19am
Bri email detail bersama parnership aggrement.tq  
7. Ming - Thu 12/Jul/2012, 11:31am
email me hata983@yahoo.com  
8. Razmadey - Sat 18/Aug/2012, 1:12pm
Kami menjual Hanya Keluaran Proton secara borong anggaran 5 tahun hubungi 0126843540  
9. Nazir 20 - Fri 31/Aug/2012, 11:33pm
bro saya kakitangan kerajaan yg mencari xtra income..emel detail kat sy..ajeh4177@yahoo.com  
10. Hanafi2h - Fri 7/Sep/2012, 3:07am
salam, sy berminat untuk melabur... emailkan detail dan phone number
hanafi86_buccaneer@yahoo.com  
11. Sg Transport - Sun 30/Dec/2012, 10:45am
kami memerlukan funder untuk proses UNREGISTER kereta...kereta kami akan bawa masuk hanya funder untuk membuat proses registration menjadi LEGAL sahaja kami perlukan..sesiapa berminat boleh hubungi kami trs

SG Transport 0172219114  
12. Liza 53 - Sun 30/Dec/2012, 3:36pm
sg transport email
amer270704@yahoo.com
tq  
13. Carsolution - Tue 26/Nov/2013, 8:26pm
berminat untuk pajak kereta untuk di buat sewa(harga tinggi)call :- 010-2251522  
14. Mohdfaidzul 3 - Tue 26/Nov/2013, 11:10pm
Kalau berhajat untuk beli kereta secara pukal, saya sedia membantu. boleh call/sms/whatsapp 0176993595 (Zul)  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..