Funder Ingin Mencari Kontrak Kerajaan dan Swasta atau Persendirian Bernilai RM Bilion
Nordin Ghani - Wed 3/Jul/2013 12:45pm [Last Comment]
salam. sekirannya ada pihak yang berminat dan memerlukan dana berskala besar, mohon emel perkara/dokumen berkaitan di nordin.ghani@kbs.gov.my

insyallah impian akan mejadi kenyataan..kita hanya ingin membantu.

Niche: Mencari Pelabur
 
1. Azhar 367 - Sat 6/Jul/2013, 4:00pm
Salam Tuan,
Buat Projek biomass sawit, nilai 3juta, boleh dikembangkan lg, boleh apply tak?  
2. Haris 40 - Sun 7/Jul/2013, 12:54am
tuan nordin .
sy dah email pada email kbs tuan tu .
tapi takde respon lagi buat masa ni .
harap dpt respon drpd tuan a.s.a.p  
3. Abd Razak 5 - Sun 7/Jul/2013, 4:49am
iIni mana punya funder ....mahu document ....awak beri dahulu procedure funder awak lah....  
4. Adie 13 - Sun 7/Jul/2013, 6:31pm
Tuan...saya perlukan falam 3j untuk on projek perumahan saya. Tanah milik saya n dah pun siap 80% 25 unit dari 84 unit. Mahu rm dan cagarkan tanahn rumah. So macmana.
Emelkan: dagangpersada@gmail.com  
5. Wannudin - Mon 8/Jul/2013, 11:21pm
Salam...sy wakil dr Project Management Consultant mencari funder utk projek mega nasional dinegeri Terengganu.

-predator4valve@yahoo.com
-016-2646007  
6. Pccare - Tue 9/Jul/2013, 1:06pm
salam.syarikat saya pakar ict.ada LO di tangan.Pembekalan perlu selesai 14 julai 2013. perlu fund segera.Boleh hubungi 012-3339731 untuk maklumat lanjut  
7. Nordin Ghani - Fri 12/Jul/2013, 11:38am
tuan/puan juga boleh emelkan di din5889@yahoo.com

Sebarang info akan sy reply secepat mngkin.
Tk  
8. Nordin Ghani - Sun 14/Jul/2013, 3:04pm
Salam en wannudin.

Mohon emel mklumat rngkas tntng projek tsebut di emel saya din5889@yahoo.com  
9. Wannudin - Sun 14/Jul/2013, 9:51pm
Ok2..sy tgh berbicang dgn projek koordinator sy...sy akan berhubung nnti..  
10. Cikgubiz - Wed 17/Jul/2013, 5:33pm
salam

- perlukan funder untuk perniagaan jual beli emas terpakai antara RM300k - RM1j dibawah syarikat hijjazgold
- ada kertas kerja untuk dibentangkan
- pelabur juga adalah sebahagian daripada pengarah syarikat

boleh dapat maklum balas daripada tuan. tq  
11. Nordin Ghani - Thu 18/Jul/2013, 9:31am
Cikgubiz.terima kasih ats respon tuan.

Kami akan hubungi pihak tuan sekiranya diperlukan nnti.  
12. Mohd Nadzrulhizam - Thu 18/Jul/2013, 2:29pm
Assalammualaikum Encik Nordin Ghani...

Mencari investor yang ingin melabur dalam industri pertukaran matawang. Syarikat kami didaftarkan di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) dan sudah beroperasi selama 5 tahun.
Kami merupakan service provider dimana tugas kami hanya menjaga akaun, mengurus dan mendapatkan pulangan untuk para investor. Kami tiada kena mengena dengan wang tuan.

Jika berminat, tuan boleh emailkan pada m.nadzrulhizam@astralprogress.com

Terima Kasih,
Mohd Nadzrulhizam
Astral Progress Sdn Bhd.  
13. Khairul Nizam Jaafar - Thu 18/Jul/2013, 2:50pm
Kepada syarikat yang mempunyai LO sahaja yang perlukan fund... sila email LO & maklumat syarikat kpd khairul156@gmail.com - fund 200k kebawah.

tks  
14. Nordin Ghani - Thu 18/Jul/2013, 4:07pm
terima kasih atas maklumat kalian.

Kalau ada projek mega(RM ratus juta- bilion) perlukan fund, sudi2 la emel kpd saya ya.tkasih  
15. Shah 68 - Sun 21/Jul/2013, 6:20am
assalamualaikum,

Pengambilalihan/pembelian resort di atas tanah seluas 26ekar lebih, renovation dan upgade tempat, kos dalam rm20j.

company n manpower untuk uruskan tempat dah ada. cuma fund je takde. saya juga nak cuba dapatkan geran dari mana2 institusi kewangan yang berkenaan.

jika berminat untuk melabur or jv boleh email kepada saya : atebis79@yahoo.com  
16. Nordin Ghani - Tue 23/Jul/2013, 12:20pm
tkasih atas info tuan2..sekiranya funder berminat, kami aka hubungi tuan2 untk perbincangan lanjut,.tk  
17. Shaiful Hisham - Thu 25/Jul/2013, 2:24am
Slm en nordin, sy ada 7 lot banglo di tmerah kelantan, sy memerlukan 1.6j utk membina banglo dan jual, boleh en nordin bantu emailkn kpd shaifulhisham80@yahoo.com  
18. Zalrich - Thu 25/Jul/2013, 7:51am
pelabur diperlukan untuk projek bandar baru mulong di kelantan..bernilai rm100juta..pulangan sangat besar..berminat call 017-985 4627  
19. Msrajafauzi Yahoo Com - Fri 2/Aug/2013, 1:11am
Tuan nordin ghani..saya dh emel doc utk prhatian segera.tq  
20. Nordin Ghani - Tue 20/Aug/2013, 9:59am
terima kasih atas respon pihak tuan.

dokumen yg tuan emelkan saya telah serahkan kpd pihak funder.

Sekiranya funder berminat dgn projek tuan, mereka akan menghubungi tuan.
terima kasih  
21. Nordin Ghani - Wed 21/Aug/2013, 1:09pm
salam tuan/puan,
bermula 21 Ogos 2013, sebarang maklumat/dokumen berkaitan projek tuan/puan sila emel saya din5889@yahoo.com sahaja.

terima kasih.  
22. Nordin Ghani - Wed 21/Aug/2013, 4:39pm
'The Melaka Gateway' dan 'Dinosaurs and Underwater World'..PROJEK DIMELAKA JIKA PERLUKAN FUNDER, KAMI BOLEH MEMBANTU.  
23. Nordin Ghani - Tue 3/Sep/2013, 12:22pm
"PROJEK GREATER KAMUNTING"

PERLUKAN FUNDER SILA MAKLUMKAN PADA KAMI.

EMEL din5990@yahoo.com
SEMOGA DAPAT MEMBANTU.  
24. Rosli 179 - Sat 26/Oct/2013, 9:38am
hubungi saya untk dptk funder 1j keatas
rlee905@yahoo.com.my cal"0196655905
rosli ...mesti ada LA. OK  

Page 1   (Total 24 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..