Funder Diperlukan Untuk Bisnes Online Saya. Labur 5k Dapat Balik 8k
Lady Branded - Mon 4/Mar/2013 2:13pm [Last Comment]
Salam warga majalah,

Saya perlukan dalam RM5000 untuk modal pusingan bisnes online saya. Jika serious nak labur nanti saya bagi link kedai online saya.

Saya sekarang bisnes full time, permintaan memang menggalakkan sangat sebab tu saya perlu tambah modal pusingan. Bisnes dah lama tapi baru register dgn ssm dan baru buka company account so saya masih belum dapat buat loan dgn bank.

Sesiapa yang berminat nak melabur, saya perlukan 5k dan saya akan bayar blk 8k dlm masa 6 bulan. Jgn risau pasal riba, kita buat cara islamik, blh jumpa utk bincang. Segala dokumen yg diperlukan seperti agreement, salinan ic dan apa2 je la yang relevan akan saya sediakan.

Saya tak publish no phone saya kat sini, harap paham sebab nanti ada je la saya terima sms or call yg bukan-bukan pulak. Bukan scam ok. Bisnes saya genuine.

Niche: Mencari Pelabur
 
1. Ridzal 3 - Mon 4/Mar/2013, 2:46pm
sya berminat..so mcm ne nk tau lbh lnjut...call sya 0177664353  
2. Mizi2013 - Mon 4/Mar/2013, 4:34pm
pelaburan sederhana....

serendah RM250=1LOT...pulangan RM500 selepas 30 hari

email kepada GL....dalam

jbsmartenterprise.blogspot.com  
3. Gtc - Mon 4/Mar/2013, 6:17pm
Funder,diperlukan segera;5 org shj,bg running bisnes water tretment,,,,,,,,hanya 1k shj pulangan keuntgn,dbg setiap bulan,tempoh masa singkat,risiko yg rendah,sms @ 0105133325  
4. Azlina 24 - Tue 5/Mar/2013, 12:30am
boleh tau you dimana, klu boleh email email to koosecre@yahoo.com  
5. Shah Arb - Tue 5/Mar/2013, 2:12am
Assalamualaikum dah selamat sejahtera,
saya ingin mempelawa KEPADA sesiapa TUAN/PUAN untuk menyertai syarikat saya untuk menjadi Pelabur. Syarikat telah mendapat kepercayaan dan projek dari Kerajaan Negeri Selangor.

Tempoh menjadi pelabur adalah selama 5 tahun,
manakala keuntungan 15% untuk setiap tahun dan setiap bulan sebagai security kepada pelabur kami .

Contoh anggaran kira2 :
Modal RM10K

15% dari RM10k (RM1500) x 5 tahun = RM7500 (SETIAP TAHUN SELAMA 5 TAHUN)

RM10K/60 bulan (RM167) x 60 bulan = RM10K (SETIAP BULAN SELAMA 60 BULAN)

Selepas tamat kontrak akan dibayar 50% daripada jumlah modal RM10K = RM5K

*Dapat semula potongan dari angkasa setiap bulan terus ke dlm akuan sekiranya ingin melabur melalui pinjaman.
Kuota terhad bagi setiap projek.
Syarikat ada sediakan perjanjian black and white, jaminan dari SSM sebagai partner dan lain-lain.
BERMINAT BOLEH HUBUNGI SAYA UNTUK TEMUJANJI DI PEJABAT KAMI DI SUBANG 9 Mac 2013 (sabtu) jam 3 petang atau di tempat lain.
INI BUKAN SKIM CEPAT KAYA/ PAK MAN TELO
BOLEH DATANG, DENGAR DAN NILAIKAN SENDIRI DULU,
Untuk keterangan lanjut, sila hubungi :-

SYAH 017-3937659
Syah_arb@yahoo.com  
6. Khairul Fahmee - Tue 5/Mar/2013, 9:46am
Assalamualaikum,

Pelawaan bagi umat Islam di Malaysia yang inginkan pulangan pelaburan yang berbaloi-baloi!!! Hubungi saya untuk maklumat lanjut. 0133006831.  
7. Cuti Cuti Malaysia Utara - Tue 5/Mar/2013, 10:55am
Sy memerlukan pinjaman dr individu yg berkemampuan (along @ pinjaman berlesen sy x mau). Sy btl2 perlukan modal untk nk dptkn kedai makan, ada kedai makan nk dijual dgn harga yg amat2 berbaloi tp owner 2 nk jual dgn segera so sy xnk lpskan peluang nie. Modal yg sy perlukan adalah rm8k shj untk di cmpur dgn modal yg sedia ada nie untk dptkn kedai tu dulu...sy nak pinjam pn sat saja 30hb nie sy akan byr blik, sy pnjam 8k tp sy akn byr blik sbnyk 10k pd 30hb nie. Sy x ckp kosong, sapa berminat blh la gtaw kt sini ya...urgent sgt2 nie.  
8. Who Care - Tue 5/Mar/2013, 4:24pm
berminat : sila email ke en.single@yahoo.com
thanks  
9. Penang 2 - Wed 6/Mar/2013, 12:33pm
berminat gak.. tolong email detail kat pkp5559@gmail.com
thanks  
10. Wali - Wed 6/Mar/2013, 11:24pm
email info walinur2008@yahoo.com

Tq  
11. Azriq 6 - Thu 7/Mar/2013, 12:02am
salam tolong pm kn sy detail... 0162983647  
12. Blogger Gen X - Fri 8/Mar/2013, 10:08am
Saudari dah ader funder? kalau belum email detail proposal & link kedai serta lokasi..
>>blogger.gen.x@gmail.com  
13. Sulaiman 17 - Fri 8/Mar/2013, 11:36am
Cuti-cuti Malaysia Utara

emel saya no hp
sulaiman_mapy06@yahoo.com  
14. Shuk 5 - Fri 8/Mar/2013, 8:25pm
Pelaburan bersama bank.
Pendapatan pasif setiap bulan.
Tanpa perlu tajaan.
Return up to 33%
coprate account juga ada
Mana-mana syarikat yg nak invest and jadi kan salah satu sumber income pun boleh.
Individu pun boleh.
Boleh PM sy no fon atau email.pada sy.
Shukfx@yahoo.com
Tq  
15. Wan Khairudin Wan Hassan - Tue 19/Mar/2013, 8:02am
call saya 019-2788142  
16. Mohamad Nahar 3 - Tue 26/Mar/2013, 1:09pm
Rakan kongsi niaga d perlukan dlm bisnes eksport sarang burung walit. Keuntungan byr tiap2 minggu. Berminat email ke istanajuta@gmail.com  
17. Mohammad Nurfirdaus Rahim - Fri 12/Apr/2013, 10:22am
email sy pdak8509@yahoo.com  
18. Rosli 32 - Mon 21/Jan/2019, 8:47pm
testing  

Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..