(Freemium Course) nak Letupkan Jualan di IG & Tiktok? (Terhad untuk 10 Orang)
Nucleus Marketing - Thu 28/Jul/2022 6:19am [Last Comment]
Anda nak lihat banyak jualan produk anda masuk berderet seperti ini?
https://postimg.cc/vDnggQTZ

Anda nak lihat posting anda VIRAL meroket seperti ini?
https://postimg.cc/jwxKhYYm

IG dah ada... TikTok dah ada... TAPI tak tahu macam mana nak manfaatkan jadi SUMBER PENDAPATAN?

Adakah anda buntu bagaimana nak letupkan jualan secara online?
Adakah anda dah banyak berhabis duit beli e-book, beli course, pergi seminar tapi MENGHAMPAKAN?
Adakah anda dah letih kena TIPU consultant yang acah2 tahu TAPI satu apa pun tak reti buat...

Abaikan semua emosi negatif itu sekarang... FOKUS kepada apa yg perlu anda buat untuk tambah pendapatan...

Mahukah anda belajar cara manfaatkan TikTok & IG sebagai tool jualan anda?
Mahukah anda lihat berderet order masuk di emel anda dalam hari yang sama?
Mahukah anda belajar ilmu strategi pemasaran di TikTok & IG secara PERCUMA?

Apa yang anda perlukan ialah daftar di bawah segera sebelum peluang ini ditutup :
https://forms.gle/xRR2vRYBKaUsGo7J7

P/S: Akses freemium course ini akan dibuka pada 31 july. Untuk dapatkan link akses, boleh register segera sebelum quota penuh. First come, first serve ;)

Niche: Kursus Dan Seminar | Web Media Sosial | Ingin Berniaga
 
1. Nucleus Marketing - Thu 28/Jul/2022, 6:29am
Quota ini terhad & akses adalah limited (sejam sahaja. Pada 31 july 3-4 petang) Jadi, untuk dapatkan akses link freemium course ini, anda boleh register & masuk ke dlm group. Link akan diberikan di dalam group pada tarikh freemium dibuka. TQ

P/S : Boleh register segera supaya x terlepas.  
2. Faiz 671 - Thu 28/Jul/2022, 7:29am
Menarik. Tq  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..