Franchise 1901 Diambil Alih Segera
Znnt - Wed 23/Feb/2011 6:04pm
lokasi kena cari sendiri sbb yang ada skrg
ini dah tamat tempoh sewa

harga dalam rm 70k semua sekali termasuk barang mentah**harga boleh runding
sampai jadi**utk pembeli yg serius sahaja

sbb nak jual kena urus biz lain

sila call saya umi 0162137344 atau email anntry84@hotmail.com

Niche: Bisnes Untuk Dijual | Bisnes Burger
     
  1. Mal 8 - Wed 23/Feb/2011, 6:46pm
    saya berminat....tolong emelkan detail ke theriddler08@yahoo.com.... shed some light macam mane sambutan semasa cik mengendalikan bisnes ni....tq  
  2. Mohd Nizam Shapiai - Fri 25/Feb/2011, 2:40pm
    tolong emelkan detail ke
    nizamshapiai@gmail.com  
  3. Amri 24 - Sat 26/Feb/2011, 9:31am
    sy bermint...tolong emelkan detail ke amri_7125@yahoo.com  
  4. Mala 10 - Mon 28/Feb/2011, 1:09am
    tlg email apa barang n what type of business. email - sparimalah@gmail.com  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)