Forex Indicator Untuk Dijual (95% Accurate)
Bonoi - Sun 12/Aug/2012 1:10pm [Last Comment]
Salam Sejahtera rakan MC,

Disini saya ingin berkongsi indicator yang terbaik untuk mereka yang menceburi bidang trading Forex ataupun indeks komoditi emas menggunakan mt4 trading flatform... Indicator ini adalah gabungan 6-8 indicator terbaik yang pernah saya guna dalam trading yang memberi 95% accuracy, tak payah analyze graph pun anda dapat tahu bila nak sell dan buy dengan hanya berpandukan pada signal indicator ini sahaja....kalau tak percaya anda boleh cuba dahulu..

--> Harga saya tawarkan RM150
--> Tempoh percubaan selama sebulan dan kalau anda tak puas hati, wang anda akan dikembalikan...
--> sesuai bagi beginner ataupun yang selalu loss dalam forex...
--> indicator ini sesuai digunakan kepada semua jenis brokers FOREX yang menggunakan mt4 trading flatform..
--> menggunakan timeframe M30, H1 dan H4 sahaja...
--> senang nak install dan guna--> panduan akan diberikan kepada mereka yang membeli..

terhad kepada mereka terawal sahaja....
tinggalkan email anda, jika berminat, saya akan menghubungi anda...

Niche: Forex Malaysia
 
1. Mmorshidi - Sun 12/Aug/2012, 2:26pm
Akhirnya...buat promosi juga En. Bonoi kita ni....mmg terbaik indicator en..saya yang baru dalam bidang ini pun dah dapat income dari trading...hanya nak cuba2 je...Terima kasih sebab memperkenalkan indicator terbaik en...
mudah untuk memahami..signal untuk msk sell dan buy pun mmg accurate...  
2. Bonoi - Sun 12/Aug/2012, 2:33pm
hahaha...tak sangka en. Mmorshidi pun ada kat MC...benda baik kita kena kongsi...tak baik kedekut ilmu...baik kita sama2 dapat income daripda trading forex ni... ini gabungan indicator yg saya beli sejak 2 tahun sehingga sekarang, hanya 6-8 sahaja indicator yang memberi impak yang terbaik dalam membantu anda trading...semua kombinasi indicator ini yang terbaik yang pernah saya cuba...!!!..harap mereka yang selalu loss tu, cuba la indicator ini dan dapat membantu mengurangkan kerugian...bahkan keuntungan pasti akan muncul....Dalam forex kesabaran adalah sangat penting...  
3. Mmorshidi - Sun 12/Aug/2012, 2:39pm
Haha...betul2...
kesabaran itu penting....

En. Bonoi, sambil2 anda trade tu, lawati la blogs saya

http://mytrustedptcwebs.blogspot.com/

ini side income melalui trusted PTC...register semua link, pastu emailkan kepada saya link yang En. Bonoi register besertakan username...saya bagi software dan juga plugin...dapat la duit sampingan sambil anda trade forex...tak la bosan sangat menunggun signal nak masuk market...betul tak?...sekadar promosi..huhu  
4. Bonoi - Sun 12/Aug/2012, 4:09pm
Live training akan saya ajar menerusi online jika anda beli indicator saya ini terutamanya mereka yang baru sahaja menceburi bidang trading sama ada forex ataupun trading gold...
--> yang penting sekali anda menggunakan mt4 trading flatform...  
5. Jep 5 - Sun 12/Aug/2012, 5:09pm
En Bonai...email kat saya...jef_2020@yahoo.com  
6. Mfauzy - Sun 12/Aug/2012, 7:12pm
Berminat... mohdfauzi.xox@gmail.com  
7. Kamarul 16 - Sun 12/Aug/2012, 9:54pm
salam. sila email kat saya juga. mardiyah76@yahoo.com. T.Q.  
8. Juhan - Sun 12/Aug/2012, 11:44pm
nak gak tau. juhaniff@yahoo.com  
9. Muhammad Akmal 6 - Mon 13/Aug/2012, 12:08am
onamhk@yahoo.com  
10. Bagong69 - Mon 13/Aug/2012, 12:30am
Salam tuan..email me aizalmn@yahoo.com  
11. Hazmirul 2 - Mon 13/Aug/2012, 7:01am
mir.harvest@yahoo.com  
12. Afizam191 - Mon 13/Aug/2012, 7:51am
emel saya tuan; afizam191@yahoo.com.sg  
13. Abi 2 - Mon 13/Aug/2012, 9:53am
EMAIL KAT SAYA abi.ubaidah@yahoo.com..

saya berminat.  
14. Buseinessminded - Mon 13/Aug/2012, 10:41am
email saya..

mazlanshahhassan@yahoo.com

Tq.  
15. Azizi 41 - Mon 13/Aug/2012, 11:30am
email saya azizigold999@gmail.com  
16. Bonoi - Mon 13/Aug/2012, 2:19pm
info saya dah berikan melalui emel..sila check...kalau berminat, sms saya....TQ  
17. Johan 12 - Tue 14/Aug/2012, 5:50am
jmn179@yahoo.com  
18. Zone - Tue 14/Aug/2012, 9:54am
ini lagi sekor mangkok ayun yg nak menipu org...tak ada cara lain nak menipu ke woi...!!! yg berminat tu jaga2 dgn kaki penipu ni.. Agak nye mesti banyak duit haram yg ko dah sebat.. nama pun mcm org asli..  
19. Bonoi - Tue 14/Aug/2012, 11:42am
saya tak pernah tipu org...saya kena tipu tu ada la...  
20. Zone - Tue 14/Aug/2012, 5:54pm
elok la tu penyamun tipu penyangak penipu mcm ko ni..sebab ko suka tipu org, tu yg jdi mcm ni..  
21. Bonoi - Tue 14/Aug/2012, 6:07pm
tunjukkan bukti saya tipu org...!!!...  
22. Bonoi - Tue 14/Aug/2012, 6:11pm
whatever la Mr. Zone, yang penting saya buat perkara yg jujur.....ko tu masih setahun jagung dlm benda ni, baru je masuk MC, no offense....  
23. Mmorshidi - Tue 14/Aug/2012, 8:45pm
hahaha...lawak betul baca pertelingkahan antara bonoi & zone.... en.zone ni mesti anti-forex sebab tu suka mengampu tak tentu pasal dan ...xpe En. Bonoi, saya percaya en. ....kita sama2 kena tipu oleh sbue tempoh hari...ambil pengajaran daripada kes sbue itu...jgn invest kat org dah..kita trade sendiri je forex...untung rugi kita yg tanggung....  
24. Sufian Moktar - Wed 15/Aug/2012, 12:25am
karkun73@yahoo.co.uk  
25. Ahmad Hj Saidin - Wed 15/Aug/2012, 3:35am
Bonoi ke apa ke.. klu guna nama betul itu berupa satu doa... email detail tgk tuan..aboimaa@yahoo.com you ada area KL ke..? st nak jumpa slps raya ni ok tak...? ahmad  
26. Zone - Wed 15/Aug/2012, 8:46am
muka penipu mcm ni mana berani nak jumpa org, program pun menipu, apa lgi nama dia..cerita kat MC ni bagai nak rak, lepas tu nak nasihat org pulak..aduyai...!! memang ko ni mat poyo la der..  
27. Alisacit - Wed 15/Aug/2012, 9:37am
86alisacit@gmail.com  
28. Zone - Wed 15/Aug/2012, 5:25pm
jaga2 kaki tipu dia ni..1 kepala rm150, kalau 10, 100 kepala cekira.. masyukk mangkuk ayun ni..nak cari duit raya dgn tipu org.  
29. Syed Naufal Putra - Wed 15/Aug/2012, 7:01pm
FOREX MODAL RM 0 !. BONUS PENDAFTARAN $USD10 DIBERI PERCUMA!! KLIK LINK INI ( http://rprofits.com/PU861663 ) * Saper2 yang yakin jer boleh daftar. Kalau XNK TERPULANGLA.. TGK JER ORANG LAEN KAYA... TQ ( NASIHAT : Pakar trader rProfits yang akan trade duit kita dari bonus yang kita dapat means kalau kita x yakin kita jgn labur duit walau sesen pown, hanya guna duit bonus yang kita peroleh dari pendaftaran untuk melabur, bila dah mula tgk profits masuk, baru laburkan sedikit duit kedalam akaun trade kita )  
30. Kifli 4 - Wed 15/Aug/2012, 10:20pm
plz send to my email
mrktsrv@gmail.com  
31. Fadzli 49 - Wed 15/Aug/2012, 10:28pm
gune TL ngan fibo pun dh cukup...bg aku tu je indicator terbaek....
anyway gudluck :)  
32. Muhd Farid - Wed 15/Aug/2012, 11:43pm
email kt saye en bonoi
odeniagaenterprise@gmail.com  
33. Popopostads - Thu 16/Aug/2012, 3:39pm
Trading dgn betul & berilmu sgt menguntungkan,Jom belajar trading Spot Komoditi sebab ia mudah di ramal...
Like:http://www.facebook.com/BelajarTradingForexIndexKomoditiSabah  
34. Duit - Sat 18/Aug/2012, 6:18pm
email dapatduit7@Gmail.com  
35. Miss Awan - Sat 18/Aug/2012, 9:33pm
zone: awak mesti da rugi besar dalam forex tu pasal awak tak suka..lagi satu awak tu TUHAN ke nak tahu tentang diri orang tu..Kalau mulut celupar macam tu, orang pun tahu hati kau macam mana. Jadi kau jaga mulut tu.Jaga tangan kau yang tulis benda haram sekali. BTW, ni thread bonoi bukan thread kau. Kalau kau tak suka, kau boleh blah. Menyemak aje macam anjing kurap datang merayu mintak makanan.

Bonoi: Emailkan kat saya ya. Saya pun join forex just nak tau mendalam lagi. kalau berminat saya beli.
nurdollixious@gmail.com  
36. Alex 42 - Tue 21/Aug/2012, 2:11pm
email info ke tanchin2012@yahoo.com
email sekali handphone nombor u  
37. Mz Hakim - Wed 22/Aug/2012, 2:21pm
saya nak join. Email kat saya - sukerihashim@yahoo.com  
38. Buzzy 3 - Wed 22/Aug/2012, 3:06pm
emel sy jg buzzyfx@yahoo.com  
39. Apiz888 - Thu 23/Aug/2012, 11:38pm
Boleh cuba kat sini >> http://prelaunchx.com/x/apiz888

Kita diberi USD $100 secara percuma. Komisyen juga akan diberikan.

Tak rugi mencuba kerana kita tidak mengeluarkan sebarang modal sebaliknya diberikan modal. Kalau join SEBELUM 27 Ogos 2012, masih lagi free tetapi selepas tarikh tersebut,jika anda join anda kena bayar.

Apa kata start sekarang join >>http://prelaunchx.com/x/apiz888

Tak rugi mencuba!  
40. Shazreen 2 - Sat 25/Aug/2012, 9:35am
shazreen2729@yahoo.com  
41. Norasiah 5 - Sun 26/Aug/2012, 1:20am
email me wgn306@yahoo.com  
42. Zainuddin 24 - Sun 26/Aug/2012, 4:05am
emel kat saya juga... sureworld@gmail.com  
43. Jai Fcpo - Sun 26/Aug/2012, 10:40pm
aku tengah cari budak zone ni..sape boleh tolong cari sila kontak aku, ada upah nanti.  
44. Hafiz Acepack2u - Mon 27/Aug/2012, 12:07pm
Salam tuan tanah, tumpang thread, Kami menawarkan EA terbaik...every month PROFIT, no LOSS...Average dalam 10% untung...Bertukar kepada auto-trade...minat emel hafiz_acepack2u@yahoo.com @ call 019-3674134...TQ  
45. Minz - Wed 29/Aug/2012, 1:00pm
Salam, tlg emelkan kepada saya minz1318@gmail.com  
46. Budi 9 - Thu 30/Aug/2012, 1:09pm
email kat sy detail budibiz@yahoo.com.tq.  
47. Khairul 447 - Fri 31/Aug/2012, 12:59pm
email ke saya juga.. khairulrohani@gmail.com  
48. Minz - Sun 2/Sep/2012, 2:43am
As Salam, boleh tanya dah emel ke maklumat ttg indicator tu, belum ada dalam mailbox, harap dapat emelkan details
minz1318@gmail.com  
49. Shahrul86 - Mon 3/Sep/2012, 3:07pm
boleh emel maklumat pada satya...sgtr berminat...
khu_z@yahoo.com  
50. Mazlan 32 - Mon 3/Sep/2012, 5:35pm
pls e mail saya detail,minat nak order my email drmazlan_wanis@yahoo.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 77 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..