Flaming Desire Pheromones | Pheromones Gred A | Buatan Uk
Notrexdame - Sun 4/Sep/2011 12:01pm [Last Comment]
Ingin MEMIKAT Wanita?

Gunakan Kuasa PHEROMONE! : FLAMING DESIRE PERFUME & PHERO-X

Gunakan (pheromones), sejenis hormon lelaki, perangsang nafsu semulajadi (yang berkuasa) anda boleh memikat, mempesona, menguja, dan MENGGODA mana-mana wanita. Pheromones akan meningkatkan daya keterampilan anda, terhadap wanita secara mendadak. Di-jamin oleh saintis antarabangsa! Jadilah JAGUH dalam arena memikat wanita!

Pheromones adalah bau semulajadi yang dikeluarkan oleh badan, untuk berkomunikasi dengan orang di sekeliling anda. Melalui pelbagai kajian, saintis mendapati bahawa manusia menggunakan bau sebagai perantara yang mengawal tingkahlaku ketika berkomunikasi, secara sedar atau tidak.

Sekarang telah ditemui bahawa tingkahlaku manusia dipengaruhi kuat oleh deria bau semulajadi ini. Bau ini sebenarnya dapat menolong anda menarik perhatian dan memikat mereka yang berlainan jantina.

Kajian menunjukkan wanita memilih lelaki yang mereka suka bukan hanya berdasarkan rupa semata-mata. Mereka memilih lelaki yang mereka rasakan ada sifat kelelakian yang kuat. Dan sekarang anda bertuah kerana dengan kuasa pheromones daripada Flaming Desire & Phero-x, anda boleh membuat mana-mana wanita merasakan perasaan tertarik yang amat sangat terhadap anda.

Flaming Desire & Phero-x mengandungi pheromone manusia tulen jenis (5-Alpha-Androst-16-En-3-One), yang akan membuat mana-mana wanita yang berada dekat dengan anda merasa tertarik kepada anda. Wanita akan memuji bau anda yang begitu menarik dan sedap, sebenarnya mereka tertarik pada pheromones yang terkandung dalam Flaming Desire.

Flaming Desire & Phero-x bukan pheromone yang berasal dari haiwan, jadi anda boleh menggunakannya tanpa was-was. Kajian mengenai pheromones telah membuktikan yang ia boleh menaikkan sifat romantik wanita dan membuatkan mereka inginkan perhatian dari lelaki. Kami menjamin 100% penggunaan Flaming Desire & Phero-x akan menyemarakkan lagi kasih-sayang pasangan anda!

Apa itu pheromones?

Setiap haiwan yang hidup di muka bumi ini (termasuk manusia) menghasilkan dan bertindakbalas terhadap pheromones. Ianya sejenis sel hormon yang dikeluarkan melalui liang peluh dan hampir tidak BERBAU. Pheromone hanya dapat dikesan oleh organ (VNO) veromenasal yang terdapat pada pangkal hidung, seterusnya dihantar ke otak. Pheromones adalah penggalak nafsu paling berkuasa di dunia!

Sesetengah lelaki boleh mengeluarkan pheromones secara banyak, manakala sesetengah lelaki mengeluarkan pheromones terlalu sedikit dan mungkin tiada langsung. Lelaki-lelaki ini, yang mampu mengeluarkan pheromone dengan banyak secara semulajadi, mungkin anda lihat, mereka kelihatan lebih berkarisma dan punyai aura yang menakjubkan! Kadang-kadang, walaupun rupa mereka tidak menawan, tiada duit yang banyak, mereka dapat menawan gadis-gadis yang sangat cantik dan rupawan! Itulah yang dikatakan (body chemistry) daya bau badan yang mampu memikat - atau mungkin mereka telah menggunakan kuasa Flaming Desire!

Efek penggalak nafsu pheromones

Pheromones bukan hanya mampu memikat seks yang bertentangan, ia juga merangsang nafsu seksual pasangan anda. Ini bermaksud, dengan menitiskan Flaming Desire & Phero-x pada nadi anda, iaitu di pergelangan tangan dan leher, juga di belakang cuping telinga, daya tarikan seksual akan anda akan meningkat. Ini pasti akan meningkatkan hubungan intim yang akan anda alami. Wanita tidak akan terlepas olehnya! Ia seperti MAGNET. Dengan efek Flaming Desire & Phero-x ini, anda akan MEMPEROLEHI kelebihan berbanding lain-lain lelaki. Gunalah ia setiap masa, dan anda akan perasan bahawa, anda akan lebih sukses dengan wanita. (Jangan risau sebotol Flaming Desire ini tahan hingga 4-5 bulan lamanya!)

Flaming Desire & Phero-x akan meningkatkan keinginan (nafsu) wanita sekeliling anda secara sedar atau tidak. (kajian secara saintifik dan kllinikal yang dijalankan keatas pengguna-pengguna pheromones) ia mengekalkan dan memanjangkan tempoh perkahwinan, persahabatan dan persaudaraan. Ini membuktikan pheromones bukan sekadar penggalak nafsu. Ia juga membantu anda mengharungi kehidupan dengan lebih berjaya. Cubalah sendiri! Anda pasti akan teruja.

Pheromones (hormon pemikat wanita) akhirnya telah berjaya dihasilkan di sebuah makmal (Morgan Labs - di negara Rusia) yang terkemuka!

Kebiasaannya pheromone manusia terdapat di celah ketiak ketika perpeluhan berlaku. Pheromone semulajadi ini adalah satu evolusi kehidupan yang sangat menakjubkan. Penemuan saintis mendapati bahawa, wanita memilih lelaki yang bakal menjadi bapa kepada anaknya berdasarkan faktor-faktor PHEROMONE yang dimiliki oleh lelaki yang bakal dijadikan pasangan hidup mereka! Fakta yang menarik dan harus anda berikan perhatian, bukankah begitu?

Flaming Desire & Phero-x mengandungi kandungan pheromone manusia tulin, pada gred tinggi dan terbaik, yang paling tinggi kepekatannya berbanding lain-lain jenama yang berada di pasaran. Anda pasti perolehi kesan paling OPTIMUM setiap kali menggunakannya.

Flaming Desire & Phero-x adalah adunan pheromones berasas minyak tumbuhan, tanpa sebarang alkohol. Pembeli harus berhati-hati membeli produk pheromones sintetik, yang campuran bahan asasnya alkohol seperti ethanol dan sebagainya, kerana kajian yang dilakukan telah menunjukkan bahawa pheromone akan rosak dan musnah dalam masa beberapa saat, sebaik saja ia dilarutkan ke dalam bahan asas alkohol.

Anda patut beli Pheromones dengan bijak, dengan melakukan survey & kajian!



PRICE- RM79 poslaju percuma SMS ME TO 013-3066540


http://untuk-lelaki.webs.com/flamingdesirepheromone.htm



Cara untuk beli


maybank
164285559999
mohd nazaruddeen muhd raaee


CIMB
0116 0075164 527
mohd nazaruddeen muhd raaee



BANK ISLAM
12092 02281 0552
mohd nazaruddeen muhd raaee


BANK RAKYAT
220806174867
mohd nazaruddeen muhd raaee


RHB BANK
16202700084814
mohd nazaruddeen muhd raaee


PUBLIC BANK
4702659435
mohd nazaruddeen muhd raaee


Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

H/ Phone : 013-3066540

Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

dan masa bank in.

POS LAJU PERCUMA JIKA BARANGAN MELEBIHI RM100




WEBSITE : http://untuk-lelaki.webs.com/flamingdesirepheromone.htm

Niche: Dewasa 18sx
 
1. Sumber Alam - Tue 6/Sep/2011, 1:19am
Salam..saja nk tanya produk ni dr russia ke?  
2. Roy 28 - Thu 8/Sep/2011, 1:33am
xpe ke guna produk ini?  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..