English Home Tutor di Sekitar Tangkak, Johor
Heypibiz - Wed 22/Jan/2014 9:24am [Last Comment]
Saya merupakan seorang bekas tenaga pengajar di salah sebuah institusi pengajian tinggi di Terengganu ingin menawarkan perkhidmatan home tutor bagi subjek English di peringkat sekolah rendah, menengah rendah mahupun menengah atas. Saya memiliki Bachelor of Education-TESL dan kini menyambung pengajian di peringkat sarjana dalam bidang yang sama secara separuh masa. Saya mempunyai pengalaman mengajar selama 3 tahun; 2 tahun di sekolah menengah. Selain itu, saya turut mempunyai pengalaman mengajar di beberapa buah pusat tuisyen di Kelantan di peringkat sekolah rendah dan menengah.

Lokasi : sekitar Tangkak (lebih bagus di rumah pelajar sendiri)

Masa : Ahad, Isnin, Selasa, Rabu dan Khamis (bergantung kepada permintaan ibubapa & pelajar)

Tempoh : 1 1/2 jam - 2 jam (bergantung kepada permintaan ibubapa & pelajar)

Bayaran : Rm25/per jam

Bahan pengajaran : buku latihan, nota & handouts disediakan

Sekiranya berminat, boleh hubungi:
017 9751803
heypibiz@gmail.com

Niche: Pusat Tuisyen | Pusat Bahasa
 
1. Hidayah 247 - Sat 25/Jan/2014, 12:06am
Salam,

Home tuition for English Shah Alam area. Law graduate from UITM, going to do her Master in Law in coming March.

4 years teaching experience for English from year 1- form 5

Class on weekend (8am-8pm) or weekdays (8am until 12am)

Contact me; 013 9497417  
2. Intan 195 - Thu 24/Apr/2014, 7:28pm
Assalam.. tumpang lalu ye...
Bagi area johor bahru yang memerlukan khidmat tusyen utk anak2 anda bleh email atau whatsapp

intan6464@yahoo.com.my

0111 864 9508  
3. Kayjue92 - Sun 7/Dec/2014, 11:58pm
salam tumpang eklan. saya seorang freelance tutor area masai n pasir gudang. saya sendiri akan datang ke rumah anda untuk sesi pengajaran. saya menggunakan teknik berkesan n terkini. pengalaman mengajar sebagai guru ganti di sekolah menengah. dan kini menjadi guru tuisyen private di beberapa tempat, pernah juga menjadi guru di pusat tuisyen. payments boleh nego. yg penting affordable la. pengambilan jan 15, boleh bermula dis 14 untuk penyusunan jadual

boleh hubungi saya melalui whatsapp. jue. 0133797321. tq  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..