Emas 999.9 300g dgn Harga 25k Shj
Md Azman - Thu 29/Dec/2011 2:19pm [Last Comment]
emas berada di arrahnu..sy hanya perlukan 25k shj..dan emas bernilai 65ribu @ 300g ++ akan menjadi milkik anda.
lokasi subang2
email hanaz_man@ymail.com

Niche: Pelaburan Emas | Kedai Emas
 
1. Budinkl - Thu 29/Dec/2011, 2:23pm
Salam. Kenapa tak jual aja yop? Confirm dapat lebih dari RM25k.  
2. Md Azman - Thu 29/Dec/2011, 2:26pm
nak jual la ni bos..jual surat pajak arrahnu  
3. Budinkl - Thu 29/Dec/2011, 2:32pm
Berapa pulak nak kena bayar upah penyimpanan kat arrahnu? Ada buat pinjaman dgn cagaran emas di arrahnu ka?  
4. Master Lan 2 - Thu 29/Dec/2011, 2:42pm
sila sms no anda ke no hp 019-3589920  
5. Zua 3 - Sun 1/Jan/2012, 7:03pm
En Md Azman..boleh email detail tak ko saya zuamd@yahoo.com.my  
6. Md Azman - Mon 2/Jan/2012, 12:37pm
en zua..bereh  
7. Askwhat 2 - Mon 2/Jan/2012, 11:40pm
bole email detail pd sy ke askwhat81@yahoo.com  
8. Profitablebiz - Wed 4/Jan/2012, 11:21am
tuan tanah tumpang iklan... seutas rantai tangan 99.++ gram untuk dijual rm187 segram (nego) COD call/sms 017-3912357 jika berminat. area kl/selangor.genuinity kita check kat bank rakyat atau agro bank.TQ  
9. Monyamin - Thu 5/Jan/2012, 8:27pm
ade lg ke?boleh email detail x?
orang_banci@yahoo.com  
10. Shafie 17 - Thu 5/Jan/2012, 11:25pm
salam.mintak izin tuan iklan nk iklan skit.saya nk jual surat pajak utk emas 999 utk 508gram. saya nk jual dlm rm30k...klu ada sesiapa yg berminat blh hubungi saya..terima kasih.0174364897-shafie  
11. Muhamad Sulaiman - Fri 6/Jan/2012, 1:52am
saya boleh supply emas harga bawah pasaran man_8788@yahoo.com.my..0127548783  
12. Asmacempedak - Fri 6/Jan/2012, 10:21pm
http://www.purse-ascomel.blogspot.com  
13. Rizal 71 - Sun 8/Jan/2012, 5:03am
salam untuk info: ada Arrahnu yang menawarkan pembiayaan dahulu untuk harga emas. Contoh beli barana emas RM10000 X 3.2 = RM32,000 harga yang tertulis di surat pajak. 3.2 tu formula arrahnu. so pembahagian arrahnu dengan orang yang masuk pajak tu arrahnu 70% dan orang yang pajak tu (pelabur) 30%. so berhati2 kalau beli surat pajak yang mengandungi kuantiti emas tinggi, mungkin hanya 30% dari jumlah pajakan sahaja yang dimiliki oleh si penjual surat pajak tu. SO harap maklum. Jika saya tersilap minta maaf. Saya sekadar bagi info apa yang saya tahu...  
14. Huzer - Mon 9/Jan/2012, 4:21am
Md Azman,shafie 17: emas dlm bentuk jongkong? jika kite sama2 pegi kluarkan emas tu, sy sanggup beli.

boleh contact saya di 017 696 8870  
15. Ozil Faiz - Mon 9/Jan/2012, 8:01pm
beli emas,simpan emas & collect 5% setiap 2 minggu sekali dgn saya..nak tau caranya..?hubungi saya ditalian 0162577473  
16. Gee 17 - Tue 10/Jan/2012, 6:22pm
Beli emas 916 dgn harga murah/simpan emas dan collect untung setiap minggu dgn syarikat kami/nak tahu detail sms-0122472816 puan gee atau en hanafi 0122071509.Setiap pelaburan ada surat perjanjian black & white.  
17. Profitablebiz - Wed 11/Jan/2012, 1:22pm
nak let go rantai tangan 999.9 berat 99.++ rm184 segram COD area KL sms/contact 017-3912357  
18. Ina 110 - Thu 12/Jan/2012, 4:40pm
kami juga menjual emas 999.9.....klu guna bayaran arrahnu bayar 35% sahaja cash dan 65% bayar kat agro bank ar rahnu.....keuntungn akan diperolehi melalui kenaikan harga emas....
hubungi ina (0122714547)  
19. Amy2012 - Thu 16/Feb/2012, 11:51am
Kami menawarkan Emas 999 (24K) untuk ejen/penjual/pengedar dengan harga yang rendah. Berminat sila hubungi 017-6013719  
20. Muhamad Sulaiman - Wed 29/Feb/2012, 3:23pm
HARGA YANG MENARIK UNTUK MEMILIKI EMAS

Langit Cerah : 29 Feb 2012 (rabu)

Rantai Tangan Gajah Padu 999 100g,50g : RM 181/g
Rantai Tangan Gajah Padu 999 20g,10g : RM 183g
PAMP SA : RM 179/g

WAKTU LOCK HARGA adalah mulai pukul 10.00 pagi hingga 3.30 petang
Lock harga hanya SAH apabila kami menerima deposit lock
trade in gold Bar 999.9 / 999 --> Rantai Tangan 999 / 916 juga diterima
-CASH & CARRY
Location Lembah Klang

hubungi kami 012-7548783  
21. Ashraflee 2 - Thu 16/Aug/2012, 2:43pm
SALAM satu Malaysia
anda rungsing dgn knaikan harga emas???
jangan risau jgn takut....mari ramai mari dekat....emailkan pada saya ashraflee@rocketmail.com
jaminan harga termurah akn dbrikan..
FOR SERIUS BUYER ONLY...  
22. Dauskl - Sat 22/Dec/2012, 12:13am
sy pn minat nk beli.bole bw ke kilang..test cr byrn tt or bd..

sy mencari 8kg sehari utk kilang bos saya.bw sample ke kilang dulu pn xpe tp janji ada brg dan bole supply..  

Page 1   (Total 22 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..