Ejen Part Time Syarikat di Perlukan
A D Prima Service Centre @ A&D Prima Service Centre
Tue 1/Jul/2014 1:05pm [Last Comment]
PART TIME JOB

Insurans & Roadtax

Salam

Berminat mencari pendapatan sampingan atau sepenuh masa?? Sila daftar sebagai sub ejen A&D Psc. Tiada bayaran pendaftaran dikenakan. Kami mencari sub ejen yang serius untuk bekerjasama serta jujur & amanah.
Kami Bayar sehingga 50% gaji kami kepada anda:

Contoh pengiraan komisyen (5%):

(Kereta Vios 2013)

Premium = Rm 1400
Sub Ejen Komisyen = Rm 1400 x 3% = Rm42
A&D Psc Bayar = Rm 1400 x 2 % = Rm28
Total = Rm 70

Anda akan dapat Bonus jikalau 15 kes / bulan
Kami Bayar = 15 kes / Rm 50

Contoh Bila anda dapat 15 kes yang sama seperti di atas
15 kes x 70 komisyen = 1050

1050 + 50 = 1100

Anda boleh hubungi saya di 0137455398
Atau email ke andpsc1@gmail.com
Layari www.andpsc.blogspot.com

Niche: Insurans Roadtax Kereta | Kerja Agen Perunding | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. A D Prima Service Centre - Tue 1/Jul/2014, 2:13pm
Syarat - Syarat :

- Warga Malaysia
- 17 thn ke atas
- Lelaki / Perempuan
- Mempunyai email/whatsapp supaya senang di hubungi
- Boleh bekerjasama
- Mempunyai akaun bank = Maybank & Cimb
- Jujur , amanah


* cepat,selagi kuota masih ada *  
2. Ary 27 - Tue 1/Jul/2014, 3:03pm
perlu cari customer yg nk buat roadtax @ claim insurans ke?  
3. Yus 119 - Tue 1/Jul/2014, 5:03pm
berminat e,mail yusop56@yahoo.com detail  
4. A D Prima Service Centre - Wed 2/Jul/2014, 10:38am
Ary 27, ye cari customer yang nak hidupkan Insurans & Roadtax sahaja. Claim hanya untuk pelanggan yang sudah melanggan insurans kami sahaja.  
5. A D Prima Service Centre - Wed 2/Jul/2014, 12:49pm
Sudah email kepada yang berkenaan, terima kasih  
6. Mastura 124 - Wed 2/Jul/2014, 4:24pm
boleh emailkan pada saya ?
dan ajar saya details..
saya tak ada whatsapp.
mya91fy@gmail.com  
7. Hairy 31 - Wed 2/Jul/2014, 6:43pm
Hai Encik. Boleh terus hubungi sya dan detailkan?
-ashraf 0173784048 WHATSAPP

TERIMA KASIH  
8. A D Prima Service Centre - Thu 3/Jul/2014, 11:44am
Salam Kpd Mastura saya dah email. Terima kasih  
9. Ary 27 - Thu 3/Jul/2014, 2:11pm
email kpd sy ye cik..mcm brminat aryrad87@yahoo.com.sg  
10. Alam Buana 2 - Thu 3/Jul/2014, 3:51pm
email kpd sy cik.. details dan cara... sy berminat... alam_30@hotmail.my  
11. A D Prima Service Centre - Thu 3/Jul/2014, 10:51pm
Kepada Hairi 31 minta alamat email, kepada Ary 27 dan Alam Buana 2 saya sudah email. Terima Kasih .  
12. A D Prima Service Centre - Thu 3/Jul/2014, 10:56pm
Terima Kasih Kepada semua yang berminat, kami mengalu-alukan kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk menjadi ejen kami ataupun yang berminat membuat part time dengan pihak kami. Terima Kasih.

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN ALMUBARAK.  
13. Ct 37 - Fri 4/Jul/2014, 12:25pm
Hai2 semua..salam ramadhan...
Email saya juga...ctnorbaini11@yahoo.com
0177172576
Tq  
14. Hairy 31 - Fri 4/Jul/2014, 5:00pm
Email saya
acphbt@gmail.com  
15. A D Prima Service Centre - Sat 5/Jul/2014, 12:09am
Ct 37 & Hairy 31 saya sudah email. Terima Kasih  
16. Hairul Farhan - Sat 5/Jul/2014, 11:42am
insurance under takaful? PM details pd sy jugak tuan hairul.farhan@yahoo.com  
17. A D Prima Service Centre - Sun 6/Jul/2014, 12:46pm
Hairul Farhan ,Sudah Email boleh check. Terima kasih  
18. Hafiz 820 - Sun 6/Jul/2014, 2:36pm
pls emel ir.mohdhafizhusain@gmail.com

tq  
19. A D Prima Service Centre - Mon 7/Jul/2014, 12:40am
salam, Hafiz 820, kami sudah email , terima kasih  
20. Nani Rahayu - Mon 7/Jul/2014, 2:48pm
boleh whatsap kat saya cara2 utk daftar

ayu 0127984887  
21. A D Prima Service Centre - Mon 7/Jul/2014, 4:27pm
Kepada Nani rahayu ada email .  
22. Arif 59 - Mon 7/Jul/2014, 6:18pm
Assalam,saya amat memerlukan pekerjaan sementara tengah cuti sem 2 bulan,kerja office hour kalau boleh,area mantin,nilai,semenyih,umur 20
Whatapp:0133245112  
23. Nani Rahayu - Wed 9/Jul/2014, 9:36am
boleh anta kan semula di email saya
im_iman82@yahoo.com
email de problem semalam..habis semua terde1ete  
24. Nor Fatimah - Wed 9/Jul/2014, 12:04pm
tolong email @ wassup sy...sy br nk idupkan ins untuk 2 kereta..tq
nor_1505@yahoo.com.my
0197566767  
25. Asyraf 151 - Wed 9/Jul/2014, 3:10pm
Salam Ramadan
minta emailkan kepada saya juga.
asyarafcns@yahoo.com
0136081794  
26. Asyraf 151 - Wed 9/Jul/2014, 3:13pm
Salam Ramadan
minta emailkan kepada saya juga.
asyarfcns@yahoo.com
0136084559  
27. Zarina Md Ali - Fri 11/Jul/2014, 9:09am
Salam, boleh emelkan kepada saya juga: zarina_ma@yahoo.com Terima kasih.  
28. Khai 119 - Sun 13/Jul/2014, 4:21pm
Tlg email tuan khairanimaliki@gmail.com  
29. Zaidi Jasmadi 2 - Mon 14/Jul/2014, 10:58pm
Emailkan pada saya
zaidi1310@gmail.com  
30. Multi Services - Tue 15/Jul/2014, 12:31am
emel sy mj010168@gmail.com. tq  
31. Ahmad 564 - Tue 15/Jul/2014, 9:18am
email saya

ahmadsolehin3799@yahoo.com

tq  
32. Faraa - Tue 15/Jul/2014, 1:59pm
Boleh email details x?
wahidah_ismail@yahoo.com  
33. A D Prima Service Centre - Thu 17/Jul/2014, 12:52pm
Salam Kepada semua rakan-rakan dan ejen, kepada peserta yang ingin menjadi ejen kami boleh call saya terus dan kepada rakan2 yang belum mendapat maklumbalas daripada pihak kami, kami memohon maaf jikalau terlambat menghantar butirannya.


Terima Kasih  
34. A D Prima Service Centre - Sun 3/Aug/2014, 3:49pm
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN DARI KAMI A&D PRIMA SERVICE CENTRE

Sudah habis beraya atau belum, sekarang ini duit poket banyak yang dah habis jadi ini lah masanya untuk buat part time untuk backup keperluan anda. Jadi lah ejen part time kami daftarlah sekarang !!!!




Pendaftaran Ejen Raya masih di buka lagi!  
35. Mohd Nizam Mohd Jamaluddin - Wed 6/Aug/2014, 3:26pm
email kepada saya jugak untuk details.
nizam.jamaluddin@gmail.com
selamat hari Raya.  
36. Noor Salfarina - Thu 7/Aug/2014, 4:10pm
a_aznie@yahoo.com
whatsapps...0135075125  
37. Izz Waty - Mon 11/Aug/2014, 1:44am
Email kepada saya... tq
izz.waty@gmail.com  
38. Aziz Azmi - Mon 18/Aug/2014, 1:23am
Detail jika menjadi ejen

Kepada:

azizmie@gmail.com  
39. V45 - Thu 21/Aug/2014, 7:52pm
salam. email kpd sy di mohdsapria.ms@gmail.com segera ya  
40. Nurhida Arfah Binti Nabir - Sun 24/Aug/2014, 3:53pm
email pd sy hidz_alfa@yahoo.com
whatspp 0148204472  
41. Eryone - Tue 9/Sep/2014, 4:06pm
Saya berminat email sy kt
Eryone89@gmail.com terima kasih.  
42. Syed 87 - Tue 9/Sep/2014, 7:39pm
Email detail...s8_qlate@yahoo.com  
43. Rosli Idrus - Sat 13/Sep/2014, 3:19am
Email detail rosli_idrus@yahoo.com.my or wasapp 0197428307  
44. Hayati 171 - Fri 19/Sep/2014, 11:33pm
BERMINAT AZMI 0133391508  
45. Afizzan 2 - Thu 2/Oct/2014, 5:56am
Salam..berminat..
Sila email detail afizzansuhaimi@gmail.com
Wasaap 0126577211
Tq...  
46. Shah 94 - Wed 15/Oct/2014, 7:44pm
Sy berminat send detaild to msarik_rahman@yahoo.com
whatapps 0145230210  
47. Nur Aina - Fri 17/Oct/2014, 9:45am
boleh emailkan pada saya ?
dan ajar saya details..
nuraina_2008@yahoo.com  
48. Sarimah - Wed 5/Nov/2014, 6:41am
Berminat ble email : aki_masako81@yahoo.com
Whatsapp 0128312970  
49. Ahmad985 - Wed 11/Mar/2015, 3:06am
semua sykt insuran pun boleh ke ? maksud saya kurnia, AIA, dll

sebab, biasa owner kereta nak guna sykt insuran yg sama mcm sebelumnya...

tolong jelaskan sikit. t.kasih...  
50. A D Prima Service Centre - Thu 2/Apr/2015, 11:37pm
Salam,


Kepada semua warga majalah dan kepada sesiapa yang ingin menjadi ejen kami, pihak kami masih membuka semula peluang ini kepada sesiapa sahaja yang ingin tambah pendapatan.

Sekian terima kasih.



Yang Benar,

Mohd Ariff Bin Samad
A&D Prima Service centre
(JM0658056-U)

013-7455398  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 53 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..