Dropshipper
Norensaiza - Fri 7/Dec/2012 1:40pm [Last Comment]
salam 1 malaysia,
kepada sesiapa yg ingin menjadi kan saya sebagai agent dropship, boleh email saya di noreensaiza@gmail.com

saya sedia menjadi agent dropship untuk barang2 seperti :-
tudung
baju
produk kecantikan
produk kesihatan

terima kasih.

Niche: Program Dropship
 
1. Nurul Nabilah 2 - Fri 7/Dec/2012, 6:32pm
dropship pure marine collagen nak x?kalo nak boleh search fb:nora elena paradise atau msj 0149671593..tq  
2. Ida 73 - Sat 8/Dec/2012, 2:11pm
Berminat sila email ke idaaz05@gmail.com

terdpt dropship utk tudung, kain psg, bj kanak2 & batu tampal  
3. Syafiqah Binti Suhaimi - Sun 9/Dec/2012, 4:34am
boleh PM sye
013-4942638  
4. Nur Shahirah 2 - Sun 9/Dec/2012, 9:12am
baju korea
http://www.facebook.com/akira.closet  
5. En Zam 2 - Sun 9/Dec/2012, 12:18pm
As salam cik / puan,
Emmm kalau belum berjumpa lagi dengan yang sesuai boleh try perkhidmatan dropshipping yang disediakan oleh pihak saya..sudah berkecimpung dalam bidang ini sudah hampir 4 tahun dan mempunyai track rekod urusniaga yang cantik..

Produk boleh tengok dekat FBfanpage saya di alamat madeinkedah atau http://niaga24jam.com/extra

Sekian terima kasih dan selamat majujaya  
6. Sabun Susu Beras 6 - Sun 9/Dec/2012, 3:32pm
kami dari koleksi sabun marazmaz telah menghantar email kepada anda, jika anda berminat, sila reply email kami dengan maklumat yang lengkap .. tq :)  
7. Rliepadul - Sun 9/Dec/2012, 5:25pm
nak dropship aksesori dslr??(nikon/canon)..
murah...email saya
rliepadul@yahoo.com
kalau nak lagi detail..  
8. Tasya 15 - Fri 14/Dec/2012, 10:03pm
hai. saya ada buat dropship untuk vitamin c felinna, losyen inchloss felinna , dan mcm2 lagi produk kesihatan dan kecantikan. handbeg pun ada. boleh email saya tasya_leong@yahoo.com  
9. Bella Dama Shop - Sun 16/Dec/2012, 2:57pm
jemput singgah di page kami..

FB : Bella Dama Easy Bake Shop

email sekiranya berminat ke belladamagiftshop@yahoo.com  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..