Dropship Agent - Ladies Fashion
Wendy 3 @ Fashionhomez Online Store - Sat 23/Jun/2012 2:56pm [Last Comment]
Kepada sesiapa yang berminat menjadi ajen kami,

Kami pembekal baju, beg dan kasut wanita pada harga yang termurah kerana kami sendiri import dari luar negeri.,

Sila layari www.fashionhomez.com dan bolehlah select language di sana.

dropshiping untuk sesiapa yang berminat nak jual online tanpa mengeluarkan modal satu sen pon, boleh tinggalkan emel.

Jika anda ada business online sekarang, cuma hantar website, blog atau fb link untuk mendapatkan harga ajen terus tanpa membayar apa apa.

Kalau tidak, boleh mulakan sekarang,copy dan pastekan sekurang-kurang 10 item kami di facebook kamu, boleh juga nikmati harga ajen terus, mark up sendiri harga jualan kamu dan bila terima order dari customer, kami akan hantar terus kepada customer dengan nma kamu sebagai pengirim.

Harga saya sangat berpatutan! Kami mempunyai kedai di Kuantan, boleh juga datang ke kedai untuk tengok display kami.

Kalau berminat email untuk dapat keterangan lanjut
clcl.tung@googlemail.com

Niche: Program Dropship
     
  1. Bella 25 - Sat 23/Jun/2012, 3:19pm
    email k.. tq
    lolalily04@yahoo.com  
  2. Aisyah91 - Sat 23/Jun/2012, 3:45pm
    berminat...emel nuraisyah_sweet@yahoo.com  
  3. Nanie Zakaria - Sat 23/Jun/2012, 3:55pm
    email..zakariaariffin53@yahoo.com tq  
  4. Hasri 6 - Sat 23/Jun/2012, 4:51pm
    berminat,tolong emailkan details kepada ayiedropship@gmail.com  
  5. Norlizah Bt Mohd Taib Azman - Sat 23/Jun/2012, 4:59pm
    minat....pls email to fazliza_7565@yahoo.com  
  6. Eva 12 - Sat 23/Jun/2012, 5:07pm
    berminat,email k..vitznenn06@gmail.com tq  
  7. Nur Hidayah 20 - Sat 23/Jun/2012, 5:38pm
    berminat.. love_legend8@yahoo.com  
  8. Sheeda 12 - Sat 23/Jun/2012, 6:31pm
    saya berminat sila email pada saya sheedashop2u@gmail.com  
  9. Rini - Sat 23/Jun/2012, 7:13pm
    Dropship jubah kaftan terkini.
    Emel di dressupvintage@gmail.com utk pics  
  10. Ira 33 - Sat 23/Jun/2012, 8:40pm
    nurulzahirahirah@gmail.com  
  11. Wendy 3 - Sat 23/Jun/2012, 9:05pm
    terima kasih atas minat anda semua, dah email keterangan lanjut. Untuk tengok harga dan product, cuma perlu layari www.fashionhomez.com saja. Boleh terus copy and paste pics disana.  
  12. Remy Saja - Sat 23/Jun/2012, 9:45pm
    Berminat..smrkedah@hotmail.com  
  13. Dyla 2 - Sat 23/Jun/2012, 9:45pm
    hei all for busana muslimah boleh selongkar page sy..

    http://www.facebook.com/pages/Ary-Collections/124164507662908

    tumpang iklan yew..:-) tq..  
  14. Uno - Sat 23/Jun/2012, 10:08pm
    uno_jack@yahoo.com Detail Sini Saya Tak Boleh nak daftar  
  15. Wendy 3 - Sat 23/Jun/2012, 10:18pm
    http://fashionhomez.com/user.php?act=register
    daftar kat sini ye..
    kalau tak dapat email saya di clcl.tung@googlemail.com apakah user ID, password yang kamu mahu dan talipon no. , kami boleh tolong daftarkan.  
  16. Eja 24 - Sun 24/Jun/2012, 1:49am
    kdai ktn kat mana ye.. sye dr kuantan. nk tgk produk  
  17. Pakar Bizns Online - Sun 24/Jun/2012, 8:32am
    Bagus bizns dropship ni, dah boleh mula start sekarang jugee~

    Kepada rakan2 nak tahu cara tingkatkan sale jualan boleh join saya ------> [ http://majalah.com/?classified:mulakan-bizns-online-anda-sekarang:87FZHLM52H ]  
  18. Rabiah - Sun 24/Jun/2012, 10:45am
    Boleh iklan kat sini, http://www.jtlnetwork.com/?r=4631  
  19. Wendy 3 - Sun 24/Jun/2012, 1:51pm
    Alamat di B2, 1st Floor, Jalan Air Putih, Kuantan.
    Dekat dengan Semambu Eng Hong  
  20. Rafidah 37 - Mon 25/Jun/2012, 11:28am
    tumpang iklan tuan tanah
    jom singgah blog sy
    http://pengedarjamususukdara.blogspot.com/
    sy menjual jamu2 yg akan memeri kesan:
    1. Rahim akan terus mengecut.
    2. Laluan rahim menjadi rapat dan berpasir seperti dara semula
    3. Bibir faraj akan terus menjadi rapat.
    4. Bila pertama kali selepas penggunaan. Isteri akan merasa sakit akibat sempit dan terlalu rapat dan nikmat seperti pertama kali bersetubuh.

    Kesan dialami suami dan diakui :
    1- mengalami pengalaman bersetubuh seperti dara 100%
    2- mengalami seperti kepala zakar disedut dan dikemut.
    3- keadaan dinding laluan rahim keseluruhannya berpasir menambahkan nikmat kegelian maksima seperti pertama kali bersama.
    4- pencapaian klimaks maksima rasa sempit menyeluruh dari kepala hingga ke pangkal zakar.
    jom try..ramai isteri da berjaya menambat hati suami mereka  
  21. Salmiyah - Mon 25/Jun/2012, 1:15pm
    salam,

    saya nak tumpang iklan ya. Sesiapa yg berminat nak jadi agent dropship untuk baju kurung moden,pahang,beg,maxi boleh emel saya d ainulmardiah_85@yahoo.com.. komisen berpatutan..terima kasih  
  22. Siti Aisyah 14 - Wed 27/Jun/2012, 2:07pm
    berminat.. pm sy  
  23. Wendy 3 - Wed 27/Jun/2012, 2:11pm
    Siti Aisyah 14
    totlong bagi email address utk kami emailkan keterangan lanjut  
  24. Great Person - Wed 27/Jun/2012, 8:35pm
    same here..greatpersontobe@yahoo.com  
  25. Wendy 3 - Thu 28/Jun/2012, 8:51pm
    dah email ye...  
  26. Wendy 3 - Mon 2/Jul/2012, 10:34pm
    Hafiza, dah emial  
  27. Shaza 11 - Tue 3/Jul/2012, 8:34pm
    email sy maklumat lanjut

    shaza_libra86@yahoo.com  
  28. Wan 627 - Tue 3/Jul/2012, 8:45pm
    Tumpang iklan...kepada pekedai2 yg ingin mengekalkan pelanggan dan ingin menambah pelanggan...kunjungi web www.mybonuscartz.com atau email ke wan.norizan@rocketmail.com...kami akan bagi tau caranya  
  29. Wendy 3 - Wed 4/Jul/2012, 6:22pm
    shaza 11, dah email ye  
  30. Sun 3 - Mon 9/Jul/2012, 12:44pm
    email details zentrix_ria89@yahoo.com  
  31. Azna 2 - Mon 9/Jul/2012, 4:15pm
    hi, sy berminat untuk menjadi agent, boleh emailkn details kdp sy,TQ

    email:aznaamin@yahoo.com
    link fb:https://www.facebook.com/pages/Azna-Handbag-Collection/420116958010787#  
  32. Wendy 3 - Sat 14/Jul/2012, 8:16pm
    dah emai  
  33. Siti Fazelah Che Lam - Sat 14/Jul/2012, 10:01pm
    wendy 3
    tolong email kepada saya
    chelamjr77@yahoo.com
    terima kasih.  
  34. Wendy 3 - Sat 21/Jul/2012, 12:38pm
    dah email  
  35. Jia 4 - Sat 24/Nov/2012, 11:36pm
    wendy ,boleh email detail kpd sy..

    najiehacmk@gmail.com  
  36. Wendy 3 - Thu 6/Dec/2012, 8:58pm
    dah email ye  
Page 1   (Total 36 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.