Dropship Agent - Harga Termurah & Pelbagai Product
Wendy 3 @ Fashionhomez Online Store - Thu 18/Apr/2013 11:31am [Last Comment]
Kepada sesiapa yang berminat menjadi ajen kami,

Kami pembekal baju, beg dan kasut wanita pada harga yang termurah kerana kami sendiri import dari luar negeri.

Sila layari www.fashionhomez.com dan bolehlah select language di sana.

dropshiping untuk sesiapa yang berminat nak jual online tanpa mengeluarkan modal satu sen pon, boleh tinggalkan emel.

Jika anda ada business online sekarang, cuma hantar website, blog atau fb link untuk mendapatkan harga ajen terus tanpa membayar apa apa.

Kalau tidak, boleh mulakan sekarang,copy dan pastekan sekurang-kurang 10 item kami di facebook kamu, boleh juga nikmati harga ajen terus, mark up sendiri harga jualan kamu dan bila terima order dari customer, kami akan hantar terus kepada customer dengan nama kamu sebagai pengirim.

Harga saya sangat berpatutan! Kami mempunyai kedai di Kuantan, boleh juga datang ke kedai untuk tengok display kami.

Kalau berminat email untuk dapat keterangan lanjut
clcl.tung@gmail.com

Niche: Program Dropship
 
1. Mariatahar - Thu 18/Apr/2013, 11:51am
mazmedia.hpp@gmail.com  
2. Azliza K - Thu 18/Apr/2013, 12:05pm
tolong email azliza_k@yahoo.com  
3. Mohd Hisham Idris - Thu 18/Apr/2013, 12:06pm
saya minat email putra_ada@yahoo.com  
4. Nur Diyana Binti Jailani - Thu 18/Apr/2013, 12:11pm
tlg email kat
diyanadidie@yahoo.com.my  
5. Wendy 3 - Fri 19/Apr/2013, 2:06pm
dah email  
6. Gadies Hijau - Sat 20/Apr/2013, 6:20pm
saya minat boley email m1eyaa89@gmail.com  
7. Johan B Samani - Mon 22/Apr/2013, 3:24pm
Berminat...mohon email katalog @ johansamani@gmail.com  
8. Syahrulfarhan Bin Ahmad Nassarudin - Wed 24/Apr/2013, 2:10pm
saya sgt berminat sila PM ke thankyou4emailme@yahoo.com  
9. Ayesha 5 - Wed 24/Apr/2013, 3:36pm
saya berminat.:')
miaw.almond@gmail.com  
10. Emansys - Sat 27/Apr/2013, 7:26am
Tlg email details product ke ezdoit2u@yahoo.com  
11. Wendy 3 - Mon 29/Apr/2013, 12:40pm
dah email  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..