Dropship/Agent for Penang E Shop (Zero Fee)
Nilson87n @ Penang E-shop
Sat 19/Jan/2013 12:38pm [Last Comment]
Hi selamat datang ke Penang E shop.

saya memerlukan agen dropship bagi menjual barang saya?

syarat2..
1. pendaftaran adalah percuma. Awak boleh start sekarang!!!
2. penghantaran dibuat oleh pihak kami.
3. tiada kadar minimum pembelian.Makin banyak you ambil , makin murah.
4. Gambar produk boleh diambil dari picasa https://picasaweb.google.com/115685924162252600524
5. Agen dropshipper boleh emel/inbox/mesej saya untuk pertanyaan.(Sila sertakan nama anda)
6. Kos penghantaran akan ditetapkan oleh pihak kami. Kos tersebut ditanggung oleh customer.
7. Semua Barang boleh di dropship
8. harga yang pihak kami tawarkan tetap , jadi agen dropship hendaklah mark up harga sendiri..
9. Saya tidak menawarkan komisen kepada agen dropship.. tetapi kami akan memberikan diskaun jika agen dropship membeli dengan kuantiti yang banyak ?.
10. harga yang pihak kami tawarkan tidak termasuk kos penghantaran.
11. Semua barang adalah ready stock. Stock akan diupdate dari semasa ke semasa.
12. You can translate dengan gunakan google translate.


Sebarang pertanyaan.
emel saya di nilsonweicheng@gmail.com

Jadi agent dalam facebook: https://www.facebook.com/groups/penangeshop/

Picture/Gambar/Harga boleh lawati : https://picasaweb.google.com/115685924162252600524

Niche: Program Dropship
 
1. Muhammad 166 - Sun 20/Jan/2013, 12:41am
berminat da_klausner93@yahoo.com  
2. Fairose 3 - Mon 21/Jan/2013, 1:49am
fairoseyusmiza@yahoo.com.my  
3. Lenny Enn - Mon 28/Jan/2013, 12:11pm
saya berminat
email lenny_enn@yahoo.com  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..