Dropship Agent Diperlukan - Barangan Cenderahati Sebarang Majlis, Perkhidmatan Perunding Majlis Hari Lahir, Ulangtahun Perkahwinan atau Reunion dan Sebagainya - Anda Boleh Berniaga Tanpa Modal & Tanpa Yuran Sekarang! Selamat Menjadi Team Syarikat Kami!
Fifi Izazi 2 - Fri 26/Jul/2013 12:16pm [Last Comment]
Ingin berniaga tetapi tiada modal dan takut ditipu?
Rajin menjual tetapi tiada ready stok?
Ingin mencari duit tambahan ?
Kami menawarkan agent plan yang amat menarik untuk anda !

Tidak perlu membayar yuran atau deposit apa-apa pun. Komisen ditentukan oleh anda sendiri ! Hanya memasarkan produk kami dan terus mendapat keuntungan dari setiap jualan anda.

Asalkan betul-betul berusaha, Allah akan membantu anda ! Anda boleh menjadikan ini rezeki tambahan atau jadikan sebagai bisnes sepenuh masa anda !

Kami merupakan Pembekal Cenderahati sebarang majlis dan perkhidmatan perunding majlis hari jadi,ulangtahun perkahwinan ,reunion,pekhidmatan maskot, badut dan woven bag kanak2 pelbagai jenis kartun pada Harga Termurah. Kualiti dan perkhidmatan terjamin !

-Tiada yuran agen dikenakan
-Harga jualan ditetapkan oleh anda sendiri
- Komisen ditentukan oleh anda sendiri !
-Keuntungan serta-merta sebaik sahaja barangan dijual
-Kami akan membuat penghantaran pihak anda

Sesiapa yang berminat boleh emelkan butir-butir berikut kepada fk.kreatif1@yahoo.com untuk permohonan sebagai Agent Dropship

Untuk maklumat lanjut tentang syarikat kami boleh layari page Facebook kami : FK KREATIF dan ini URL nya http://www.facebook.com/pages/FK-Kreatif/573868239298617


Tajuk Emel : Program Dropship dari Majalah

Url Facebook Anda/Email Facebook anda:

Kedai online anda (jika ada):


*Terbuka kepada sesiapa yang serius sahaja.Sila ambil peluang ini. Selamat menjadi Team syarikat kami !!!!


Terima Kasih,
Fifi Izazi
017-8808251

Niche: Program Dropship
     
  1. Nurul Syafiqah 4 - Fri 26/Jul/2013, 6:29pm
    email ieqa.syafiqah288@yahoo.com  
  2. Fifi Izazi 2 - Fri 26/Jul/2013, 10:04pm
    ok saya emailkan.sila check mel  
  3. Muza 2 - Sat 27/Jul/2013, 2:52am
    Sy juga...
    mysoul669@gmail.com.my
    Tq  
  4. Hartanahmurah Com - Sun 28/Jul/2013, 12:31pm
    IKLANKAN HARTANAH ANDA DI WEBSITE PORTAL HARTANAH TERKINI...
    Layari sekarang web percuma..
    www.hartanahmurah.com  
  5. Emy 76 - Mon 29/Jul/2013, 3:06pm
    boleh email pd sy? nezz_3004@yahoo.com  
  6. Bucukb76 - Tue 30/Jul/2013, 9:09am
    saya berminat untuk jadi agen tuk event. Nak bukak co. sendiri tak mampu... boleh emailkan?  
  7. Norashikin 28 - Wed 31/Jul/2013, 11:44am
    berminat...email ke xjojoe83@yahoo.com  
  8. Fifi Izazi - Wed 31/Jul/2013, 2:09pm
    SEMUA kat atas saya dah emailkan..plz check ur mel..tq  
  9. Macaap - Thu 1/Aug/2013, 11:25pm
    Jadilah Pioneer (Perintis) & Jana Side Income Dengan Produk Pembelajaran Online Terbaru...col 0164121349 utk maklumat lanjut atau mail ke mmacaap_mahendra@yahoo.com  
  10. Muiz 13 - Fri 2/Aug/2013, 5:55pm
    email abmuiz001@gmail.com  
  11. Aizuniey - Fri 9/Aug/2013, 4:20pm
    berminat utk dropship.... email aizuniey.rieyz@yahoo.com  
  12. Nor Hamidah Shafie - Mon 12/Aug/2013, 12:53am
    emailkn sy skali ek..bminat juga nk buat part time ni..hasyaliq@gmail.com  
  13. Qieyn1888 - Fri 23/Aug/2013, 1:17pm
    berminat...sila email ke qieyn1888@gmail.com
    TQ  
  14. Aiman86 - Sat 31/Aug/2013, 10:02am
    Emailkan richmann86@gmail.com  
  15. Ramadan 10 - Tue 3/Sep/2013, 3:35am
    emel kt saya ramadan.power@yahoo.com  
  16. Riana 13 - Sat 7/Sep/2013, 8:59am
    berminat untuk menjadi agen produk kesihatan?

    Sila hubungi sy di alamat - riana.aspire@yahoo.com  
  17. Zairi Bin Manap - Thu 12/Sep/2013, 11:50pm
    sila email saya di nzairiz28@yahoo.com  
  18. Norhafizah 27 - Fri 13/Sep/2013, 2:13pm
    Email pd sy qasehqaisara89@yahoo.com  
  19. Norshila Ahmad - Tue 17/Sep/2013, 11:53am
    kedai serbaneka utk dimiliki.
    -Hanya Rm5+++ modal diperlukan
    -sewa,renovation,bil utilitis, maintainence & stok brg PERCUMA.
    -income sehingga Rm15k
    Hubungi 0126409856  
  20. Norazuah - Fri 20/Sep/2013, 11:04am
    Salam sila e-mailkan pada saya > norazuah@scforce.com  
  21. Suhaida Rahim - Fri 20/Sep/2013, 1:55pm
    PM DETAIL KE SY. suhaidarahim87@gmail.com  
  22. Emy 76 - Sat 21/Sep/2013, 9:03am
    pm detail ke sy. nezz_3004@yahoo.com  
  23. Niesa 14 - Tue 24/Sep/2013, 4:26pm
    Boleh emailkan info ke email saya niesa25@gmail.com  
  24. Saiful 394 - Thu 3/Oct/2013, 3:47pm
    tolong emel kpd perut.buncit@gmail.com  
  25. Zery 4 - Sat 11/Oct/2014, 11:21am
    saya berminat untuk agent droship email zery79@yahoo.com  
Page 1   (Total 25 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.