Dividen Emas Setiap Bulan!
Trc @ Cari Duit Cara Santai
Tue 19/Jul/2011 1:42pm [Last Comment]
SALAM PERKENALAN DAN TERIMA KASIH KERANA SUDI MELUANGKAN SEDIKIT MASA DI SINI
JIKA ANDA DIBERI PILIHAN UNTUK MELABUR, MANA SATUKAH PILIHAN ANDA ??!!....

Saving Account => 3 - 5% per year
KWSP => 5 - 8% per year
ASB => 8 - 10% per year
Unit Trust => 20 - 24% per year
Dinar Emas => 25 - 45% per year
VGMC => 10 - 13% per month

VGMC telah beroperasi lebih 11 tahun melalui usahasama dengan pelombong (joint ventures), pengambil-alihan, penerokaan dan pembangunan besar-besaran projek emas. Bermula 1 Jan 2010 syarikat telah menawarkan CPS (Convertible Preferred Stockholders) kepada seluruh penduduk dunia. Tawaran CPS ini akan berakhir pada awal tahun 2015 kerana syarikat akan melancarkan IPO (Initial Public Offering) di bursa NYSE (New York Stock Exchange). Nilai shareholder diramal berpotensi meningkat 3x ganda selepas IPO.

Sebagai shareholder VGMC, anda akan mendapat :-
1) Dividen emas bulanan antara 10-13% (RM450-500 / 1 lot). Jika 2 lot (RM900 ke atas)
2) Peluang tambah income melalui trading gold (buy/sell). Untung boleh ambil setiap hari.
3) Networking bonus

Berminat, smskn alamat email & nama penuh anda ke 017-3716115. Maklumat lanjut di http://goldprofit2u.blogspot.com

Kini, segala urusan hanya dihujung jari anda. Rebutlah peluang sebelum tawaran CPS berakhir. Modal boleh ambil semula sekiranya tidak berminat lagi untuk terima dividen emas (? dah kaya sangat le tu)

Niche: Pelaburan Emas
 
1. Ryzal Ryzaki - Tue 19/Jul/2011, 2:26pm
Salam....
Mari kita sama-sama renungkan?

Apa yang anda boleh dapat dengan duit RM20? Dua pinggan KFC? Dua kotak Dunhill? Empat pinggan nasi goreng USA? Terlalu kecil nilai RM20. Tak begitu??

Bayangkan, jika anda laburkan RM20 dalam projek simple ini, anda berpotensi mendapat RM300,000 sebelum hari raya ini TETAPI jika anda abaikan, anda langsung tak dapat apa-apa. Anda tidak akan jadi miskin jika anda keluarkan RM20 sekarang TETAPI anda berpotensi menjadi orang yang berduit jika anda mengeluarkan RM20 untuk projek ini. Jadi sanggupkah anda membiarkan peluang ini? Sanggupkah anda berhutang hanya kerana nak tampung belanja hari raya? Sanggupkah anda membiarkan peluang yang boleh mengubah hidup anda hanya kerana anda risaukan duit RM20?

Ambillah keputusan bijak dengan memberikan diri anda peluang untuk berubah dengan permulaan hanya RM20. Saya ulang? hanya dua puluh ringgit.

Nak tahu lebih lanjut..?
Klik disini.
http://www.rm20segera.com/?r=ryzal_ryzaki  
2. Azizi Shah - Tue 19/Jul/2011, 2:43pm
salam...tumpang iklan
kepada anda yg mencari-cari peluang untuk menjana pendapatan yg lumayan dengan hanya mengeluarkan modal yang rendah...saya ada jalan penyelesaiannya....ia terbukti berkesan!!!ramai yg telah berjaya memperolehi pendaptn sehingga 5 angka...anda bila lagi???layari income2u.tk  
3. Hazeman - Tue 19/Jul/2011, 3:36pm
berminat ngan vgmc tetapi pihak sc mengatakan vgmc ni SCAM.tu takut nak join  
4. Alanzainal - Tue 19/Jul/2011, 9:58pm
alanzainal_80@yahoo.com.my  
5. Joe 76 - Wed 20/Jul/2011, 3:21am
email sy zuha2222@hotmail.com  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..