Design dan Corak Terbaru untuk Tudung - Ansuran Mudah Disediakan (Mesin Jahit)
Niena Zuber @ Pegasus Industrial Sewing Machine (M) Sdn Bhd
Wed 13/Jul/2011 10:28am [Last Comment]
**Attachment Design dan Corak Terbaru Untuk Tudung Boleh Dipasang untuk semua jenis Mesin Jahit Tepi Industri yang hanya menggunakan 3 Benang sahaja**

*Harga Attachment Termasuk Pemasangan*

Jika berminat boleh Hubungi kami di Talian :-

Tel: 03-9282 9836 / 9281 0127 / 9281 0128

Atau boleh kunjungi kami di Alamat:-

PEGASUS INDUSTRIAL SEWING MACHINE
No.2, Jalan 4/91, Taman Shamelin Perkasa, 3 1/2 Miles, Jalan Cheras, 56000 Kuala Lumpur.

Niche: Kedai Jahit | Mesin Jahit
 
1. Niena Zuber - Wed 13/Jul/2011, 10:35am
Juga boleh Diperbagaikan untuk baju Kurung atau Dress kanak-kanak.  
2. Suefia - Wed 13/Jul/2011, 11:00am
boleh htr details pada sy serta harga sekali suefia788@yahoo.com  
3. Niena Zuber - Wed 13/Jul/2011, 12:41pm
Salam, sue..sy dh pun emailkan detail pada awak..Tq.  
4. Sakura 4 - Fri 15/Jul/2011, 3:12pm
AsSalam, minta emailkan pada saya details & harga utk cash @ ansuran. saya sdg cari mesin jahit tepi halus utk tdg dan interlock. azlinda@axis-tek.com  
5. Zul 118 - Fri 15/Jul/2011, 10:03pm
sila hntr detail n harga sekali serta penghtrn  
6. Niena Zuber - Sat 16/Jul/2011, 8:36am
Salam,..lin sy dah pun emailkan pada awak...

*En.Zul sila bg add Email ya..Thanks.  
7. Fazilah Atan - Tue 19/Jul/2011, 11:09am
Salam Puan/Cik, sila emailkan quotation serta & details (pamplet or brochure) untuk harga tunai @ bayaran ansuran. Saya sedang mencari mesin jahit & mesin jahit tepi. email: fazilah.atan@yahoo.com  
8. Niena Zuber - Tue 19/Jul/2011, 2:40pm
salam fazilah,
sya dh pun emailkan pada awak..  
9. Cik Memi - Wed 20/Jul/2011, 2:15pm
emailkn sy oktavia001@yahoo.com  
10. Niena Zuber - Fri 22/Jul/2011, 8:49am
Salam Cik Memi,
Sy dh pun emailkan detail pada cik..  
11. Aini 12 - Sun 24/Jul/2011, 7:39pm
tlg email details juge kt aini_azriesaa@yahoo.com  
12. Zarina 27 - Mon 1/Aug/2011, 1:08pm
tlg call saya utk keterangan...saya berminat 0192653743  
13. Rina 63 - Mon 22/Aug/2011, 6:45am
salam minta email kat saya untuk harga tunai dan ansuran mudah..kalau boleh attach kan gambar sekali ..tq rina_wan@yahoo.com  
14. Ayun - Thu 8/Sep/2011, 5:18am
minta emailkan details pada sy juga.. berminat.. ayun_redeight@yahoo.com  
15. Sue 50 - Thu 15/Sep/2011, 11:26pm
emailkan pada saya juga....suhaila926@gmail.com  
16. Nuerule - Sun 25/Sep/2011, 6:13pm
sy ingin mencari mesin jahit yg sesuai tuk jahitan langsir n baju2 kurung..sila hantar detail ke nuerulebiz@gmail.com..tq  
17. Zohair - Wed 28/Sep/2011, 11:21am
saya pn cari mesin mcm tu jugak...mesin jahit yg sesuai tuk jahitan langsir n baju2 kurung..sila hantar detail ke fitriayati_09@yahoo.com  
18. Yanie 14 - Thu 29/Sep/2011, 12:12am
tolong email kat saya jugak kak.. saya tengah cari mesin jahit lurus dan mesin jahit tepi, mesin jahit tepi halus, mesin jahit coverstich dan mesin untuk potong kain. jenama juki.

aisyah.humaira88@yahoo.com

t.kasih  
19. Sakura 4 - Fri 30/Sep/2011, 1:25pm
Salam Niena,

Akak nak cari mesin jahit tepi industri yg boleh buat curly. Minta tlg email any brochure / katalog. email kpd : sakurahiromi1881@gmail.com  
20. Makcikzai - Sun 2/Oct/2011, 11:49am
salam niena, email kt makcik semua jenis mesin industri yg niena ada ke makcikzai@gmail.com beserta gambar sekali ya. tq  
21. Suzeeyana - Fri 7/Oct/2011, 8:42am
salam bole tak email kan saya harga. saya berminat dan slalu mencari tapak untuk pelbagaikan jahit tepi tudung tapi mahal kalau beli satu2. please info tq. suzeeyana84@yahoo.com  
22. Sitibaizurah Binti Mustapha 2 - Thu 20/Oct/2011, 8:21pm
EMail pada saya jugak.. ctbyzurah@gmail.com  
23. Dee 25 - Mon 31/Oct/2011, 10:56am
emelkan detail sumer mesin jahit n harga tunai n ansuran..shenanan@rocketmail.com  
24. Intan 80 - Thu 1/Dec/2011, 4:14pm
Salam, tolong emailkan saya harga mesin untuk tunai dan ansuran. saya nak mesin yang boleh jahit pelbagai seperti baju, langsir dan lain2 & juga mesin jahit tepi halus/curly utk tudung, jenama pegasus atau juki. Tq.  
25. Sitibaizurah Binti Mustapha 2 - Fri 2/Dec/2011, 8:08am
Tolong email..harga tunai dan ansuran utk mesin interlock dan mini interlock..  
26. Izyani 3 - Tue 7/Feb/2012, 5:17pm
tolong emel kat saya harga dan gambar mesin jahit tepi industri yang boleh jahit curly mcm kat tudung tuh. emel kat izyaniskandar@yahoo.com  
27. Eyka 12 - Tue 31/Jul/2012, 11:31pm
cik saya pun berminat .. tolong email gambar dan harga mesin jahit tepi industri yang boleh jahit curly.. nienadrainbow@gmail.com ... tq ..  
28. Aisyahermosa 2 - Fri 3/Aug/2012, 2:43pm
salam.. tlg emailkn sy katalog mesin jahit tepi 3 / 4 benang.. tqsm :)  
29. Cheqwa - Mon 8/Oct/2012, 10:36am
boleh saya dapatka gambar dan quotation..tq. email saya zsz_cateyes@yahoo.com  
30. Aby 5 - Sun 6/Jan/2013, 3:42pm
boleh beri gambar-hambar dan harga tunai dan ansuran semua jenis mesin yg anda ada.t.kasih. azzahra_isma@yahoo.com  
31. Gee 17 - Mon 7/Jan/2013, 5:09pm
salam tlg bagi saya detail harga ansuran dan syarat2 pembelian utk mesin jahit tepi gulung tudung,Saya hanya mengambil upah jahit di rumah bagaimana cara utk saya dpt membeli mesin tersebut dgn cara ansuran dan brp harga + bayaran bulanan.tlg email-gee.goldcat@gmail.com  
32. Ahmad Nazri Bin Daud - Mon 24/Jun/2013, 5:52pm
emailkan ahmadnazri32gmail.com  

Page 1   (Total 32 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..