Dealer Orodesign Wanted
Juliana Binti Taib @ Juliana Binti Taib - Mon 22/Feb/2021 9:19am
Di Orodesign, kami jualbeli emas fizikal dengan harga antara yang terendah di pasaran.

NAK HARGA LAGI RENDAH?

Jadilah dealer emas Orodesign.😁

Konsepnya sama ja macam kita jadi dealer produkΒ² lain. Contoh kata kita daftar jadi dealer XXXway.

Pasai apa jadi dealer?
Sebab kita nak dapat harga murah dari harga runcit dalam katalog.
Betui dak?
Haa... mcm tu jugak la kalau jadi dealer Orodesign.🀩

Jom! Jadi dealer emas.

Wsp kak ju di number 0122375155 ya.
Trusted dealer orodesign

Niche: Kedai Emas | Ingin Berniaga
     
  1. Juliana Binti Taib - Thu 25/Feb/2021, 9:23am
    Apa itu MAA, apa itu Orodesign?
    Kenapa Orodesign di wujudkan?

    ➑ MAA adalah salah satu daripada kilang emas yang ada di luar sana, yang mengeluarkan pelbagai jenis emas daripada goldbar, dinar, syiling emas sehinggalah kepada barang kemas.

    ➑ Orodesign adalah 1 program di bawah MAA PRECIOUS METALS (kilang) yang di wujudkan untuk melahirkan seramai mungkin orang2 di luar sana yang celik emas dan berjaya dalam perniagaan emas.

    ➑ Bermodalkan cuma serendah RM799 sekali seumur hidup, setiap daripada kita mampu memiliki sebuah kedai emas online dengan stok emas 20kg sehari sedia di jual di hujung jari. Jimat sewa kedai, bayar upah pekerja dan belanja2 lain.

    ➑ Misi dan visi ingin melahirkan seramai mungkin usahawan emas yang berjaya dan meramaikan pembayar zakat emas.

    *Apa jenis perniagaan yang di tawarkan?*

    ➑ Jualan emas secara online. Stok tersedia di dalam katalog seperti rantai tangan, rantai leher, cincin & pelbagai lagi barang kemas yang ada sentiasa tersedia untuk di jual.

    Pada yang tak minat berniaga boleh beli dan pakai sendiri 1family nikmati harga kilang sampai bila2, selagi kilang beroperasi.

    ➑ Selain daripada tu, kilang juga membuka peluang dan mengajar setiap daripada ahli2nya membeli emas2 terpakai sebagai salah satu sumber pendapatan dalam perniagaan ini. Emas patah, rosak, putus semuanya boleh menjadi sumber pendapatan lumayan dan ini boleh menjadi pendapatan harian.

    ➑ Jikalau sebelum ini, kita pernah mendengar atau ternampak iklan membeli surat pajak kali ini, setiap ahli di Orodesign akan diajar bagaimana cara belian surat pajak, tebus emas yang juga jana income sangat2 lumayan. Tambah2 pada mereka yang mempunyai modal. Surat pajak ni kalau rajin boleh jadi pendapatan harian yang sangat lumayan. Hasil dari barang yang ditebus tadi boleh jana 2 income. Yang dah tak elok rupanya boleh jual terus pada kilang dan yang masih cantik boleh jual sebagai used.

    *Kalau tadi kita dah ada 4 cabang income :*

    1) Jualan emas secara online
    2) Belian emas patah, putus, kemek, rosak (di katagorikan sebagai emas lama)
    3 dan 4) Belian surat pajak.
    - barang tak sempurna fizikalnya jual ke kilang.
    - barang yg masih cantik jual sebagai used like new /prelove

    ➑ Kilang menawarkan satu lagi peluang jana income melalui program dealer get dealer iaitu buka cawangan dengan memperkenalkan dan berkongsi serta meramaikan pendaftaran dealer baru seramai mungkin pada sesiapa sahaja rakyat bumiputera Malaysia.

    ➑ Setiap cawangan ahli akan diberi Insentif RM250 oleh pihak kilang dan sebagai tanda penghargaan kita buka cawangan dan setiap daripada belian cawangan tersebut dealer yang buka cawangan tadi akan dapat RM1 pergram.

    ➑ Ada lagi pemberian EMAS2 percuma dalam kempen setiap bulan. KEMPEN FEBRUARI Antaranya goldbar 0.5gram (999.9) yg unlimited, goldbar 1 gram (999.9) yang disediakan 50 keping, goldbar 0.25g disediakan 200 keping, loket rose 2.5gram (999.9) juga unlimited.
    Untuk jual emas lama ke kilang juga disediakan lucky draw 50 keping goldbar 0.25g (999.9)

    ❌❌ *Ini BUKAN MLM ya*πŸ™…πŸ»β€β™‚οΈ
    βœ…βœ… HANYA trading semata - mata.πŸ‘¨πŸ»β€πŸ’Ό....  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!