Dealer/Agent Altel Telco Diperlukan
Simah 2 - Fri 7/Nov/2014 2:28pm [Last Comment]
Kami merupakan distributor sah yang dilanatik oleh Telco Altel untuk mengedar produk Altel bagi kawasan Wilayah Persekutuan dan Selangor. Bagi anada yang berminat menjadi dealer/ agent untuk memasarkan produk berupa simpack dan topup sila hubungi kami di talian 01111 777777 untuk maklumat lanjut.

Niche: Bisnes Prepaid Dan Reload
 
1. Khairulj - Fri 7/Nov/2014, 2:45pm
berminat email detai....khairullj@yahoo.com  
2. Khalid 56 - Fri 7/Nov/2014, 9:22pm
assalamualikum
berminat email detail...
aku.ceplos@gmail.com  
3. Mohamed Shuhaimi Zainal Abidin - Tue 11/Nov/2014, 1:03pm
Salam, berminat email detail...mohamedshuhaimizainalabidin@gmail.com  
4. Ashraf 57 - Tue 11/Nov/2014, 5:58pm
Berminat..email detail..ashrafjawa@gmail.com  
5. Ahmad Nazri 3 - Wed 12/Nov/2014, 10:16am
emel detail  
6. Ahmad Nazri 3 - Wed 12/Nov/2014, 10:19am
emel detail... nazri444@yahoo.com  
7. Norliza Md Nor - Thu 13/Nov/2014, 9:49am
saya berminat. sila emel nliz408@yahoo.com  
8. Mael Lambung Kemain - Thu 13/Nov/2014, 4:06pm
Salam drpd anda terus kena marah dgn customer sbb altel bkn unlimited so anda akan topup setiap ms abis kuota terus kna topup kalo tak kredit anda kena tolak...sy sendiri dealer rs tertipu dgn pihak altel sebulan sahaja sy topup dekat rm350 fikir sendiri k....
Sy mencari 100 org bermodalkan rm20 dpt HANDPHONE FREE LG K N JUGA DANA MODAL YG TK PERLU BAYAR BALIK K....BERMINAT BOLEH WHATAPPS ROBIN 018-3523615

PERINGATAN PASARAN UNTUK ALTEL AKAN JD SLOW BL SEMUA ORG TUKAR KE CLIXSTER K INGATKAN ALTEL TERBAIK TETAPI.MENGECEWAKAN SEDANGKAN AREA SHAH ALAM PUN TKDE LINE INTERNET TERUK K  
9. Jebat 13 - Fri 14/Nov/2014, 11:17am
sesiapa nk convert mnp ke onexox (kekal no asal)setengah harga 5rgt saja utk smpai hujung bulan in sms sy 0111-3074820  
10. Mohd Alias 7 - Sun 23/Nov/2014, 4:44pm
assalam,
kepada sapex2 yang nak order terminal 1malaysia bleh call or whatsapp saya terus
keuntungan altel je dah 6%
semua jenis topup bleh dijual guna mesin ini
bleh buat pembayaran billx2
bleh buat kiriman duit keindonesia
keuntungan tertinggi
bleh call or whatsapp
01122002171 untuk maklumat lanjut
or email alias.mdyusof@yahoo.com  
11. Sufian 68 - Tue 25/Nov/2014, 12:46am
Bermodalkan RM360.00 serta dgn Teknik Markerting ''Duplicating & Offer (DO) mampu menjana ribuan ringgit dlm industri prepaid..nak tahu how? sms 0107874899 for appmnt  
12. Shaari 4 - Fri 19/Dec/2014, 6:11am
saya nk lego topup altel 30,50 dan ttalk10,15 dgn harga yg murah..012-2447902 / 018-3153928  
13. Daniel 158 - Fri 19/Dec/2014, 10:41pm
Berminat untuk menjadi agent jual topup? Whatsapp 0189661830 untuk maklumat lanjut, Harga terbaik! Cara termudah !  
14. Mohamad Nahar 3 - Mon 16/Mar/2015, 4:19pm
Program Pengguna Topup Terunggul di dunia. Sama2 kongsi untung rm daripada penggunaan p.paid dan bil payment astro dan bil2 utiliti. info lanjut layari www.onepowerventure.com. berminat join sms/wassup saya 0124464641 Azhar  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..