Dealer/Agen Topup Reload Diperlukan! Partime/Fulltime 4-5-6 Angka Sebulan
Sifutopup @ Vendor topup reload
Thu 27/Nov/2014 12:34pm [Last Comment]
Salam...

Kami mempelawa sesiapa sahaja yang berminat jana pendapatan dengan menjadi dealer atau agen topup kami di seluruh malaysia..

Sesiapa sahaja layak menyertai..Dealer berpeluang menjana 4-6 angka sebulan. Agen hanya menerima untung runcit dari setiap jualan topup.

Anda juga akan diberi ebook promosi secara percuma selepas mendaftar.

Untuk details sila layari http://sifutopup.blogspot.com/

Niche: Ejen Topup
 
1. Sifutopup - Thu 27/Nov/2014, 1:42pm
Daftar sebagai Agen dengan percuma... PROMOSI selama seminggu sahaja  
2. Sifutopup - Mon 1/Dec/2014, 12:18am
APA YANG BERBEZA SERVER KAMI DENGAN YANG LAIN?

Server yang amat pantas, tiada lagi masalah customer datang balik kerana topup belum masuk.
Boleh topup 24jam sehari, walaupun selepas 12 tgh malam.
Boleh topup pada no.telefon yang sama dengan jumlah yang sama dalam sehari selepas 2 jam.
Boleh membuat bayaran BIL dan menerima sehingga 45sen satu bil.(anda boleh cas Rm1 pada customer)
Dealer dan MasterAgen akan menerima Ebook panduan percuma untuk PROMOSI secara online.
Teknik PROMOSI yang Berkesan untuk Dealer dan MasterAgen menjana 4-6 angka sebulan.

APA LAGI???
Tidak memerlukan premis perniagaan -
Urusniaga melalui handphone web server atau android app
Tidak memerlukan pekerja
Urusniaga 24 jam bila-bila masa dan dimana-mana sahaja
Anda tidak perlu menyimpan stok kad topup prepaid
Tidak perlu modal yang besar untuk membeli kad prepaid
Tidak perlu hantar kad prepaid pada customer
Bukan skim cepat kaya
Bukan MLM atau Multilevel Marketing
Tidak menggunakan sistem piramid.
Tidak perlu maintain jualan
Keuntungan jualan runcit. dan percent dari jualan agen
Tiada Caj untuk setiap tambah modal
Boleh tambah modal serendah Rm10  
3. Sifutopup - Mon 1/Dec/2014, 8:41pm
pendaftaran percuma telah ditutup  
4. Sifutopup - Tue 2/Dec/2014, 12:50pm
ebook percuma dibuka kembali..setiap pendaftaran akan menerima ebook percuma dan tools promosi..
dan anda layak untuk menaja/memperkenal agen baru  
5. Sifutopup - Wed 3/Dec/2014, 8:57pm
PROMOSI BERAPI!!!
Daftar masteragen dan agen dengan percuma
Dapat ebook panduan secara percuma  
6. Sifutopup - Thu 4/Dec/2014, 12:48am
Kini..anda boleh buat duit tanpa modal dengan bisnes topup reload...
Tawaran sedang dibuka...Cepat3  
7. Sifutopup - Sun 7/Dec/2014, 3:24pm
Yuran pendaftaran Dealer dan masteragen telah dinaikkan  
8. Faizah Adam - Thu 11/Dec/2014, 6:56pm
Macam mane nak daftar ?  
9. Sifutopup - Fri 12/Dec/2014, 2:35pm
Untuk mendaftar AGEN percuma
Format SMS: REG.AGEN.(namaanda).(no hp).(email).(jenisbank,jumlah,tarikh,masa)
Contoh: REG.AGEN.Ali b Abu.0123456789.123@gmail.com.maybank,PERCUMA,1.1.09,11am
HANTAR KE 0186603267


Unruk daftar DEALER layari sifutopup.blogspot.com  
10. Sifutopup - Tue 16/Dec/2014, 10:45pm
PROMOSI DEALER hanya Rm30 dapat modal credit Rm5..terhad kepada 30 orang  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..