Dana Usahawan
Ria Bisnes - Tue 4/Feb/2014 12:12pm [Last Comment]
Salam warga Majalah.com
Saya merupakan indipendent distributor sedang mencari agen-agen loan yang bertauliah, bercita-cita tinggi dan ingin berjaya dalam kehidupan dengan menjadi jutawan. saya ingin membantu anda mendapatkan dana dengan syarat anda sanggup menjadi ahli kami.
Gaji minima 1hari. 1 pelanggan yang buat pinjaman adalah RM700, maxima RM2100 .1 bulan gaji anda RM 10 500
Masa adalah secara part time sahaja
Syarat warga Malaysia, kami terima suri rumah, pelajar, pesara, swasta dan kerajaan,
Kebaikan : jika anda tiada modal untuk menjadi agen, saya bantu untuk mendapatkan loan dari RM 5000 dan RM 10 000
Dana yang di dapati daripada Bank 2 Tekun, Aim, Koperasi dn lain-lain, tetapi dana dana tersebut tidak perlu di bayar sekiranya anda sanggup menjadi agen.
berminat? hubungi Ria 01127788604

Niche: Kerja Agen Perunding | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Nur 353 - Tue 4/Feb/2014, 12:42pm
email saya details
grandsapphire@live.com  
2. Scarlet - Tue 4/Feb/2014, 2:20pm
Ria,sila emel details kepada princessmimi2711@yahoo.com atau
boleh whatsapp sy ~0111 4387255  
3. Adeq 17 - Tue 4/Feb/2014, 5:05pm
Email details to adeq71@gmail.com  
4. Azura 217 - Tue 4/Feb/2014, 7:11pm
Minat azura210283@gmail.com  
5. Kimi 44 - Tue 4/Feb/2014, 8:38pm
saya berminat.email saya muhammadhakimi.79@gmail.com atau sms 01111715956  
6. Sueaziz - Tue 4/Feb/2014, 9:54pm
email details ke atbiz2012@yahoo.com  
7. Izadn9 - Tue 4/Feb/2014, 10:36pm
Email kan : nmnetmalaysia@yahoo.com  
8. Mastura 10 - Tue 4/Feb/2014, 11:15pm
emailkan juga ke mastura.mhdshah@gmail.com  
9. Kak Ida 6 - Tue 4/Feb/2014, 11:39pm
dah whassap tp x jwb  
10. Mohd Zaki 8 - Wed 5/Feb/2014, 12:13am
mcm mne tuh
emailkan
zaky_charmz@yahoo.com  
11. Ria Bisnes - Fri 7/Feb/2014, 8:30pm
Maaf kalau sy x smpat nk email tlg msg je sy ye.sb smlam ad masuk Harian Metro ms 46 kami adakan perjanjian dgn syarikat2 terlibat jd lau sy x smpt bls minta maaf.  
12. Adi Garage - Sun 9/Feb/2014, 9:51pm
brminat...email idrisdms@gmail.com..tq  
13. Ria Bisnes - Tue 11/Feb/2014, 9:10am
Kepada rakan rakan fb yg dihormati, jika anda berminat sila sms, call atau whatsapp saya. Terima kasih  
14. Rabiaah Ramzan Khan - Sat 15/Feb/2014, 10:25am
Saya berminat.rabiaahramzan@yahoo.com  
15. Azian Razak - Mon 17/Feb/2014, 5:10pm
Saya juga berminat email azsara79@yahoo.com  
16. Mohd Mazuwan - Sat 1/Mar/2014, 1:01am
saya berminat 0197518681 mohdmazuwan@rocketmail.com  
17. Satu Legacy - Tue 4/Mar/2014, 11:50am
Sy berminat...sila email details satulegacy@gmail.com atau whatsapp sy 0178434455. ..
Tq  
18. Riham 3 - Tue 1/Apr/2014, 12:58pm
AS SALAM SAYA BERMINAT SILA EMAIL DETAIL KEPADA SAYA MAHIRMDCCONCRETE@GMAIL.COM  

Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..