Dana Khas 1 Malaysia
Zsham @ Shamz Msr Maju Resources
Tue 13/Nov/2012 2:43pm [Last Comment]
Dana Khas 1 Malaysia...
Syarikat GLC Penuh Kerajaan..
18-60 Tahun Layak..
Blacklist,Ctos & Cris Masih Layak..
MUFLIS Shj Yg Tak Dibantu..

Pelajar...
Penganggur...
Usahawan...
Bukan Usahawan..
Suri Rumah...
Pernah Berhutang Dgn Mara..
Pernah Berhutang PTPTN...
Anda dialu-alukan utk bersama kami..
100% LULUS...

Jika Anda Fikirkan Kegagalan..
Anda Akan Gagal..
sms/call 0126045602

Niche: Pinjaman Axtivo Mara
 
1. Wan 140 - Tue 13/Nov/2012, 2:48pm
salam....tuan rumah..
tumpang iklan eaa..


miliki perniagaan sendiri dgn modal yg mampu milik..

singgah sekejap tgk blok kami..

http://sweetfreezer.blogspot.com/  
2. Zsham - Tue 13/Nov/2012, 2:51pm
Perniagaan & Pembiayaan adalah tajaan Syarikat GLC Penuh Kerajaan..
Pembiayaan Fasa 1 Tanpa Faedah..  
3. Zsham - Tue 13/Nov/2012, 2:53pm
Bumiputera,Sabah & Sarawak...  
4. Linda 287 - Tue 13/Nov/2012, 2:59pm
Email pd sy....nabiladinie@yahoo.com  
5. Haida 20 - Tue 13/Nov/2012, 3:09pm
email kt saya butiran haidaharith@gmail.com  
6. Hasyikin Ismail - Tue 13/Nov/2012, 3:42pm
salam.. tlg email saya

eken_92@yahoo.com

tqvm  
7. Studio1creative - Tue 13/Nov/2012, 3:53pm
email saya di studio1creative@gmail.com  
8. Nazzanor - Tue 13/Nov/2012, 4:03pm
email saya
nazzanor1981@gmail.com  
9. Nizam 342 - Tue 13/Nov/2012, 4:27pm
email kat saya detailnya
zamdin2004@yahoo.com  
10. Azam Mohd 2 - Tue 13/Nov/2012, 4:32pm
email kat saya detailnya:-
azam_mohd@ymail.com  
11. Mieoreo - Tue 13/Nov/2012, 6:22pm
email detail ke mso.oreo@gmail.com  
12. Siti Hafsah 2 - Tue 13/Nov/2012, 6:38pm
saya baru menapak dalam perniagaan dan saya memerlukan modal tambahan...tolong email ke beyond_ze@yahoo.com  
13. Mohd Asraf 2 - Tue 13/Nov/2012, 6:52pm
sila email ke en.mohdasraf@gmail.com  
14. Yus9499 - Tue 13/Nov/2012, 7:35pm
email saya yus9499@yahoo.com  
15. Amirudin Bin Muhammad - Tue 13/Nov/2012, 7:42pm
email sya..constantmalaysia@yahoo.com  
16. Evolusi - Tue 13/Nov/2012, 8:04pm
Emel.
Simple_evo89@yahoo.com  
17. Sazali Ramli - Tue 13/Nov/2012, 8:10pm
Salam..sya berminat,,,,email..ke sinarteck@gmail.com  
18. Hk 2 - Tue 13/Nov/2012, 8:43pm
saya pun minat nak apply ...hkempire11@gmail.com  
19. Bono 2 - Tue 13/Nov/2012, 9:02pm
email saya soulbuilders@yahoo.com  
20. M3 - Tue 13/Nov/2012, 9:41pm
email sy juga - mycutesha@yahoo.com  
21. Khir 3 - Tue 13/Nov/2012, 9:54pm
details pls.
amadkhir@gmail.com

tq  
22. Ikhwan 42 - Tue 13/Nov/2012, 10:43pm
Email sy pls abid_1424@yahoo.com

Tq.  
23. Orgkampung - Tue 13/Nov/2012, 10:49pm
Email pd kml_dd@yahoo.com  
24. Hazz 5 - Wed 14/Nov/2012, 4:22am
Email sy..
conan_brit@yahoo.com  
25. Mohamad Abdull Gaffaar - Wed 14/Nov/2012, 7:17am
sila email kan kepada segala butiran berkenaan asap. TQVM
EMAIL ADD: gaffayaman@yahoo.com  
26. Boskugarang - Wed 14/Nov/2012, 11:24am
sila email detail

anakbongsu@gmail.com  
27. Ruszi - Wed 14/Nov/2012, 10:28pm
sila email saya ruszi72@yahoo.com.........tq  
28. Pn Nor 3 - Wed 14/Nov/2012, 10:43pm
Amat memerlukan dan sedang mencari modal tp tak menepati syarat. Tlg email detail lanjut:
yaniaghani@yahoo.com  
29. Kaibrahim 2 - Thu 15/Nov/2012, 10:05am
pm details.. kaibrahim148@gmail.com  
30. Idamsah - Mon 19/Nov/2012, 10:05am
macam mana ni tolong emelkan kat saya saya berminat ....tak tipu ker ni idammy@yahoo.com  
31. Idamsah - Mon 19/Nov/2012, 10:09am
betul ker MARA yang bagi pinjaman tak pernah dengar pun pelan ni......tolong emelkan pada saya cara2.....idammy@yahoo.com  
32. Yahaya Bin Maksom - Mon 17/Dec/2012, 6:52pm
menarik..... please email pada saya detail.....TQ... azyan_ayg@yahoo.com  
33. Fzimam - Mon 24/Dec/2012, 12:06pm
Program yang betul. Peluang yang harus diambil oleh Bumiputera untuk menapak selangkah kehadapan menceburkan diri dalam bidang perniagaan. Bermula dengan modal kecil sebagai usahawan dan buktikan kita mampu dan layak untuk dana yang lebih besar untuk menjadi seorang ahli perniagaan. Sampai bila kita (Bumiputera khususnya orang Melayu) nak makan gaji dan tengok atau menyumbang kearah kejayaan perniagaan bangsa lain. Kenapa kita masih menunggu, berfikir yang negatif, berkira-kira ntah apa, sedangkan peluang telah pun berada di depan mata. Wahai warga MC yang mencari ruang dan peluang, inilah masanya kita mengambil peluang yang bukan semua orang dapat. Kalau kita fikir negatif, semua benda akan jadi negatif. Jadikan diri kita sebagai ahli perniagaan yang sentiasa mengisi ruang dan mengambil peluang. Call atau sms terus pada Saudara Sham untuk membuat temujanji supaya boleh mendapat penerangan yang lebih terperinci. Untuk pengetahuan semua Warga MC, hanya mereka yang berkelayakan sahaja boleh menerangkan secara terperinci mengenai "Projek Axtivo-Mara". Jangan terpedaya dan terpengaruh dengan mereka-mereka yang tidak berkelayakan atau cuba mengambil kesempatan dengan menipu menggunakan nama AXTIVO. Pastikan anda tidak membuat apa-apa pembayaran tanpa membuat temujanji. Untuk mengelakkan sebarang kekeliruan atau ketidakpercayaan atau penipuan, seeloknya temujanji dibuat di office kami iaitu di Wisma Axtivo, Kuchai Business Park. Rebut segera call/sms. Saya sedia membantu. Anda boleh sms saya: MCZSHAM nama lokasi ke 019-6888395  
34. Alfonso 3 - Thu 7/Feb/2013, 11:14am
menarik..... please email pada saya detail.....TQ...budoxbaix82@yahoo.com  
35. Suriya 8 - Wed 5/Jun/2013, 9:07am
tolong email details  
36. Zulkifli 18 - Tue 24/Jun/2014, 12:54am
salam

saya perlukan modal untuk niaga

email; zulrumah@yahoo.com  

Page 1   (Total 36 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..