Dalam Duka Ada Suka
EkwBeautyHq @ EKW Beauty - Wed 9/Sep/2020 11:05am
Duka kerana tak pernah cukup kerana keperluan dan kehendak. Suka kerana ada ''penyegar'' yang insyallah boleh membantu serba-sedikit melapangkan dada bila nak bayar itu dan ini.

Kadang kita bekerja setiap bulan mesti ada something yang
Tak cukup tetapi kita kena juga dapatkan tetapi terpaksa di lupakan kerana ''TAK CUKUP BAJET''. Usah pening usah gusar. Macam peribasa berbunyi, nak seribu daya taknak seribu dalih.

Pokok pangkalnya adakah kita golongan ''taknak seribu dalih'' atau kita adalah
Golongan ''nak seribu daya''?

Tepuk dada tanya poket yang selalu kempis. So if tak nak poket tu selalu kempis, join dropship EKW BEAUTY. Tanpa modal, tak perlu simpan barang, tak perlu pos bagai-bagai. Awak copypaste dan post je. Guna handphone jer. 3 kali sehari. 5 minit sekali. Sambil dodoikan anak, sambil minum petang, sambil tumbuk sambal belacan malahan sambil membeli barangan dapur di pasar pun boleh. Yang pasti kena rajin, semangat dan percaya pada rezeki yang halal dari usaha kita sendiri.

Ketahui rahsia bagaimana surirumah memperolehi pendapatan RM 10,000 sebulan dengan kami! Peluang datang bergolek jangan di pandang sahaja. Jadilah orang yang terawal di kawasan anda untuk meraut rezeki yang mungkin boleh merubah kehidupan seharian kita.

Whtp sekarang kami di https://www.wasap.my/60172243778/janapendapatan

Layari facebook kami di https://www.facebook.com/ekwbeautyhq/

Laman sesawang kami di https://www.ekwbeauty.com.my

IG kami : https://instagram.com/EkwbeautyHQ

Niche: Pengedar Produk Kecantikan | Ingin Berniaga | Diskusi Bisnes
     
  1. EkwBeautyHq - Wed 9/Sep/2020, 11:11am
    Whatsapp kami untuk maklumat lanjut!  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
Makan Dan Mandi Sampai Kecut Di Anak Sungai Di Kaki Gunung
Siapa sangka di area Jeram Perak ada banyak lokasi menarik. Tak jauh pun dari Tol Gopeng Highway Plus. Keistimewaan tempat ni, kita boleh makan didalam sungai sambil rendam kaki dalam air yang sejuk. Lepas makan boleh terus terjun dalam sungai :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.