Cyber Cafe KL
Nasir 68 @ NAU Engineering
Mon 11/Mar/2013 8:10am [Last Comment]
Salam...,saya mempunyai sebuah cybercafe untuk dijual di area setapak kuala lumpur......,harga untuk dijual sebanyak RM 180K, pc semua gaming spec dan berjenama Hewlett Packard sebanyak 62 units,1gb graphic card,3gb RAM,23" LCD dan LED Moniter,4 unit a/cond 3 hp,1 unit a/c 1 hp di bilik server,8 unit ip cam,1 unit diskless server,1 unit ecafe pro platinum,1 unit movie server bufflo 4TB,4 unit switch D-Link,dan lain2.....

Saya nak menjual CC sebab sekarang tengah menjalankan projek dengan telekom fiber dan dah tak cukup masa nak manage CC saya....

Sila call/sms saya untuk membuat temujanji di nombor 018-2578880 atau email saya di nasir.rts@gmail.com

Sekian.

Terima Kasih...

Niche: Bisnes Cyber Cafe | Bisnes Untuk Dijual
 
1. Adelyn 2 - Tue 12/Mar/2013, 3:52am
mahalnye. income sehari brape?overhead sebulan brape?  
2. Nasir 68 - Tue 12/Mar/2013, 9:32am
Income sehari RM 600 - 800,server sahaja dah RM39k dan semua pc berjenama hewlett packard dengan setiap 1 unit harganya RM2,800....  
3. Rafiq 21 - Fri 19/Apr/2013, 1:54am
mintak email detail & gambar ke sesengal@yahoo.com  
4. Kimie 9 - Sat 27/Apr/2013, 12:30pm
email; ke kami juga ye detail lain

lubokmaju@gmail.com  
5. Maniack - Wed 19/Jun/2013, 3:34pm
Salam.. berminat utk take over boleh email detail ke maniack88@gmail.com  
6. Nasir 68 - Fri 26/Jul/2013, 5:48pm
CC masih lagi ada, boleh sms or call saya di 0163136647 atau email nasir79my@yahoo.com, harga boleh runding....  
7. Fikri 8 - Wed 9/Oct/2013, 6:56pm
Cc kt puchong nk jual 30k 20pc game spec +1 server +1 counter ada togle tak boleh hack dan main free aircond 2.0. 2 biji lesen cop lulus,hub 1000mb speed sama dgn pc,internet 10mb unifi maklumat lanjut call 0192698925  
8. John 62 - Mon 25/Nov/2013, 5:53am
salam encik nasir boleh email detail dan gambar
johnadi5831@gmail.com  
9. Apisain - Fri 6/Dec/2013, 6:02pm
biar saya jaga lah untung 25% sy amik  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..