Cukup! Jgn Rugi Lagi. 99% Untung 1% Rugi (Kalau Belajar) Byk yang Dah Abis, Ilmu Pun Tak Dapat.
Stromas - Tue 13/Dec/2011 2:00pm [Last Comment]
Setelah 5 tahun saya merangkak dalam bidang forex ni, byk yg saya dh tgk, dari seorang yang kosong sehingga ada ilmu, malah anak didik pun sudah berjaya malah ilmunya makin bertambah.

Kepada yang baru nak belajar @ mengenal forex marilah saya tunjuk ajar anda dengan langkah demi langkah. 99% untung apabila anda berjaya mengawal emosi anda sendiri, jadi bersedialah untuk untung dan bersedialah untuk rugi. Jgnlah berhabis ratusan ringgit, dari USD10 pun anda boleh berjaya sehingga USD1000 bila pengalaman cukup.

Mesti orang tanya "ajar free ke?"..cukuplah setakat RM77 (kalau dibandingkan dulu saya caj RM1200)..

Kenapa RM77?
Saya mudahkan cara saya ini secara online, kita berjumpa dilaman page facebook (cari Stormas Forex), kemudian kita study dengan indicator yang saya bekalkan setelah bayaran dibuat.

Saya bukanlah seorang yg pakar, tapi pengalaman yg lepas telah mematangkan ilmu forex saya, diluar sana mmg ramai yang tinggi ilmunya, kos pun tinggilah.

Kepada yang berminat tinggalkan email anda @ terus ke facebook Stormas Forex. Saya hanya ingin berkongsi, kalau tak berkongsi pun saya tetap tidak rugi apa-apa.

Niche: Forex Malaysia
     
  1. Ozdyn - Tue 13/Dec/2011, 2:12pm
    email sy ozdyn@yahoo.com  
  2. Leepan - Tue 13/Dec/2011, 2:41pm
    email ileepan@gmail.com  
  3. Azlan 129 - Tue 13/Dec/2011, 2:42pm
    tahniah bro, agar menjadi tenaga pengajar yang budiman.....pips hijau
    antara kelas fx yang murah...sapa2 yang baru berjinak...sila dapatkan panduan disini...  
  4. Stromas - Tue 13/Dec/2011, 7:41pm
    Ozdyn dan Leepan, nanti saya emailkan.  
  5. Ameinatan - Tue 13/Dec/2011, 8:57pm
    email...ameinatan@gmail.com  
  6. Ozdyn - Wed 14/Dec/2011, 12:48am
    sy tgu emailnya tuan  
  7. Ozdyn - Wed 14/Dec/2011, 4:21pm
    tuan sudah email ke..?sebab sy masih belum terima sebarang email dr tuan stromas..  
  8. Mohd Anafin - Wed 14/Dec/2011, 5:22pm
    arif_sky86@yahoo.com  
  9. Sharmine 2 - Wed 14/Dec/2011, 6:44pm
    minta emailkan detail how to join.. eskayy.ent@gmail.com  
  10. Anz 4 - Wed 14/Dec/2011, 7:28pm
    saya berminat.. email kan pada saja info .. only_me038@yahoo.com  
  11. Ranz Cairo - Wed 14/Dec/2011, 8:48pm
    den brmnt..
    qieranz8093@yahoo.com  
  12. Adam 71 - Wed 14/Dec/2011, 9:27pm
    minat jgk mycomasb@yahoo.com  
  13. Afan 2 - Wed 14/Dec/2011, 10:56pm
    email sy juga dapatduit7@gmail.com  
  14. Azahar 10 - Thu 15/Dec/2011, 2:03am
    azrmohd@rocketmail.com  
  15. Zaharudin - Thu 15/Dec/2011, 8:46am
    zaharudinzamzam@yahoo.com  
  16. Zamadi - Thu 15/Dec/2011, 11:37am
    ady_jempol@yahoo.com.my  
  17. Patricia Lingan - Thu 15/Dec/2011, 12:20pm
    EMAIL SAYA JUGA.. PATRICIA.LINGAN@YAHOO.COM  
  18. Mizaqi - Thu 15/Dec/2011, 3:39pm
    Berminat,detail tolong email ke mizaqi@gmail.com

    TQ  
  19. Asmin - Thu 15/Dec/2011, 6:52pm
    berminat email sy profitspeedy@yahoo.com  
  20. Nasir 13 - Thu 15/Dec/2011, 10:21pm
    Salam bro... ejaan utk facebook tu silap la... patut stromas... bukan stormas.. cari punya cari dpt group arab pulak dah... hehe... tapi dah jumpa dah yg betul tu...

    email details kat saya : mynasirfx@gmail.com  
  21. Zulkifli Bin Omar - Thu 15/Dec/2011, 11:38pm
    Berminat,detail tolong email ke
    sahabat9@yahoo.com  
  22. Stromas - Fri 16/Dec/2011, 12:09am
    Salam bro nasir 13, alamak x perasan laa..hehe..tq bro.. :D  
  23. Bagong69 - Fri 16/Dec/2011, 8:05am
    Email me plz...tq
    aizalmn@yahoo.com  
  24. Majapahit - Fri 16/Dec/2011, 4:23pm
    tolong email ke lavista7@gmail
    tq  
  25. Mra66 - Fri 16/Dec/2011, 5:22pm
    Minattt sangaatttt....

    java.dean66@gmail.com  
  26. Myilham15 - Sat 17/Dec/2011, 9:07am
    pls email sy: myilham15_ef@yahoo.com  
  27. Mahadi Sulaiman 2 - Sat 17/Dec/2011, 2:42pm
    berminat : mahadi.sulaiman@com.canon.co.jp  
  28. Moshah01 - Sat 17/Dec/2011, 10:13pm
    nak juge moshah01@gmail.com  
  29. Nor Azmi A Bakar - Sun 18/Dec/2011, 9:09pm
    berminat juga
    azmi_abakar@hotmail.com  
  30. Prince 3 - Mon 19/Dec/2011, 11:04am
    Minat sangat tahap GABAN!!
    princeforex@yahoo.com  
  31. Rosz 2 - Tue 20/Dec/2011, 12:29am
    nak try juga tuan belajar....
    rosz_burger@yahoo.com  
  32. Info Urusniaga - Tue 20/Dec/2011, 12:57am
    Berminat.....sila email
    info.urusniaga@gmail.com  
  33. Nurul Umayra - Wed 21/Dec/2011, 5:15pm
    Salam...sya ingin berkongsi dgn smua pembaca majalah.com,tntang pelaburan emas antrabngsa...pelaburan ini amt mnguntungkn..tiada tempoh pramatang n tiada jangkat hayat....smuanyer terpulang kepada pemegang akaun itu sendiri,sepertimna yg kita sedia maklum harga mas melambung naik pada masa sekrng...so tidak sia2 lah jika kita mngambil langkah menjadikn pelaburan emas antrabngsa ini sbgai salah satu tmpat kita mnjanakn wang yg kita ada...profit boleh dikeluarkn pada bila2 msa sahaja...terpulang kepada pemegang akaun...dlm msa seminggu profit boleh dikluarkn sekali dlm msa sbulan 4kli profit boleh dikluarkn tergantung kepada anda...,Seminggu keuntungan boleh mencecah Rm600 keatas...,pelaburan emas antrabngsa tidak sama seperti pelaburan2 yg lain n pelaburan ini boleh dipercyai....,sekiranya ada berminat n ada apa2 pertnyaan boleh hbungi sya ditalian 0175325581(nurul),trima kc... .  
  34. Jejakaduit - Wed 21/Dec/2011, 6:31pm
    Sila email info lanjut kat sya -lanmanan@gmail.com  
  35. Hzry - Fri 23/Dec/2011, 12:24am
    email info kt sy :
    hazri5131@yahoo.com  
  36. Mr Karuk11 - Fri 23/Dec/2011, 3:16pm
    berminat sgt bro,email me:
    myniaga11@yahoo.com  
  37. Razali 21 - Fri 23/Dec/2011, 5:25pm
    Syabas. Teruskan usaha... :)

    ---------------------------------------
    Jom sertai Edamas Fx. Call/SMS saya Razali di 017-4964690  
  38. Riky - Sat 24/Dec/2011, 2:57pm
    saya berminat email saya tuan, eagle_leg@yahoo.com  
  39. Mazlan 32 - Mon 26/Dec/2011, 7:24pm
    please send detail...amat berminat;;t.q
    drmazlan_wanis@yahoo.com  
  40. Zulkifli Bin Omar - Sun 1/Jan/2012, 7:26pm
    email sy sahaba9@yahoo.com  
  41. Oren13 - Tue 3/Jan/2012, 11:37pm
    [Account Deleted by Owner]  
  42. Azizi 41 - Fri 6/Jan/2012, 7:49pm
    email saya
    azizigold999@gmail.com  
  43. Syedmba - Wed 11/Jan/2012, 2:22pm
    salam..saya berminat:
    syedmba40@hotmail.com..  
  44. Minz - Sun 15/Jan/2012, 3:34am
    Tuan, tolong emailkan maklumat dan contoh trading, Wassalam (minz1318@gmail.com)  
  45. Majapahit - Wed 8/Feb/2012, 12:39am
    setelah cuba sebulan lebih baru sy nampak maksud indi tu dan memang betul leh dapat beratus pip dlm seminggu.Ada jugak org di dunia ni yg bagi ilmu ini dgn harga semurah ini.Jazakallah cikgu Ibrahim.  
  46. Stromas - Mon 20/Feb/2012, 9:00am
    Alhamdulillah Majapahit, byk yang kita beri byk lagi yang kita akan dapat, tak susah namun tak mudah jadi terus belajar banyak yang akan dapat. Teruskan sokongan di facebook saya Stromas Forex. Terima kasih.  
Page 1   (Total 46 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)