CPO Local Best Price Diperlukan.
Hairee 6 - Fri 23/Mar/2012 2:56pm [Last Comment]
Salam warga Majalah..

Saya memerlukan CPO Local dengan spec berikut:

FFA (as palmitic) - 4.0 % max
M&I - 0.25% max
DOBI - 2.5 min
Quantity : 5,000 - 25,000 mt per month
Packing : In bulk
Delivery : FOB Klang Port
Price : MPOB Malaysia Daily Price Less Discount
Duration : Spot Basis
Payment Term : Irrevocable, Confirmed, Transferable LC 100% at sight.@ Trough T/T After Delivery after the SPEC are met

Sesiapa ada sumber dengan spec berikut, boleh lah email ke trading limitz@gmail.com. Harga bermula dengan minus 6% from MPOB price. Klu ada yg lagi murah, boleh hantar quotation..Wassalam.

Niche: Ladang Getah Kelapa Sawit | Pembekal Minyak Masak
 
1. Mohd Faiz Hilmi - Fri 23/Mar/2012, 5:48pm
kalau nak murah dalam 2-3% boleh email saya..  
2. Suhainin Suhaibul - Fri 23/Mar/2012, 5:52pm
salam kebetulan bt masa ni saya berurusan membekal cpo 30k mt tapi nak tanya sikit,hairie 6 ni end buyer atau agent mta maf tanya je bukan apa ..tln g bg detail atau loi email kat ssuhainin@yahoo.com tq''  
3. Radzuan Othman - Sun 25/Mar/2012, 8:41pm
Hairee 6
Salam. harga USD1080/MT, sila emelkan LOI ke azroy71@gmail.com @ hubungi 013-8218386  
4. Hairee 6 - Sun 25/Mar/2012, 11:20pm
Email done...  
5. Pyan 3 - Mon 26/Mar/2012, 4:53pm
Salam Hairee.

Boleh Send LOI kepada emel hanglekir36@yahoo.com  
6. Burn 12 - Wed 28/Mar/2012, 3:50pm
Tumpang iklan tuan tanah,

Sesiapa yg boleh bekalkan 200Tan CPO(crude palm oil) below market price (less 15-18%) sila hubungi saya.

P/S: Hubungi lah saya selepas membantu Hairee 6, tak nak ganggu rezekinya.

Terima kasih
t8urn@yahoo.com  
7. Amir 181 - Sun 15/Apr/2012, 7:19pm
salam warga majalah..

saya boleh bekalkan 1500Tan CPO dalam sehari..sesiapa yang ada permintaan 1000Tan ke atas saya boleh bagi harga 3360 pertan..boleh nego sampai jadi..sesiapa yang berminat sila call saya..

0179990539(amir)  
8. Ieffa - Fri 4/May/2012, 10:21am
Specs: FFA 5% max, M & I 0.25% max, DOBI 2.31 load basis
Basis of Delivery: Ex-mill
Seller - Buyer deal directly
~We are negotiator~
ieffa@ridzgroup.com.my  
9. Rick90 - Sun 29/Jul/2012, 4:28pm
Harga CPO RM2XXX/mt. Amount sebulan 100,000MT dengan kontrak 1-5 tahun. Hubungi saya d izharriza@gmail.com  
10. Aris 18 - Sat 10/Nov/2012, 8:37am
1.As salam...sykt kami menawarkan harga CPO less 3% daripada harga pasaran...berminat boleh email kpd saya..tk
2. Selain menjual, sykt kami juga turut membeli CPO - 20,000 Mt/Month, indicative price (cif Pasir Gudang- USD620.00/MT. Estimate time delivery- when expected. Tk.

Hubungi saya - kdu9318@yahoo.com  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..