Comforter Ori Berkualiti - Thailand
Omjai @ Deco2u
Thu 8/Sep/2011 1:49pm [Last Comment]
Salam 1Malaysia untuk semua. Untuk makluman saya merupakan rakyat Malaysia yang kini menetap di Thailand. Seperti diketahui Thailand merupakan antara pembekal makanan halal terbesar dunia serta pengeluar produk2 yang berkualiti tinggi termasuk produk kecantikan yang terbukti keberkesanannya.

Sebagai permulaan saya cuba untuk memasarkan comforter original berkuali berjenama TOTO yang diambil terus dari pengedar sah di Thailand ke Malaysia. Ini kerana saya dapati terdapat beberapa penjual TOTO di Malaysia menjual produk yang mungkin tidak tulin kerana ada lebel HALAL. Untuk makluman lebel Halal di Thailand tidak dikeluarkan untuk pakaian tetapi hanya terhad kepada beberapa produk terutama makanan mengikut katagori lebel warna hijau, hitam dan merah.

Lawati www.deco2u.wordpress.com untuk maklumat lanjut.

Bagi anda yang berminat untuk jadi agen atau ingin mencari apa-apa produk dari Thailand, boleh berhubung terus dengan saya melalui email omjaipinset@gmail.com Saya sendiri merupakan pengguna setia jenama ini sejak 2 tahun yang lalu dan amat berpuashati dengan kualitinya.

Selain itu anda juga boleh lawati www.halalbeautydrink.wordpress.com serta www.halalbeautydrink.wordpress.com untuk produk kecantikan dan kesihatan.

Terima kasih
Wad dee karp!

Niche: Pemborong Cadar Dan Tilam | Produk Dari Thailand
 
1. Syed Kairil - Thu 8/Sep/2011, 1:54pm
salam...
boleh bg detail kt sy?email ke kairil9131@gmail.com
tq  
2. Az 17 - Thu 8/Sep/2011, 1:59pm
Salam..
untuk menghantar barang kemana saja dari sungai golok kemana saja call 0192093021.
omjai.. boleh email detail aztransport@yahoo.com  
3. Omjai - Thu 8/Sep/2011, 3:39pm
Salam Syed,

Boleh maklum pada saya Syed nak beli saja ke atau nak jadi pengedar dan nak detail untuk produk yang mana satu, comforter, beauty atau healthy? Untuk maklumat produk lawati alamat web yang saya maklumkan diatas.
Tq  
4. Iemah - Tue 13/Sep/2011, 7:57pm
sy berminat dengan produk toto kartun.sila emelkan kpd sy detail.tq  
5. Mariyah - Wed 21/Sep/2011, 7:57pm
Saya minat nak jd pengedar comforter. 1st time nih. Mcam mane procedurenye? Qty paling minimum? Dan boleh tak saya pilih patern?  
6. Ethlyn - Sat 8/Oct/2011, 1:46pm
pls email catalog bdi.ethlyn@gmail.com  
7. Ariffin 13 - Wed 12/Oct/2011, 5:10pm
saya berminat nak jd pengedar comforter.boleh bagi catalog dan harga nya.email ariffin_hka@yahoo.com no hp.019-8650025....arif  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..