Cocoa Collagen Power Plus (Kembalikan Keremajaan Wanita)
Watie 12 @ Watie Beauty Shoppe - Sun 18/Jul/2010 8:02pm [Last Comment]
Cocoa Collagen Power Plus adalah produk berasaskan Kolagen @ Collagen yang paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalam....

Cocoa Collagen Power Plus mengandungi :
* Marine Collagen ~ Membantu mengimbangi hormon, mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit.
* Kacip Fatimah ~ Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri.
* Lobata ~ Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung.
* Krimer bukan tenusu ~ Membantu meningkatkan daya kesihatan anda.
* Dextrose Monohydrate ~ Melambatkan proses penuaan.
* Oligo Saccharide ~ Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan.


Kebaikan dan Khasiat :
* Membantu mengimbangi hormon.
* Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut.
* Mencantik, menghalus dan menggebukan kulit.
* memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung.
* Melambatkan proses penuaan.
* Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri.
* Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah.
* Mencerahkan kulit secara semulajadi.
* Memberi tenaga.
* Membantu mengurangkan keguguran rambut.
* Melancarkan peredaran darah dalam badan.
* Mengimbangi berat badan.
* Meningkatkan daya penghadaman.
* Mengurangkan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot.

Harga Retail : RM59.90(SM)/RM69.90(SS)
Packing : 1 Set @ 30 Sachet (Stok Sebulan)

p/s : Sila email ke watie_diasearch@yahoo.com / sms 016-2175082 utk special offer + Delivery

Niche: Dewasa 18sx | Butik Kesihatan
 
1. Watie 12 - Sun 18/Jul/2010, 8:10pm
Testimoni 1 :
Salam...
Kak, saya nak order lagi cocoa collagen tu. Mak saya selalu pening2, sakit kepala. Saya ada bg dia try jugak. Dan, kesannya amat baik di mana baru minum 2 sachet, mak saya cakap dia dapat rasa perubahan yg positif, iaitu sakit kepala hilang, pening pun hilang dan rasa cergas dan bertenaga. Itu pengalaman mak saya laa....

Then, pengalaman saya pulak, mcm dengan mak jugak, tapi saya dapat rasa yg breast n bontot saya makin pejal. Mula2 ambil cocoa ni, rasa denyut2 kan breast. Dah masuk minggu ke 2, suami pon perasan macam makin bulat jeee, hehehee..... Dan, jerawat besar pun dah tak tumbuh, cuma jerawat kecik je, tu pun sebijik 2 je.... Tapak tangan n kaki pun rasa makin lembut. Memang berbaloi!!!!

Testimoni 2 :
Salam kak...
Mmg best la cocoa collagen ni.. Thanks la sbb rekemen.. Hubby i kata breast nampak pejal jer.. N he love it.. Mmg ada perubahan dia kata..So mmg bagusla..

Testimoni 3 :
Salam sis,
Nak gak bg testimoni psl cocoa collagen ni. Cocoa collagen memang superb! Dah abis 1 ktk breast memang bulat and pejal..Nmpk cantik....suami ape lagi hem..hem...la... rugi sapa x testing lagi..harga pun murah..  
2. Watie 12 - Sun 18/Jul/2010, 8:12pm
Testimoni 4 :
Sebelum ni badan akak susah betul nak berpeluh tapi Alhamdulillah... lepas minum cocoa ni akak dpt rasa perbezaannya, badan pun lebih bertenaga.

Testimoni 5 :
Malu lak nak cite.. tapi kenyataannya CC ni memang power le. Lepas seminggu minum suami kak tegur nape awak punya t.....t dah lain ye? He..He... penangan CC.

Testimoni 6 :
Salam....
Kak... setelah 2 mggu saya minum ccpp mmg kesan nya cukup memberannsangkan.. puas hati la.. bdn x rasa penat w/pun x cukup tdo/byk keje, senang nak bangun pagi.. breast pun cam pejal semcm je... yg penting sekali abg pun suka..hehehe.. next month kena repeat order ni.. apa2 sya email akak ek.  
3. Julia 10 - Fri 10/Dec/2010, 1:56am
saya pun dah minum.. saya berminat nak jadi pengedar produk ni.. cam caranya..  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..