Cloth Diaper Borong @ RM18/Pc
Mykhalish @ mykhalish enterprise - Tue 5/Jul/2011 11:22am [Last Comment]
promosi borong cloth diaper serendah rm18/pc only...sesuai untuk yang ingin memulakan perniagaan....agen dropship diperlukan juga...ingin maklumat lanjut boleh tgk link ini..http://www.mylampinmoden.blogspot.com @ boleh hantar tinggalkan email kepada lilkhalish@gmail.com jika berminat.......

Niche: Pemborong Lampin | Program Dropship
     
  1. Feeraa82 - Tue 5/Jul/2011, 11:37am
    fluorin82@yahoo.com
    tq  
  2. Winna Hazwan - Sat 9/Jul/2011, 4:29pm
    winna_17@yahoo.com  
  3. Mykhalish - Tue 12/Jul/2011, 8:51am
    salam semua.....utk jd agen dropship....boleh g kt blog ni...tgk syarat2...http://www.mylampinmoden.blogspot.com  
  4. Suzzana - Fri 29/Jul/2011, 4:01pm
    bleh tlg emel hrga borong setiap jenama kat emel sy..tq...suzanna_abd@yahoo.com  
  5. Bobey - Thu 18/Aug/2011, 12:16am
    email harge borong,,nutty_bobey@yahoo.com  
  6. Joe 84 - Sun 21/Aug/2011, 2:26pm
    bleh tlg emel hrga borong setiap jenama kat emel sy.
    basba1@ymail.com  
  7. Jacquelin L - Fri 23/Sep/2011, 3:49pm
    Boleh emailkan harga borong. jqlyn2000@gmail.com  
  8. Quna - Wed 7/Dec/2011, 4:38pm
    TLG EMAIL KAN DETAIL KAT SY YE..TQ..qun_na85@yahoo.com  
  9. Tasnim 2 - Thu 8/Dec/2011, 4:42am
    ummi.tasnim@yahoo.com  
  10. Riflin - Wed 28/Dec/2011, 12:42pm
    emelkan harga borong kat saya
    riflin0409@gmail.com  
  11. Mykhalish - Tue 13/Mar/2012, 12:31pm
    Utk dptkn detail harga email lilkhalish@gmail.com

    tq  
  12. Niecka - Tue 20/Mar/2012, 4:18pm
    email sy jg hrga borong babbiey090621@gmail.com  
  13. Syeena - Wed 11/Apr/2012, 5:24pm
    Tlg emailkan quotation harga borong ke anerays@gmail.com

    Tq  
  14. Rosniwati - Thu 26/Apr/2012, 4:54pm
    tolong emailkan hrga borong
    capsula_interna03@yahoo.com  
  15. Faizahtul Azirah Wilster Abdullah - Wed 11/Jul/2012, 5:07pm
    tlg emailkn ker faizahtulazirahwilsterabdullah@yahoo.com :)  
  16. Ida Azruddin - Tue 14/Aug/2012, 4:18pm
    blog not found..

    emel saya ida.azruddin@gmail.com

    saya berminat utk jadi agen dropship..

    thanks..  
  17. Zaim 10 - Fri 24/Aug/2012, 6:46pm
    email plz holiksais@yahoo.com  
  18. Nuur Persona - Wed 17/Oct/2012, 2:51pm
    email n.hawa66@yahoo.com  
  19. Kesha - Fri 8/Mar/2013, 9:55pm
    berminat utk dropship
    kesha7901@yahoo.com  
  20. Mykhalish - Thu 11/Apr/2013, 8:45am
    sori..blog dh bertukar:

    www.littlekhalis.biz

    hubungi kami segera utk dropship  
Page 1   (Total 20 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)