Cat Sport Rim, Cover Engin Dengan Magic Alloy Paint. Berkilau! Warna Padu! Murah, Memang Puas Hati.
Aisyah Rodzi - Thu 31/Jan/2019 12:05pm
MOTOR BARU KELUAR BULAN LEPAS KE BANG?

Takkan nak tukar baru rim, swing arm baru, cover enjin baru motor baru keluar tu? Rabak poket tu nanti bang, motor baru ja sebulan keluar.

Duit depo tu pun belum dapat cover balik. ni dah nak tukar barang rare plak.
Nak keluar modal lagi? CNY dah dekat tak kan nak convoi dengan kroni nak layan standart je kot?

Kalau nak jimat duit poket dari rabak tu, boleh guna produk MAP ni garenti jimat. Warna padu pula tu.
Senang apply, Tahan panas, kalis air dan paling best cepat kering tak sampai 5 minit dah kering. Ketahanan pula mampu bertahan sampai 3 tahun.

Barang rare ni sangat-sangat terhad tau. Sekarang tengah promosi beli sebotol free magic span free shipping nak lagi best beli 3 botol dapat diskaun rm20.

Berminat korang boleh terus klik link di bawah ini.

wasap.my/601133118141/MagicAlloyPaint
wasap.my/601133118141/MagicAlloyPaint

#ATTS99SOLUTION #magicalloypaint #catmotorsportrim #catcoverengin # catbasikal #catkereta
#MAGICALLOYPAINT #CATVIRAL2018 #catkenderaan

Niche: Bisnes Aksesori Kereta | Bengkel Tayar
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. Badrul399 - Thu 31/Jan/2019, 12:13pm
    brapo ya sbotol? nok cat rim moto sym vf3i nok keno guno brapo botol?  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.