Cat Sport Rim, Cover Engin Dengan Magic Alloy Paint. Berkilau! Warna Padu! Murah, Memang Puas Hati.
Aisyah Rodzi - Thu 31/Jan/2019 12:05pm
MOTOR BARU KELUAR BULAN LEPAS KE BANG?

Takkan nak tukar baru rim, swing arm baru, cover enjin baru motor baru keluar tu? Rabak poket tu nanti bang, motor baru ja sebulan keluar.

Duit depo tu pun belum dapat cover balik. ni dah nak tukar barang rare plak.
Nak keluar modal lagi? CNY dah dekat tak kan nak convoi dengan kroni nak layan standart je kot?

Kalau nak jimat duit poket dari rabak tu, boleh guna produk MAP ni garenti jimat. Warna padu pula tu.
Senang apply, Tahan panas, kalis air dan paling best cepat kering tak sampai 5 minit dah kering. Ketahanan pula mampu bertahan sampai 3 tahun.

Barang rare ni sangat-sangat terhad tau. Sekarang tengah promosi beli sebotol free magic span free shipping nak lagi best beli 3 botol dapat diskaun rm20.

Berminat korang boleh terus klik link di bawah ini.

wasap.my/601133118141/MagicAlloyPaint
wasap.my/601133118141/MagicAlloyPaint

#ATTS99SOLUTION #magicalloypaint #catmotorsportrim #catcoverengin # catbasikal #catkereta
#MAGICALLOYPAINT #CATVIRAL2018 #catkenderaan

Niche: Bisnes Aksesori Kereta | Bengkel Tayar
     
  1. Badrul399 - Thu 31/Jan/2019, 12:13pm
    brapo ya sbotol? nok cat rim moto sym vf3i nok keno guno brapo botol?  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)