Carian Tapak Niaga/Bangunan Kedai/Rumah Kedai/Shoplot utk Disewa atau Dibeli - Kuala Lumpur
Nasmr - Wed 9/Jan/2019 12:55pm [Last Comment]
Saya sedang mencari rumah kedai/tapak/ bangunan/ kedai/ shoplot sekitar area Kuala Lumpur. Yang boleh disewa atau dibeli.. Untuk meniaga dan menjalankan operasi perniagaan saya.. Sekiranya ada sila hubungi saya 0129607927 (sha) tqvm 😊

Niche: Kedai Sewa | Agen Hartanah | Rumah Untuk Dijual
 
1. Azam 287 - Thu 10/Jan/2019, 12:36pm
www.azam-prop.agentweb.my  
2. Nora Zainal - Fri 11/Jan/2019, 5:25pm
Salam.. maaf ye tumpang iklam.. saya sedang mencari shoplot tingkat 1 atau 2 yang boleh disewa utk dibuat sublet bilik. kalau ada unit yg bawah RM1500 boleh hubungi saya 018- 2290702  
3. Rosnani 19 - Mon 14/Jan/2019, 4:12pm
saya nak jual kedai runcit saya di kawasan selayang. hanya RM17000 termasuk barang dan peti2 aiskrim dan peti ais. boleh wassap saya di 0193495451  
4. Ebai 2 - Mon 14/Jan/2019, 10:19pm
Hi....sy nak jual bisnes buah ais blended sy, kontrak beserta peralatan meniaga dikwsan foodcourt di bkt jalil...sila wassap sy 0129070012 dgn kadar segera...URGENT TO SALE....tq  
5. Zulkifli 209 - Tue 15/Jan/2019, 7:12pm
Assalammualaikum



fb Page terkini Hartanah Untuk dijual/sewa/Beli

: https://m.facebook.com/perundinghartanah60/?ref=bookmarks  
6. Zulkifli 209 - Tue 15/Jan/2019, 7:14pm
Jual,Beli,sewa hartanah

fb Page
Zul property  
7. Nurliana 8 - Sun 3/Nov/2019, 1:46pm
Saya ada 1 unit kedai saiz 743 sqft di ostia bangi. Kemasukan jan 2020.  
8. Yati 95 - Sat 23/Nov/2019, 11:04pm
ada fully renovated shoplot for sale and depan main road untuk disewa di Setiawangsa. hubungi saya 0193596969  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..