Cari Tanah Sawit Untuk Sewa - Johor
Ecam 4 - Tue 5/Aug/2014 1:18pm [Last Comment]
Salam
Saya mencari tanah sawit dalam 1000ekar untuk disewa untuk 6 bulan sahaja. Kami prefer kwsan johor. Tempat lain boleh consider lg. Tq

Jika ada boleh terus hubungi saya/wasap 0139796861


Urgent***

Niche: Ladang Getah Kelapa Sawit | Tanah Sewa
   
 1. Muhd Aizim - Thu 14/Aug/2014, 6:15am
  salam..boleh sy tahu brp harga sewa yg tuan boley bg pd tuan kebun  
 2. Azal - Fri 18/Dec/2015, 11:14pm
  Salam.. Sy juga mencari Tanah untuk di Sewa 3000 - 5000 ekar.. Proses dokumentasi yg cepat.. Whatssap sy untuk maklumat lanjut.. 0192612122 - azal  
 3. Talib 11 - Fri 25/Dec/2015, 7:23am
  Saya juga sedang mencari tanah min 1000 ekar utk sewa selama 1 tahun.Hubungi saya
  Talib 017 735 4586  
 4. Wan Azemi - Fri 1/Jan/2016, 5:15pm
  Saya juga mencari tanag sawit untuk disewa sebanyak 3000 ekar ke atas. Sewa 4000 seekar. Email saya di wanazemi@jurunilai.com  
 5. Teruterobozu - Sat 2/Jan/2016, 11:01am
  tumpang iklan, mencari tanah 5000-9000 ekar di utara johor, ada foreign company berminat nak beli. kalau ada whatsapp 0164300406. TQ  
Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Berapa Kali Dia Tarik Haa.. Mee Tarik Warisan Asli di Sg Besi
Kami ke Sungai Besi KL untuk menikmati Mee Tarik Warisan Asli dari Lanzhou China. Apa yang membuat restoran ini popular dan berjaya membuka banyak cawangan di Malaysia? Selepas itu, kami ke Bukit Komanwel utk melihat 'The Hanging Gardens of Babylon' dan 'Hall of Fame' dan terus mengelilingi Stadium Bukit Jalil sejauh 1.4 km diatas trek getah.
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)