Cari Peluang untuk Duit Raya 2011
Ryzal 3 - Wed 13/Jul/2011 9:38am [Last Comment]
Salam...
saya kat sini sedang mengintai peluang untuk mencari duit untuk raya nanti...any idea untuk saya...
sekian terima kasih...

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Are Ja - Wed 13/Jul/2011, 9:44am
kalau berminat:

http://slimberryxtreme.com/?referid=syaztiha  
2. Mohammad Rafi Abu Bakar - Wed 13/Jul/2011, 9:47am
buat duit dgn bisnis printing. produk hot menjelang raya : kad raya & sampul duit raya. keuntungan 150 %. hanya di www.rafi-Q.com =)  
3. Yanie 15 - Wed 13/Jul/2011, 9:49am
jika berminat utk jadi pengedar or pemborong biskut raya(rm15) dan choc moist cake(rm5),leh email sy yaniecookies@yahoo.com.  
4. Jj 7 - Wed 13/Jul/2011, 11:54am
salam...ingin menceburkan diri dalam bidang jurutaip data??hanya dilakukan didepan pc anda...sertai kami sekarang dan anda akan dikejutkan dengan pendapatn yg lumayan!!!pendaftran serendah rm20..layari wangmasyukonline.webs.com  
5. Ryzal 3 - Wed 13/Jul/2011, 2:38pm
selain tuh..ada lagi x yang boleh di kongsi lagi...terima kasih kerana sudi berkongsi dengan saya...  
6. Dunia Sementara - Wed 13/Jul/2011, 2:45pm
saya ada menjual tepung kek segera yang senang disediakan,,terdapat perisa coklat lembap,,butter,oren,pandan,marble,,boleh juga di kukus,,x perlu kemahiran untuk bt kek,,cara di sediakan,belian borong 50 paket akn dpt harga runtuh iaitu rm7 untuk satu paket,,, bg sesiapa yg ingin jd dropship,,terdpat syarat iaitu mencari sesiapa yg nak beli borong 50 paket,,dan anda akan dpt rm20,,,masnu5256@yahoo.com  
7. Rashidi Ramli - Wed 13/Jul/2011, 2:56pm
start bisnes topup reload sendiri..

hanya gune hp sndiri je..

untung sbb ramai gune prepaid..

minat?nk details?..email me flash_4308@yahoo.com  
8. Alanzainal - Wed 13/Jul/2011, 9:26pm
guna, promo dan dapat komisyen..boleh bermula segera selama 4 bulan dan boleh diteruskan jika berminat....alanzainal_
80@yahoo.com.my  
9. Fizza - Thu 14/Jul/2011, 1:23am
Ada RM30 gerenti tak kecewa - semua org boleh dapat untung!!SMS me 0127523092 tq  
10. Yanz 11 - Thu 14/Jul/2011, 9:23am
dimana lokasi anda..  
11. Marina 23 - Thu 14/Jul/2011, 3:20pm
http://formulaluarbiasa.com/recommends/wang-besar-2011 .bongkar banyak rahsia perniagaan internet.  
12. Dayang Fyza - Thu 14/Jul/2011, 3:49pm
salam,
Saya menjalankan pelaburan emas yang mempunyai pulangan paling tinggi di pasaran malaysia.

dengan hanya bermodalkan RM 2500, anda akan mendapat pulangan sebnyak RM 1500 setiap bulan selama 5 bulan berturut2..tanpa perlu mencari org atau menjual barang.(pasif income)..melalui penjualan beli emas antarabangsa.

untuk maklumat lanjut bole hubungi (SMS) saya fyza 012-6898753  
13. Ryzal 3 - Thu 14/Jul/2011, 4:12pm
yanz..lokasi saya di ipoh....  
14. Aniza 2 - Thu 14/Jul/2011, 10:12pm
Ryzal,promote biskut raya BakeriKu dgn komisen 20%. Ambil pesanan dari kekawan dan pesan secara online. Penghantaran akan kami uruskan, kalau Ryzal nak mudah lagi. Keterangan lanjut www.Bakeriku.webs.com atau tel saya Aniza@010 5454 815  
15. Galerionlinebiz - Fri 15/Jul/2011, 5:51am
Berminat nak berniaga barang kemas celup?? Hubungi 0162090378  
16. Siti69 2 - Fri 15/Jul/2011, 9:30am
Berminat untuk jual kek lapis sarawak? Original dari Sarawak. Boleh hubungi saya Siti @ 019-2390309  
17. Manjajelita - Fri 15/Jul/2011, 11:31am
en minat nak jual apa?  
18. Naim 14 - Sun 17/Jul/2011, 3:24pm
salam..
minat x jual t shirt timberland ORI? Wallet 100% kulit n Belt? jual kt kwn2,kt sedare2.. nk info lanjut @ gambr, email kt
masteryoda834@yahoo.com
0177327364 -naim  
19. Rahmad - Sun 17/Jul/2011, 9:14pm
berminat berniaga ikan bilis dari sabah?? email saya rahmatlatif78@yahoo.com  
20. Maris - Mon 18/Jul/2011, 1:30pm
slm,cuba try biz ni..layari www.duitraya.biz/dir.  
21. Bart Dobi - Mon 18/Jul/2011, 1:36pm
KALAUNAK MENCUBA..boleh anda cuba yang ini...modal rendah je rm10...jangan tunggu lama2...klik di sini www.snipernetworker.com/mbart07
saya dah cuba..ANDA BILA LAGI?
inginkan bantuan sila email saya bart_mr@yahoo.co.uk  
22. Azlin 38 - Mon 25/Jul/2011, 7:02pm
saya ada jalan untuk cari duit raya EXTRA dengan modal yang kecil...

sila hubungi 013 3096632 untuk maklumat lanjut  
23. Sheeda 2 - Thu 4/Aug/2011, 10:43am
berminat berniaga kerepek ubi dan maruku??modal serendah RM150 saja.pulangan yang lumayan
hubungi saya
0194301260  
24. Paul88 - Mon 8/Aug/2011, 1:17am
Jawatan Kosong:: Kerja Part Time Agen Pengiklanan. Gaji:: RM580 Sehari. Digalakkan memohon:: Pelajar,Kakitangan Kerajaan/Swasta. Sebarang Pertanyaan/ Ingin Tahu boleh CALL @ SMS INGIN TAHU>NAMA>LOKASI ke 013-2781611.  
25. Ryzal 3 - Wed 24/Aug/2011, 3:32pm
http://rm20.ibct.my/82  

Page 1   (Total 25 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..