Cari Kerja Kerani/Admin Assistant - KL
Baznita - Wed 17/Oct/2012 11:20am [Last Comment]
Saya mencari kerja untuk suami saya. Mungkin kerani biasa atau admin assistant. Kami tinggal di Taman Seri Keramat Kuala Lumpur. Kalau ada yang berdekatan contohnya, Setiawangsa, Wangsa Maju atau Taman Melawati atau sekitarnya pun boleh. Office hour atau kerja shift pun boleh.

baznita@tsigm.com

Niche: Kerja Kosong | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Nani 113 - Wed 17/Oct/2012, 11:23am
klu area subang jaya boleh ker?  
2. Matahari 2 - Wed 17/Oct/2012, 11:27am
101 Idea Perniagaan Internet Beserta Contoh perniagaan yang boleh dilakukan dari rumah. http://rajaads.jomniaga.com/go/1/mbc3543  
3. Ct 8 - Wed 17/Oct/2012, 11:42am
boleh memohon untuk bekerja sebagai consultant unit trust di CIMB WA berhampiran lrt Wangsa Maju.

hubungi En Umar 0132787400 atau Pn Siti 0192829796 untuk masa interview  
4. Mailin Nefe Yali - Wed 17/Oct/2012, 11:42am
Salam, kalau berkerja sebagai pengawal keselamtan berminat tak?
berkerja di Bangunan PNB ikut syif 12 jam bekerja..
Gaji RM1,200.00 untuk 26 hari bekerja..
sekiranya berminat boleh hubungi sy segera..
0173872175  
5. Ramlan 12 - Wed 17/Oct/2012, 12:49pm
SEGERA.
Hubungi: 0193153771 Hj Ramlan
Jwtan kerani
Pejabat: Sri Rampai Business Centre.  
6. Dr Pakar - Wed 17/Oct/2012, 3:14pm
Salam, saya ada satu pekerjaan untuk suami Pn yang boleh dilakukan di rumah sahaja. Malah Pn sendiri pun boleh melakukan nya secara part time sahaja. Tengok2 di sini dulu..
http://tinyurl.com/99yc778
Hubungi saya untuk keterangan lanjut.

0127722441 - Imran  
7. Sakura Haruno - Sun 21/Oct/2012, 11:59am
jadilah agen dropship (free), boleh promote di fb... ataupun jual di kawasan sekitar... mcm pniagaan avon ngan cosway cuma kami menjual fesyen terbaru dari paris... utk maklumat lanjut >> http://sakuraharunoduniabisnes.blogspot.com/
>> http://www.facebook.com/sophieparisforfashion?ref=hl  
8. Fitri 98 - Sun 28/Oct/2012, 6:59pm
saya memerlukan pekerja am/cat kereta di gombak, kalau berminat bolah call saya 014-3389788  
9. Leed - Fri 2/Nov/2012, 1:39pm
admin / acc clerk needed
lokasi : Sri Rampai Business Centre
contact : 03 4131 1699  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..