Cari Keje Sambilan - Area Gombak atau Mana2 Lrt
Ziera 7 - Fri 6/May/2011 1:34pm [Last Comment]
saya student uia gombak...nak cari keje sambilan dari hari khamis hingga ahad..ataupon weekday (isnin n rabu petang ) dan hari laen dr pagi...nak yg berdekatan area gombak atau yg bdekatan lrt mna2 station..

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Ziera 7 - Fri 6/May/2011, 1:36pm
    boley emel saya di zieyra_2108@yahoo.com.my  
  2. Liza Izan - Fri 6/May/2011, 1:39pm
    nak tambah pendapatan just isi borang survei online boleh dapat duit.
    http://my.ipanelonline.com/register.html?inviter_id=647038  
  3. Nur Akma - Fri 6/May/2011, 1:57pm
    email sy nurakma_2612@yahoo.com perolehi pendapatan sambil belajar.. peluang anda besar kerana seorg pelajar..=) dgn menjual brooch moden & manik tampal di baju & selendang dgn modal rendah rm80.. modal mengikut kemampuan anda boleh di runding..=)  
  4. Azizi Shah - Fri 6/May/2011, 2:23pm
    salam...berminat untuk ceburkan diri dalam bidang jurutaip data??jadilah agen kami dan dapatkan pulangan yg amat lumayan...pendaftrn yg amt rendah....layari wangmasyukonline.webs.com  
  5. Ziera 7 - Fri 6/May/2011, 2:28pm
    macam mane tu en azizi??  
  6. Hotzgold66 - Fri 6/May/2011, 3:12pm
    salam ziera7 saya sarankan jom join

    www.snipernetworker.com/hotzcash66

    Modal pun kecik je just RM10 sahaja. Kami akan tunjukkan bagaimana u akan dapat RM10k dalam sebulan tanpa bersusah payah. Insyaallah kami akan menbantu u. Sila buat pra pendaftaran di link di atas dan buat pembayaran RM10. Then call me for any help k. ady 0197771689.  
  7. Nabil999 - Fri 6/May/2011, 3:12pm
    salam untuk student sy syorkan anda untuk membuat perniagaan topup secara sambilan yuran pendaftaran hanya rm25 dan anda akan mendapat komisyen tinggi dari syarikat http://mysupertopup.wordpress.com ..mampu membantu anda  
  8. Redzwan Abdul Wahab - Fri 6/May/2011, 4:48pm
    MEMPERKENALKAN PROGRAM E-KOLEKSI

    Pakej koleksi ebook, tutorial dan software pertama di Malaysia. Pakej mengandungi bahan-bahan koleksi beratus-ratus jenis ebook berbahasa Melayu dan Inggeris dari pelbagai tajuk. Tutorial-tutorial ringkas berkaitan penggunaan software dan tips menambah pendapatan. Bahan-bahan koleksi ditambah dari semasa ke semasa dan anda juga boleh daftar buku/penulisan anda utk ditambah di dlm sistem kami. Ahli eKoleksi dibenarkan utk download bahan-bahan koleksi dan hanya reseller ekoleksi dibenarkan untuk menjualnya semula.

    SERTAI KELAB RESELLER E-KOLEKSI

    Hanya bermodalkan RM50 akan layak untuk menjadi reseller koleksi kami. Anda berhak utk menjual semula e-book dan bahan-bahan koleksi tersebut kepada orang lain. Koleksi kami ini amat berfaedah sebagai bahan rujukan dalam pelbagai bidang seperti tips-tips perniagaan, membina website, online marketing, forex, keusahawanan dan pelbagai lagi. Kami akan mencuba menambah lagi bahan koleksi kami dari semasa ke semasa.

    KONSEP E-KOLEKSI

    Ekoleksi menyediakan pakej dan koleksi ebook dari pelbagai sumber. Anda sebagai ahli kami bebas untuk download semua koleksi kami. Selain itu anda juga berpeluang untuk berkongsi koleksi anda. Terpulang kepada anda untuk memberi secara percuma kepada rakan reseller lain atau anda kenakan sedikit bayaran untuk produk koleksi anda.
    Pengurusan EKOLEKSI.COM sedia membantu anda menjana pendapatan anda.

    KENAPA RESELLER E-KOLEKSI ADALAH PROGRAM USAHAWAN TERBAIK?

    Pendapatan anda adalah didalam kawalan anda. Semua jualan dan keuntungan akan terus masuk ke akaun bank anda. Cuma tugas anda sebagai reseller untuk cuba mengembangkan lagi perniagaan anda untuk memperolehi pendapatan sampingan setiap hari.Tiada risiko, tidak perlu bayar komisyen, francais fee, ryalti dll. Anda bebas untuk mengembangkan perniagaan anda.

    KEISTIMEWAAN LAIN DI EKOLEKSI

    1. Anda adalah bos untuk perniagaan anda. Anda kawal sendiri pendapatan anda.
    2. 1 akaun anda di ekoleksi berupaya utk mencapai sehingga RM 51900
    3. Pendapatan anda cepat utk mula menjana pendapatan. Anda sponsor anda terima bayaran.
    4. Konsep perkongsian bijak. Ruang disediakan untuk anda berkongsi koleksi anda bersama rakan-rakan reseller lain.
    5. KOS YANG RENDAH untuk menjana pendapatan puluhan ribu.

    PERINGATAN:

    IGETWORLD bukan skim cepat kaya atau skim pelaburan atau skim duduk diam dpt duit.Ini adalah program affiliate koleksi ebook. Pendapatan adalah hasil usaha anda sendiri.
    PEMBELIAN EBOOK INI DIBAYAR TERUS KEPADA MEREKA YANG MEMPROMOSIKAN ANDA EBOOK INI.JIKA ANDA DITIPU OLEH ORG YANG PROMOSIKAN ANDA HARAP JANGAN DAFTAR DI PROGRAM AFFILIATE INI.

    Klik di sini: http://igetworld.com/dwen4121  
  9. Goldberg - Sat 7/May/2011, 4:00am
    nak trading gold secara online??? buat duit didepan laptop...

    call me :0123754925  
  10. Rona - Sat 7/May/2011, 4:17am
    dealer ronasutra makeup powder min order 20 bekas boleh campur2. harga dealer rm36.00 pasaran rm48.00 .pos
    catalog email to; borongpadherba@gmail.com
    tage rm10.00 3kg pertama.

    wholesale korean dress n bag
    min 10 unit.
    email yg sama.

    sabun susu beras 1 ketul rm10.00 pasaran.
    dealer 12ketul (1dozen) rm100.00
    3dozen rm252.00
    6dozen rm432.00
    email yg sama.
    sila copy &paste di email.tq  
  11. Narah - Sat 7/May/2011, 9:51am
    do contact me at maganda_trading@yahoo.com  
  12. Mhd Azrin - Sun 8/May/2011, 1:07pm
    PART TIME PENGISI BORG SURVEY..SEGLA DETAILS DAN SYRT ADA DISINI...SEGERA..KEJE MCUME ISI BORG SURVEY..XPYA JMPE ORG OR KLUAR MODAL..DIBYAR SGERA

    http://my.ipanelonline.com/register.html?inviter_id=645918  
  13. Ms Aju - Sun 8/May/2011, 9:02pm
    http://formulaluarbiasa.com/recommends/income-2011
    ** Jana Pendapatan Sambil Melayari Internet **  
  14. Rosz 2 - Mon 9/May/2011, 8:28am
    perlukn ejen wristband http://pbwristband.blogspot.com/  
  15. Ariffyra - Wed 11/May/2011, 2:25am
    Saya ada pekerjaan yang sesuai dengan cik.. pejabat berdekatan dengan Stesen LRT Bandar Tasik Selatan. Jika berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut, sila hubungi saya di talian :

    013-4221678

    office hour = sms sahaja
    5 petang ke atas = sms / call

    saya akan berikan penerangan selanjutnya kepada cik dalam temu janji..  
  16. Wan 244 - Wed 11/May/2011, 7:04pm
    survey2 ni byk scam dr yg betol.. ade ke nk keje kena kasi duit, ape la.. jgn biarkan keghairahan kita nk mencari income di ambil kesempatan oleh org2 yg x bertanggungjawab..  
  17. Iskandar 5 - Thu 12/May/2011, 11:45am
    minat keje clerk? Area sri gombak?

    contact En Iskandar 017 - 9278367  
Page 1   (Total 17 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)