Cari Funder Kawasan Emas di Sokor Tanah Merah Kelantan
Wan400 2 - Sat 19/Apr/2014 7:36am [Last Comment]
Saya mencari funder untuk menjalankan kerja kerja perlombongan emas seluas 400 ekar di kelantan. Profit keuntungan boleh di bincang bersama.. Boleh hubungi saya di talian 01119810099..

Niche: Kontraktor Perlombongan | Mencari Pelabur | Kedai Emas
 
1. Sraziqs - Tue 22/Apr/2014, 4:19pm
Salam,sila emailkan details tk(Sraziqs@gmail.com)  
2. Anis3004 - Tue 22/Apr/2014, 5:13pm
sila email details kpd sy nuratulanis@yahoo.com  
3. Ararena - Wed 23/Apr/2014, 6:19pm
As Salam,
Tumpang iklan tuan.
Saya sedang mencari Pengusaha Perlombongan Emas yang berminat untuk JV bagi kawasan perlombongan di Kuala Lipis sebanyak 250ekar dengan kadar segera. Kawasan sudah ada lesen pajakan melombong. Broker/Introducer yang berminat juga dialukan.Berminat email ar.arenatrade@gmail.com atau tinggalkan no.phone tuan untuk detail. Harap maklum.  
4. Albert Ng - Wed 23/Apr/2014, 9:22pm
minta maaf tumpang iklan
kepada sesiapa yang ada konsesi bijih timah yang ada kelulusan . sila hantar maklumat dan no telefon ke bijihtimahmy@gmail.com .
saya akan hubungi kamu secepat mungkin .  
5. Apih 6 - Wed 30/Apr/2014, 11:31pm
email sye ..apihhafiz01@gmail.com  
6. Zul 484 - Tue 6/May/2014, 9:00am
bg detail jumlah pelaburan...
bangcik_99@yahoo.com  
7. Zalrich - Fri 9/May/2014, 8:47am
Kawasan emas 1000 ekar di sokor untuk dijual....serius buyer sahaja..berminat sila email ke zalsuria4u@gmail.com  
8. Wan400 - Sat 10/May/2014, 4:45pm
Stocpile gred 57-62 exsite 55usd.. Call 0139545097  
9. Khairul Nizam Jaafar - Tue 20/May/2014, 9:45pm
Pelabur untuk JV Projek Rumah Banglo Dpn UMK Jeli.

Pelan PBT Sudah Lulus
Harga Jualan RM300k
Modal Diperlukan 230K
Keuntungan 70K bahagi 50/50
Buyer sudah ada Pensyarah UMK Jeli..tgh uruskan untuk Loan.
Progress rumah sudah 60%

Saya kekurangan modal pusingan.

Berminat Call Khairul - 0132531223  
10. Daniel Lui - Thu 4/Sep/2014, 9:33am
RE:
Gold Mine and Iron Ore Mining Concession Joint Venture
- Mining Equipment for Sale & Rental
----------------------------------------------

We would like to introduce ourselves as a major gold mine and iron ore mining company in Malaysia since year 2000.

We are interested to joint venture with gold mine and iron ore concession owner in Malaysia on profit sharing basis.

Kindly contact Medias Sdn Bhd Malaysia email address daniel_lui@medias.com.my / alex_wong@medias.com.my for iron ore quotation and gold mine joint venture proposal.

Thank you.

Best Regards
Medias Sdn Bhd
Alex Wong / Daniel Lui
Hp: 012-311 3030 / 016-328 1071

daniel_lui@medias.com.my / alex_wong@medias.com.my  
11. Shahrin 43 - Mon 8/Sep/2014, 12:36am
Tumpang iklan,
Saya mencari funder untuk kerja2 iron ore saya. Saya memerlukan dana dalam RM70k untuk projek saya. Dalam tempoh 30 hari dana tuan/puan akan saya pulangkan bersama RM30 sebagai tanda terima kasih dari saya. Jika ada yg sudi boleh hubungi saya di talian 012-2490062 SHAH.  
12. Eidah78 - Mon 23/Mar/2015, 8:25pm
Saya ada tanah yg mengandungi emas di raub. Pahang. Berminat hubungi 0192799158  
13. Fahimbaze - Sat 4/Jul/2015, 3:44pm
Mencari lombong/ kawasan emas untuk di jual @ JV.
Contact : 013-680 9080 call@watsapp
Email : fahimbaze@gmail.com  
14. Eidah78 - Mon 17/Aug/2015, 4:35pm
Closed  
15. Razak 131 - Mon 22/Oct/2018, 7:35pm
Saya mencari pelombong emas yg berminat di tanah saya di kuala lipis.. Ujian makmal telah di jalankan. Pelombong emas yg berminat email saya untuk detail tanah dan profit share.  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..