Cari Barang untuk Consignment Kedai Serbanika - Ipoh
Kamil Epoh @ Visi Mulia Enterprise - Thu 5/Jun/2014 12:39pm [Last Comment]
Salam, kepada sesiapa yang berminat untuk membuat consignment barang/produk makanan di kedai kami, sila hubungi di talian 013-445 1838. Lokasi di Greentown Square, Ipoh. Kawasan pejabat & studen ITP.
Boleh datang ke kedai. Kedai serbanika ( mcm 7e ). Perlu lebih byk brg spt brg alat tulis, aksesori wanita, keropok2, roti2, coklat2, majalah2, dll.

Niche: Program Consignment | Kedai Runcit Dan Serbaneka
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. 129 Print Shoppe - Fri 6/Jun/2014, 12:49am
    Salam...

    Sekiranya pihak tuan berminat utk memasukkan item tshirt customade emelkan kepada kami..

    129printshoppe@gmail.com  
  2. Raha 5 - Fri 6/Jun/2014, 9:29am
    Handmade item bole? i sent u an sms (9.29 am/6 june 2014. thanks Raha 0104642402  
  3. Siti Sofiah - Mon 9/Jun/2014, 12:46pm
    011-16247844

    sms lokasi/alamat  
  4. Fatimah Binti Mokhtar - Tue 10/Jun/2014, 12:33pm
    Assalamualakim...

    -kerepek bleh lagi ker nak letak kat kedai sana?
    -hubungi saya fatimah 017 5774892  
  5. Nurul87 4 - Tue 10/Jun/2014, 5:21pm
    salam,
    produk qaseh gold bleh letak x??
    watsup saya 0145119407
    tk  
  6. Azya Biz - Sat 14/Jun/2014, 10:20pm
    As salam,

    Nak letak produk Rempah Ayam Madu Segera, boleh x?? Jika berminat, boleh hubungi saya 018-7730499 atau email aizaaiz56@gmail.com..

    Produk terlajjakk lariss..  
  7. Cik Seri - Fri 20/Jun/2014, 11:58pm
    hi.. saya blh supply popia seaweed,cookies n karipap frozen.cl sy 0196372208  
  8. Enchanted Woods - Thu 26/Jun/2014, 11:42pm
    salam, sy memang sedang mencari resellers/wholesalers/consignors untuk serum ORIGINAL brand saya. So far semua positive feedback only. Harga pun berpatutan, ramai students suka beli sebab sesuai dengan bajet students juga. :)
    untung range RM10 - RM30 per bottle. Yang penting, brand Malaysia. :)

    Boleh visit instagram saya untuk tengok photo dan testimoni, or bole whatsapp atau email terus. Sy akan reply secepat mungkin. :)

    Whatsapp: 012-2772909
    Email: enchantedwoods@hotmail.com
    Instagram: @enchantedwoodsofficial  
  9. Vip Cleaner M - Mon 30/Jun/2014, 10:19am
    Boleh hubungi kami untuk produk pencuci pakaian. Kami boleh buat consignment untuk kedai anda.

    Boleh email segera: vipcleaner77@gmail.com
    atau layari facebook:Vipbrands Highlights utk lihat produk.  
  10. Ima Shasima - Wed 16/Jul/2014, 3:50am
    syampoo tutup uban..hubungi saya rozaimah.pjj11@student.usm.my
    wassap 0194571305  
  11. Marya 7 - Mon 21/Jul/2014, 10:58am
    Salam... saya jemput anda terokai peluang perniagaan yang tiada risiko. Buka kedai dan cawangan anda dengan modal sekali sahaja (sangat kecil amaun nye). Dari cawangan anda dapatkan profit sharing 1% sebagai income pencen.. Berminat sms/wassap 011-11667727 (marya)  
  12. Fadli 29 - Thu 28/Aug/2014, 12:38pm
    Saya ada sabun pakaian 10liter sebotol... jika berminat call fadli 0134564422  
  13. Shahrilgroup - Thu 28/Aug/2014, 4:13pm
    Perfume Kereta & Rumah. Gerenti Lariss macam pisang goreng. Harga RM10 je .. sorang senang keluar duit..
    watsap 019-2788 739 untuk harga borong email solidprofitgroup@gmail.com
    fb: https://www.facebook.com/das1perfume  
  14. Zeemen Bendaem - Wed 1/Apr/2015, 11:54pm
    Aslkm saya pembekal minuman produk Kurma Pegaga 300ml .Berminat email saya.  
  15. Abi Fakhrul - Fri 18/Jan/2019, 9:45am
    assalamulaikum..kami Rangkaian Global Ikhwan (GISBH) cawangan Ipoh, bertempat di Rapat Setia, Ipoh mempelawa kpd semua pengeluar2 Muslim utk kami jual produk tuan2. Jika ada yg berminat, blh call/WA pengurus Pn Ayu 018-9715910. Terima kasih  
Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.