Car A.P for Sale
Suzaini - Thu 10/Feb/2011 1:24am [Last Comment]
50K per A.P.. Available 1000 A.P for sale. Genuine buyers only.
Interested please contact 010 2691 353 or email suzaini_sukadis@yahoo.com

Niche: Kereta Terpakai | Bisnes Untuk Dijual | Kereta Baru
     
  1. Habib 2 - Thu 10/Feb/2011, 3:07pm
    mahalnya.. beli ngan student oversea jer.. hehee  
  2. Sofea 5 - Thu 10/Feb/2011, 4:49pm
    no discount ke?  
  3. Suzaini - Fri 11/Feb/2011, 11:19am
    habib & sofea nak discount keerrr.. e-mail kat saya nanti kita discuss kay?  
  4. Ayie 14 - Fri 11/Feb/2011, 5:25pm
    ap jer dah 50k......kereta + cukai lagi lain lagi.....kalau nak beli kereta market sini 300k ke atas berbaloi tapi kalau setakat below dari tue minta maaf la....kalaula aku ade modal besar boleh jer aku on....tapi takde modal n AP...yang lain boleh jer diuruskan...sesapa yang dah ade AP or ada AP yang nak uruskan masuk kereta boleh diuruskan.

    wkc2226@gmail.com


    p/s: tak mampu beli AP la TT.modal tak cukup besar  
  5. Ahmad Albab 6 - Sat 12/Feb/2011, 6:51pm
    pergghhh ap je 50k. baik aku terus beli kete 50k tu  
  6. Azli 12 - Sun 13/Feb/2011, 3:42pm
    saya baru balik dari o/sea dan bawak balik kereta merc c class 180cc sesiapa berminat nak beli saya jual siap dengan pengurusan dan permohonan AP 85K keadaan keteta masih lg baik alhamdulilah tak payah pening2 nak beli AP,saya siapkan, semua tinggal pandu n agrement bersama loyer jew, sila email kepada saya klau berminat ayiena_7781@hotmail.com tq  
  7. Ayie 14 - Sun 13/Feb/2011, 4:08pm
    85k t ap sajer ke azli?  
  8. Alan 11 - Sun 13/Feb/2011, 11:43pm
    TT hubungi saya...buyer ready but kena la betul2 genuine...harga pulak jgn tinggi sgt...makan sikit2 dah la...
    Kol aku...
    Alongj : 0173618327
    0123676027  
  9. Sham 33 - Mon 14/Feb/2011, 9:16pm
    Mahal nya..

    Biasa ornag jual AP 20-35K ajer..
    kalau apa student 3-10K ajer

    depand pada kebebasan kereta yang boleh bawa masuk..

    kalau blh bawa ferari mahal laa  
  10. Alan 11 - Tue 15/Feb/2011, 3:45pm
    tuan tanah mana?dah ada buyer senyap pulak broker2 nie...tuan tanah cite bohong jer kot
    Ada AP kol la...kalau takde duit sms aku kol balik  
  11. Aurum27 - Tue 15/Feb/2011, 4:12pm
    tumpang lalu tuan tanah.sapa nak beli & simpan emas pun ble.bila dah untung emas,boleh beli AP,50k pun pejam mata jer.kalau minat,contact saya... :)  
  12. Suzaini - Wed 16/Feb/2011, 10:11pm
    Alan11: kalau betul berminat call saya & jumpa untuk bincang.. harga boleh bincang..x de upfront payment.. setuju terus on.

    p/s: looking for genuine buyers only.  
  13. N3uro - Wed 23/Feb/2011, 11:55pm
    Uish tinggi nyer harga, boleh kurang ni bak kata Sham 33...genuine ready buyer ada sdh ni,lawyer pun ready je..seller/broker kna lah btul2 genuine jg ..kalau betul ada, kol 0142346369 - man  
  14. Nurul 24 - Thu 24/Feb/2011, 12:12pm
    ade sesape nk jual fairlady? sy minat. hrga biarla affordable ckt.  
  15. Muhamad 14 - Wed 16/Mar/2011, 3:23pm
    PM saya di infossdtrading@yahoo.com tentang harga,berapa AP yang ada,lokasi,dan bagaimana nak buat urusan jika nak beli....  
  16. Norakma 2 - Thu 14/Apr/2011, 3:17pm
    emel saya juga details bagaimana nak berurusan..norakma.mnoor@gmail.com  
  17. Ignatius 2 - Fri 22/Apr/2011, 12:17pm
    Please email details, i have genuine and urgent buyers from the bank. But price has to be negotiated. thank you. ignatius88@hotmail.com  
  18. Philip 3 - Mon 16/May/2011, 12:27am
    i have buyer.tapi harga nego.
    my email pharold71@gmail.com  
  19. Sham 33 - Thu 19/May/2011, 1:32pm
    baik beli kereta yang dah ada kat malaysia jer kalau rege AP macam tu.
    kalau kitra balaik kos kereta kalau belo=i kat Uk atau japan. ambil sendiri lagi mahal..  
  20. Norwan Chik - Thu 26/Apr/2012, 3:36pm
    Car AP for sale, 32K each. Availabillity: 1000 APs. Genuine buyers please.
    If interested email norwanchik@yahoo.com  
  21. Roslizar - Tue 25/Feb/2014, 2:54am
    Mencari ap tyar second secepat mungkin.klau ada sesiapa ingin menjual atau sewa,tlong tel n sms saya..01111010012  
Page 1   (Total 21 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia